Setari Cookie-uri

Horoscop: 5 zodii de barbati care se ascund dupa fusta mamei

Ce zici, e bine sa fie mamos sau nu? Ai vrea alaturi de tine un barbat care sa fuga in bratele mamei ori de cate ori are o problema? Sau vrei sa te feresti de ei? Iata care sunt barbatii zodiacului de care trebuie sa stai departe in astfel de cazuri.

Stii genul ala de barbat independent care se descurca singur, a pornit de jos si acum se poate incadra usor in categoria burlacilor de succes pe care toate femeilor il doresc? da, stiu…sunt extrem de putini si aproape imposibil de gasit.

Un al doilea gen de barbati sunt cei care stau dupa fusta mamei cum se spune pe la noi, adica nu au fost intarcati si inca sug la sanul matern. Sunt cei care par baieti de treaba si chiar sunt, dar sunt atat de atasati de mamica lor incat va trebui sa treci de ea pentru a putea ajunge la inima lui.

foto: barbat tanar, Shutterstock

Sunt cateva zodii unde acest comportament este mai intalnit decat in cazul celorlalte asa ca am sa le prezint pe rand.

Barbatul Gemeni

E greu sa iti dai seama ca barbatul gemeni este un barbat care s-ar ascunde dupa fusta mamei. La prima vedere este un barbat independent care ar fi in stare sa mute si muntii din loc pentru a obtine ceea ce isi doreste, insa cu cat ajungi sa il cunosti mai bine cu atat o sa iti dat seama ca de fapt gandul ii este la orezul cu lapte pregatit de mama.

Citește și:

Chiar daca barbatul gemeni este mereu spontan si pare sa stie foarte bine ceea ce vrea sa faca si unde vrea sa ajunga, intotdeauna va alege ceea ce este mai usor pentru el si anume, caminul parintesc si mangaierea calda a mamei.

Barbatul Rac

Ei da, aici o sa ai putin de furca pana sa descopri cum este adevaratul barbat rac. La inceput este fermecator si te face sa spui cu mana pe inima ca el este alesul, el este cel mai minunat barbat din lume si nu mai exista nimeni ca el. Adevarul este ca stie sa se bage pe sub pielea ta si mai ales a rudelor tale astfel incat sa il indrageasca imediat si sa sustina si ele ca nu ai sa gasesti barbat mai bun pe pamant.

Ai putea spune chiar ca l-ai apucat pe Dumnezeu de un picior, dar ar fi bine sa nu te grabesti cu astfel de afirmatii si sa iti potolesti un pic flacara pasiunii. Ai sa descoperi ca din barbatul care ar fi mers pana la capatul pamantului si inapoi pentru ceea ce vrea sa faca si pentru femeia din viata lui nu raman decat vorbe goale si multe planuri facute de dragul de a vorbi. Ai sa ramai cu un barbat care traieste mereu in umbra parintilor, si de cele mai multe ori ale mamei, asa cum sunt studentii care primesc pachet in fiecare weekend de la mamica.

Citește și:

Barbatul Leu

Despre lei stim deja ca sunt foarte atasati de familie si ca aceasta reprezinta unul dintre motoarele existentei lor, asa ca nu ar trebui sa ne surprinda faptul ca un barbat leu nu vrea sa plece niciodata din casa parinteasca. Nu te mira daca vezi un leu trecut de varsta de 30 de ani care sta inca in casa cu mamica, pana la urma nicaieri nu-i mai bine ca la mama acasa.

In cazul lor, acest lucru nu este neaparat rau pentru ca acelasi comportament protector il va aplica si in momentul in care va alege sa isi intemeieze propria familie, chiar daca se va intampla dupa lupte seculare in care va trebui sa ii demonstrezi ca faci aceeasi mancare buna cum face mama lui si ca ii semeni in mai multe privinte astfel incat sa nu ii simta lipsa prea mult.

Barbatul Fecioara

Unul dintre cei mai timizi nativi ai zodiacului este fara doar si poate barbatul fecioara, care isi ascunde toate celelalte lucruri in spatele acestei timiditati exagerate de cele mai multe ori. Isi apreciaza foarte mult familia si in special mama pe care o considera o eroina si o divinizeaza.

Citește și:

Adesea comite imprudenta de a face comparatii intre mama si femeile care au facut sau vor sa faca parte din viata lui. De fiecare data ajunge sa creada ca niciuna nu se va ridica la standardele lui, asa ca de cele mai multe ori renunta la incercarea de a cunoaste in profunzime o persoana de sex opus.

Barbatul Pesti

Despre barbatii pesti stim deja, si daca nu stim am face bine sa bagam la cap, ca sunt unii dintre cei mai sensibili barbati ai zodiacului asa ca ar fi bine sa ne purtam cu ei cu manusi astfel incat sa nu ii ranim atunci cand le facem chiar si cea mai mica observatie.

De fiecare data cand sufletul lui boem este ranit alearga in bratele mamei pentru ca stie ca acolo gaseste mereu un umar cald pe care sa isi verse amarul si sa planga fara ca nimeni sa ii descopere aceasta slabiciune. Barbatii pesti sunt potriviti pentru femeile care impartasesc aceeasi sensibilitate si acelasi temperament boem.

Citește și:

foto prima pagina: barbat atragator, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc