Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul solar

Influenta soarelui pentru fiecare zodie

Pozitia Soarelui reprezinta, in fapt, zodia ta natala. Daca esti Berbec, atunci cand te-ai nascut, astrul de zi era in aceasta zodie. Ingresul Soarelui in fiecare zodie are un impact direct asupra nivelului de energie si asupra felului in care te manifesti in public.

Berbec

Cand Soarele intra in Berbec, nativul acestei zodii se simte mai sigur pe sine, mai increzator in fortele sale si mai energic decat de obicei. Din pacate, datorita caracterului exaltat al acestei zodii, in astfel de momente, Berbecii isi asuma riscuri mari, inutile, doar ca sa demonstreze ca pot si ca nu se tem de nimic.

Nu fac acest lucru pentru ca simt o nevoie speciala de a se lauda, pentru ca aceasta ii insoteste pe tot parcursul vietii. Mai degraba, atunci cand soarele intra in zodia lor, ei vor sa se afirme ca temerari si deschizatori de drumuri.

De cele mai multe ori, ei isi implinesc scopurile, in ciuda risucruilor mari si deseori prostesti asumate. Totusi, atunci cand nu le ies ploile, nativii in Berbec se infurie usor si incearca sa fuga de responsabilitatea esecului.

Citește și:

foto shutterstock femeie in apa

Taur

In cazul Taurilor, atunci cand Soarele isi are ingresul in semnul lor, ei vor lasa deoparte latura romantica pentru care sunt recunoscuti, si pun accent pe partea materiala a vietii, in special pe cea financiara.

Este momentul prielnic pentru nativii care vor sa faca schimbari de cariera sau care vor sa investeasca in ceva. De regula sunt cumpatati la bani si in aceasta faza a Soarelui nu vor face exceptii insa acum flerul lor in afaceri este mult mai ascutit si pot lua decizii care, pe termen lung, nu doar ca le pot echilibra bugetul dar il pot dubla daca stiu sa isi joace cartile.

Trebuie sa fie mai atenti la partenerul de viata in aceasta perioada, care se poate simti neglijat pentru ca Taurii se axeaza acum pe aspectele financiare.

Gemeni

In general, Soarele in Gemeni este un mesager al vestilor bune. Acesti nativi comunica usor de fel insa in aceasta perioada, au un avant nou care ii va duce mereu in centrul atentiei. Au o imaginatie bogata si este un moment prielnic pentru a-si lansa proiecte pe cont propriu.

Citește și:

Si in dragoste au mai mult succes pentru ca sunt mai sarmanti, mai carismatici si mai atenti la cei din jurul lor. In acelasi timp, sunt foarte originali iar acest lucru va incita potentialii parteneri.

Pentru cei care au deja o relatie stabila, aceasta este o perioada a incercarilor pentru ca vor fi tentati sa insele, tocmai din cauza succesului de care se bucura.

Rac

Soarele in Rac semnifica o conjunctura speciala, aproape magica. Racii sunt patronati de catre Luna si sunt foarte sensibili la influenta acesteia. Atunci cand astrul zilei intra acest semn, pot avea loc mari schimbari in comportamentul acestor nativi.

Este un moment bun pentru ei ca sa isi depaseasca frustrarile si angoasele, mai numeroase in cazul lor decat al altor zodii. In acelasi timp, acum este o perioada prielnica deciziilor cu privire la cariera sau situatia financiara.

Citește și:

Trebuie sa se obisnuiasca sa ia hotarari in aceste momente bazate exclusiv pe rationamente logice, si nu pe intuitie, asa cum sunt obisnuiti. Soarele, in ciuda energiei pozitive pe care o trimite, poate interfera cu luna iar intuitia Racilor nu va functiona la fel de bine.

Leu

Aceasta este zodia care primeste tot timpul influenta de la Soare si este semnul astrologic de domiciliu al astrului zilei. Prin urmare, este o perioada mai mult decat benefica pentru acesti nativi.

Acum este momentul de aur al Leilor pentru ca au mai multa energie vitala, un tonus mai bun si, in general, o viziune optimista asupra vietii. In plus, nativii in aceasta zodie au la dispozitie toate resursele necesare pentru a-si implini destinul.

Pot face schimbari majore acum, atat timp cat acestea sunt bazate pe logica si rationamente, indiferent ca este vorba de planurile privitoare la cariera sau aspectele sentimentale ale vietii.

Citește și:

Fecioara

In zodia Fecioarei, Soarele traverseaza o zona materiala, bazata pe concret, rutina si ordine, toate elementele in care se simt comod cei nascuti sub acest semn.

Atunci cand Soarele intra in semnul lor natal, nativii in Fecioara vor avea o inteligenta mai ascutita si un dram de imaginatie care, de multe ori, le lipseste. In aceasta perioada, vor invata cum se imbina piesele de puzzle si pot descoperi fericirea in detalii pe care de regula le ignora pentru ca sunt prea acaparati de imaginea de ansamblu.

Uneori pot parea chitibusari dar nativii acestei zodii ne pot invata pe toti o lectie forte importanta: buturuga mica poate rasturna carul mare.

Balanta

Ingresul Soarelui in Balanta este o pozitie dificila. Pentru acesti nativi, imaginea pe care o afiseaza in lume este foarte importanta insa in aceste momente, increderea lor de sine poate scadea vertiginos. Balantele pot da semne de oboseala, de agitatie, de iritare si se enerveaza mult mai usor.

Citește și:

De aceea, relatiile cu cei dragi vor deveni usor tensionate si vor aparea ci siguranta conflicte in viata de cuplu, pe plan familial sau in mediul de munca.

Ei incearca sa isi traiasca viata in echilibru insa atunci cand Soarele intra in semnul lor, intreaga lor lume va deveni mai haotica. Balantele trebuie sa invete de aici ca, oricat de sigur ai fi pe tine, in viata trebuie sa fii pregatit sa faci fata neprevazutului.

Scorpion

Intrarea Soarelui in acest semn declanseaza un conflict puternic in nativii zodiei. Prin excelenta, Scorponii sunt fiinte care se simt mai bine departe de lumina, sunt inconjurati de mister iar sufletele lor au profunzimi emotionale necunoscute chiar si nativilor.

Atunci cand Soarele strabate zodia, cei nascuti in Scorpion sunt nevoiti sa priveasca in aceste prapastii ale sufletelor si sa isi recunoasca nu doar defectele, ci si calitatile pe care nu si le insusesc.

Citește și:

De exemplu, atunci cand Scorpionii fac o fapta buna, isi spun ca fac acest lucru pentru a-i indatora pe cei din jur si pentru a se folosi de acest avantaj mai tarziu. De cele mai multe ori, insa, Scorpionii fac lucruri bune pentru ca sunt firi generoase.

Sagetator

Soarele in Sagetator este semnul unui moment de implinire sufleteasca. Este o perioada prielnica pentru nativii acestei zodii si au ocazia sa aduca in echilibru cele doua aspecte ale vietii: partea materiala, pe care de regula, o ignora, si pe pe cea spirituala, in care se afunda si evadeaza.

Persoanele nascute in acest semn zodiacal sunt oameni cu teluri inalte pentru care vor munci pentru tot restul vietii.

Isi vor asuma riscuri mai mai in aceasta perioada si vor iesi mai mult din zonele lor de confort, toate in scopul de a isi imbunatati cunostinele si pentru a-si mari viziunea, si asa ampla, asupra lumii.

Capricorn

Intrarea Soarelui in Capricorn arata o perioada in care nativii pun accent pe ascensiune si pe schimbare, insotite intotdeauna de sacrificii si eforturi.

Chiar si asa, munca lor va da rezultate pe masura asteptarilor. In ciuda faptului ca acest semn din horoscop este o zodie de intuneric, Soarele ii da un suflu nou si mai multa energie. Desi de regula ei nascuti in Capricorn au multa incredere in ei, in aceasta perioada au curaj sa creada nu doar in rationamentele lor ci si in intuitie.

Viata sentimentala, de obicei lasata de acest nativi pe locul doi, trece prin schimbari majore, indiferent ca e vorba de inceputul unei povesti noi sau finalul unei relatii vechi.

Varsator

In general, nativii in Varsator sunt oameni echilibrati, puternici si cu suflete calde. Atunci cand Soarele intra in zodia lor, le accentueaza latura altruista.
Sunt dispusi sa faca sacrificii mari si se pun la dispozitia celor din jur, fara urma de regret.

In aceasta perioada sunt mai carismatici, desi acest lucru nu le lipseste nici in alte pozitii ale astrului de zi, insa farmecul lor sporeste atat de mult incat pot mobiliza fara greutate mase mari de oameni.

Ei ajung fara probleme in pozitii de conducere iar atunci cand Soarele se afla in Varsator, au ocazia sa finalizeze proiecte majore de grup aproape fara efort. In ceea ce priveste relatia de cuplu, sunt mai atenti cu partenerii si pot face gesturi romantice, uneori de-a dreptul nesabuite.

Pesti

Atunci cand Soarele intra in Pesti, pe acesti nativi ii asteapta perioade de confuzie si de comportament contradictoriu. Desi sunt oameni foarte sensibili si emotivi, in general au un echilibru interior stabil.

Acest lucru se schimba complet cand astrul de zi le traverseaza zodia. Pot lua decizii pe care nu le-ar fi luat in calcul in alte zile sau isi vor asuma riscuri neasteptat de mari. Acestea pot da rezultate bune insa nu exista nicio garantie in acest sens.

Viata amoroasa trece printr-o perioada de improspatare pentru ca Pestii se simt acum mai curajosi si se lasa purtati de val. De asemenea, vor lua initiativa in ceea ce priveste o potentiala cucerire si, prin urmare, acum este o perioada foarte buna pentru acei nativi care nu au inca un partener stabil.

foto prima pagina shutterstock femeie pe apa

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc