Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de speriat

Semnele zodiacale de cosmar

Cand vorbim despre zodiile de speriat, nu te gandi ca vreunul dintre acesti nativi o sa se ascunda in sifonierul tau si o sa-ti urle BAU cand te astepti mai putin. Cei 5 nativi de speriat de care vorbim astazi sunt caposii zodiacului, oamenii care traiesc pentru a toca marunt nervii celor din jur sau sunt plini de ei, dependenti si care au nevoie permanenta de atentie si confirmare, cu capacitatea emotionala a unui bebelus si cu empatia unui broscoi.

1. Berbec

Nativul acestei zodii are o sumedenie de calitati si le scoate in evidenta atunci cand vrea sa faca o noua cucerire. Atunci cand s-a vazut cu sacii-n caruta, isi va da cu siguranta arama pe fata. Nu spun ca nu au si parti bune insa compenseaza cu siguranta hibele lor de caracter.

Ei au talentul sa minta fara sa clipeasca si fac asta cu pricepere de artist. Le este mult mai usor sa se foloseasca de abilitatea nativa de a disimula si de a adapta adevarul dupa bunul plac sau sa se foloseasca de sarmul lor pentru a obtine ceea ce vor decat sa munceasca pentru acest lucru.

Citește și:

Sunt oameni foarte inteligenti, cu multa imaginatie pe care o vor folosi din plin atunci cand inventeaza povesti. In acelasi timp, sunt foarte orgoliosi, plini de ei si constienti de calitatile pe care le poseda insa le este frica de faptul ca, la un moment dat vor fi prinsi cu mata in sac.

foto shutterstock barbat confuz

2. Rac

Nativul in Rac este o persoana pe care fie o iubesti, fie o urasti. Nu exista cale de mijloc in ceea ce ii priveste pe acesti nativi. Sunt destul de nesiguri pe ei si ascund acest lucru in spatele unui paravan de aroganta. Fara sa isi dea seama, emana uneori un aer de autosuficienta care te scoate pur si simplu din sarite.

Simt nevoia sa aiba tot timpul dreptate iar atunci cand cineva le demonstreaza ca au gresit, iau acest lucru ca pe un afront personal si se simt foarte lezati. Invata foarte greu din trecut si au obiceiuri proaste de care nu se vor dezbara niciodata.

Citește și:

In dragoste sunt extrem de posesivi si de gelosi. Cei mai multi dintre ei ar fi in stare sa tina persoana iubita inchisa intr-o colivie aurita de care sa nu se mai apropie nimeni, niciodata. Din acest punct de vedere, se vor mai linisti dupa ce vor pune cuiva verigheta pe deget dar pana atunci, vor zdruncina multi nervi.

3.Leu

Trasatura principala de caracter a celor nascuti in Leu este mandria. Acest lucru nu ii impiedica sa se foloseasca de cei din jur, sa isi inuseasca merite pe care de fapt nu le au si sa faca uz de farmecul personal pentru a-si inlesni drumul in viata. De altfel, va exista intotdeauna inpreajma lor o prezenta care se va oferi sa preia o parte din responsabilitatile acestor nativi si care sa le caute in coarne.

Tin foarte mult la imaginea lor si de aceea, par initial sa refuze orice forma de ajutor. Sufera de un soi de sindrom al eroului inchipui in care toata lumea ii aduleaza si ei merita din plin aceasta atentie pentru simplu fapt ca traiesc printre noi ceilalti, muritorii de rand.

Citește și:

Sunt destul de lenesi iar atunci cand sunt pusi in postura sa munceasca intr-adevar pentru ceva si nu pare nimeni dispus sa faca acest lucru pentru ei, prefere sa refuze si isi vor gasi apoi tot soiul de scuze.

4. Scorpion

Cei nascuti in aceasta zodie sunt unii dintre cei mai inteligenti nativi ai zodiacului. Emana o senzualitate aparte si sunt foarte misteriosi. Vestea proasta este ca, in ciuda acestor calitati, ei sunt foarte imaturi din punct de vedere emotional.

Foarte greu pot lega o relatie de suflet cu cineva si nu trec prea mult de aspectul fizic al unei aventuri amoroase. Nu au rabdare sa cunoasca oamenii si ii folosesc asa cum folosim noi ceilalti un pahar de plastic. Dupa ce il golim, si-a pierdut utilitatea si il aruncam.

Influenta familiei este extrem de importanta pentru Scorpioni iar un parinte mai dur si cu asteptari prea mari poate lasa traume adanci in psihicului unui astfel de nativ. Probabil ca de aceea se tem sa se ataseze prea mult de cineva, de teama inoculata de a nu dezamagi. Pana cand nu vor invata sa isi asume riscuri mai mari in dragoste, Scorpionii nu vor fi fericiti si vor aduce multa amaraciune in vietile celor care ii iubesc.

Citește și:

5. Capricorn

Daca ar fi sa definim acesti oameni intr-un singur cuvant, acesta ar fi ambitia. Sunt competitivi de mici si simt intotdeauna nevoia sa se afirme, indiferent ca e vorba despre relatiile personale sau de cariera.

Este foarte important pentru ei sa urce rapid pe scara ierarhica si chiar dispun de inteligenta si de ambitia necesara, nu au si imaginatia de care au nevoie. Le place sa mearga pe drumuri gata batatorite si aplica metode folosite altii inaintea lor dar asteapta rezultate mult mai mari.

Din punct de vedere emotional, sunt reci si distanti. Au intotdeauna alte prioritati iar acest lucru va pune multi parteneri pe fuga. Chiar daca tin la cineva, pentru ca de iubit iubesc foarte greu, nu vor sti sa arate acest lucru.

foto prima pagina shutterstock cuplu amuzant

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc