Setari Cookie-uri

Horoscop 2015: Cea mai buna luna a zodiei tale

Ce iti rezerva astrele in anul care urmeaza?

Planeta la care trebuie sa fim foarte atenti in 2015 este Jupiter, cel care decide norocul si oportunitatile. Acesta se misca foarte incet in zodiac si are nevoie de 12 ani pentru un tur complet. Tocmai de aceea este influenta sa atat de rara si de valoroasa.

Horoscop 2015 Berbec – Luna iulie

Planeta norocului se va afla in iulie in Leu si in Casa a V-a a Berbecilor. Planurile vietii guverante de aceasta casa sunt relatiile sentimentale, iubirea, imaginatia, legatura cu figura paterna din familie, norocul, luxul, distractia si bunastarea materiala.

In luna iulie, lucrurile vor lua o intorsatura excelenta pentru nativii nascuti in aceasta zodie. Sunt mult mai atasati de familie si vor redescoperi romantismul alaturi de partenerul de cuplu. Este momentul perfect pentru a pune pe picioare o poveste de dragoste care parea ajunsa la final. In acelasi timp, pentru Berbecii singuri este un prilej minunat pentru a-si intalni sufletul pereche, sau in cel mai rau caz, pentru a incepe o relatie amoroasa din care vor avea enorm de invatat.

Citește și:

Pe plan profesional, nativii acestei zodii isi vor folosi din plin imaginatia potentata de Jupiter pentru a pune bazele unui proiect nou. Rezultatele acestuia vor incepe sa se vada in toamna insa vor fi peste asteptarile lor.

foto shutterstock femeie bruneta

Horoscop 2015 Taur - Luna august

In cazul Taurilor, Jupiter va petrece destul timp in Casa a IV-a. Aceasta este responsabila de camin, viata conjugala, mosteniri, spatiul intim al fiecaruia dintre noi. In acelasi timp, este si casa copilariei.

De aceea, nativii acestei zodii isi pot mari familia cu inca un membru in luna august. Cel mai probabil va fi vorba intr-adevar de un nou nascut insa in egala masura, poate fi un membru prin alianta pe care il vor imbratisa imediat. Pentru ca Jupiter se va afla aici, cel mai bun aspect al vietii lor va fi viata de familie sau viata de cuplu.

Citește și:

O casatorie in aceasta luna va incepe sub cele mai bune auspicii si au sanse sanatoase sa fie fericiti alaturi de persoana aleasa. In acelasi timp, pentru ei august va fi luna ideala pentru a aduce pe lume un copil sau pentru conceperea acestuia.

Horoscop 2015 Gemeni – Luna ianuarie

Din fericire pentru ei, prima luna a anului este doar inceputul pentru ca, cel putin in primele 6 luni din 2015, ei sunt printre rasfatatii astrelor, in special ai lui Jupiter. Acesta se va afla in cazul lor in Casa a III-a. Aceasta este casa mintii, a comunicarii, a studiilor si a educatiei.

Pentru Gemeni, ianuarie este luna ideala pentru a scapa de examene dificile sau pentru a studia intens. Daca vor face acest lucru, eforturile lor vor fi rasplatite rapid. Vor constata o deschidere a mintii lor, nu doar in ceea ce priveste capacitatile de invatare ci a modului in care gandesc.

Citește și:

Vor avea mai putin prejudecati, vor judeca mai clar si vor fi mai toleranti. Empatizeaza mai usor si sunt mai atenti la starile de spirit ale celorlalti. Toate aceste calitati vor functiona in avantajul Gemenilor singuri care vor cuceri pe cineva important.

Chiar daca nu va fi o legatura permanenta, acest lucru nu inseamna ca nu vor avea o poveste de dragoste frumoasa, a caror amintire o vor pastra toata viata.

Horoscop 2015 Rac – Luna August

Dupa 11 august, Jupiter va activa energia pozitiva din Casa a III-a pentru cei nascuti in Rac. Asa cum spuneam in cazul Gemenilor, Casa a III-a tine de domeniul psihicului si al intelectualului.

De aceea, cele doua zone in care Racii vor avea foarte multe de castigat sunt fie pe plan profesional, fie in domeniul studiilor. In orice caz, ii poate astepta o marire de salariu sau recunoasterea unor merita academice.

Citește și:

Totusi, in viata amoroasa poate aparea o piedica pe care si-o vor pune ei singuri. Succesul li se poate urca la cap si pot deveni foarte aroganti. Daca reusesc san se debaraseze de aceasta atitudine, august poate fi luna in care Racii singuri isi vor gasi sufletul pereche sau in care vor primi promovarea pe care o asteapta si o merita de multa vreme.

Horoscop 2015 Leu

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt rasfatatii anului 2015 si nu au o luna anume in care le va merge bine. Toate cele 12 luni sunt pline de realizari profesionale si de impliniri sufletesti. Acest lucru se datoreaza asa cum va spuneam la inceput lui Jupiter, pentru ca va poposi in zodia lor.

Chiar si asa, trebuie sa fie foarte atenti in februarie la modul in care interactioneaza cu oamenii, in special cu superiorii ierarhici ca sa evite conflictele. In ceea ce priveste situatia financiara, aceasta se poate imbunatati vizibil si n-ar fi greu de crezut daca ar castiga un premiu neasteptat sau ar primi o mostenire.

Citește și:

Viata amoroasa va fi plina si nu vor avea timp sa se plictiseasca, nici macar acei nativi in Leu care vor incepe 2015 fara un partener. Dragostea va veni din locuri neasteptate.

Horoscop 2015 Fecioara – Luna septembrie

Mare atentie la Jupiter care va activa Casa a XII-a. Aceasta se refera la sacrificii, boli si singuratate. La un nivel mai profund, aceasta este responsabila cu forul interior al fiecaruia dintre noi si cu luptele pe care le ducem cu noi insine.

Dar pentru ca Jupiter trimite multa energie pozitiva, toate aceste lucruri vor functiona in avantajul Fecioarelor. In acele din urma, in aceasta luna, acesti nativi vor avea curaj sa priveasca in adancurile sufletelor si sa se detaseze definitiv de toata incarcatura negativa, de amintirile neplacute si de trecut, in general. Va incepe o etapa noua in viata lor, proaspata si plina de surprize.

Citește și:

Ceva se va schimba pentru ei in septembrie pe plan profesional. Este posibil sa se mute fie intr-un alt departament, fie sa primeasca o pozitie de conducere. In orice caz, aceasta modificare este dorita de ceva vreme.

Pe plan sentimental, cei care au deja o relatie stabila isi vor gasi linistea alaturi de partener si au sanse bune sa se casatoreasca, daca nu cumva au facu acest lucru. Fecioarele singure vor avea o vara plina de aventuri dar in septembrie pot gasi pe cineva care sa ii faca sa isi doreasca mai mult.

Horocop 2015 Balanta – Luna iunie

In ceea ce ii priveste pe acesti nativi, vor primi influenta benefica a lui Jupiter in special in Casa a XI-a, a relatiilor amicale, a protectiei si a idealurilor. In general, vor avea o viata sociala foarte activa pe tot parcursul anului dar in iunie in mod special, vor fi extrem de ocupati din acest punct de vedere.

Acum au sansa sa lege prietenii noi foarte valoroase sau sa reinnoade firul unei legaturi vechi, deteriorata de-a lungul timpului. In orice caz, oamenii din jur le vor fi aproape si ii vor ajuta sa treaca peste orice neajuns. Vor fi implicati in cauze sociale si eventual, vor incepe un proiect de voluntariat care, desi nu le va aduce satisfactii materiale, vor fi foarte impacati sufleteste pentru ca pot sa ajute.

In orice caz, Jupiter nu uita nici de partea financiara si nativii in Balanta vor intra astfel in posesia unui castig material semnificativ. Viata amoroasa trece printr-o perioada calma si nu se preconizeaza schimbari insemnate.

Horoscop 2015 Scorpion – Luna februarie

Acesti nativi vor incepe 2015 cu dreptul. Casa a X-a in mod special va fi foarte activa. Aceasta reprezinta succesul pe plan social si profesional, imaginea publica si, uneori, reusite financiare.

Scorpionii nu sunt cei mai stabili parteneri din lume si nu este exclus sa schimbe cativa parteneri in decursul anului, cu atat mai mult cu cat ei sunt concentrati mai degraba asupra carierei decat asupra vietii de cuplu.

In cazul in care au deja o pereche, norocul este de partea lor pentru ca persoanele iubite vor da dovada de foarte multa rabdare si vor sprijini toate demersurile intreprinse de Scorpioni. In cazul nativilor singuri, acestia nu vor da atentie aventurilor dar asta nu este o veste surprinzatoare in ceea ce ii priveste pe Scorpioni, cunoscuti pentru numeroasele lor cuceriri.

Cele mai mari satisfactii vor veni pentru ei din viata profesionala, acolo unde isi vor putea schimba locul de munca pentru unul mai bine platit sau vor primi, in sfarsit, acea promovare pe care o merita.

Horoscop 2015 Sagetator – Luna noiembrie

De regula, cei nascuti in semnul Sagetatorului sunt inclinati catre misticism, spiritualitate sau filozofie. Aceste aspecte vor fi puse in evidenta atunci cand Jupiter va activa Casa a IX-a, acolo unde se afla dezvoltarea personala, calatoriile si relationarea cu oameni noi, studiile superioare, reusitele academice notabile, intelectualitatea in general.

In noiembrie, acesti nativi isi vor extinde orizonturile, in primul rand intelectual. In al doilea rand, se poate intampla acest lucru la propriu. Ii asteapta posibilitatea unei calatorii peste granite unde vor cunoaste oameni noi si isi vor putea imbogati bagajul cultural prin experiente inedite.

Tocmai pentru ca vor primi un suflu nou si privesc lumea cu alti ochii, Sagetatorii se pot indragosti de o persoana cu un caracter suprinzator pe care, pana acum nu au considerat-o altceva decat o legatura de amicite.

Horoscop 2015 Capricorn – Luna mai

In principiu, nativii nascuti in aceasta zodie vor avea o perioada excelenta, cel putin pana in august insa apogeul va fi atins in mai. Jupiter activeaza pentru ei Casa a VIII-a. Aceasta este una dintre marile Case mistice si psihice insa in acelasi timp, este Casa transformarilor profunde, a renasterii si chiar a sexului sau a mostenirilor.

Prin urmare, Capricornii vor avea un an mai bun decat 2014. Datoriile financiare, daca nu vor disparea cu totul, cel putin nu vor mai apasa la fel de greu pe umerii lor. Pot primi o marire de salariu sau pur si simplu un premiu in bani care le va echilibra situatia financiara.

Pe plan amoros, acesti nativi isi pot redescoperi senzualitatea si vor avea cu siguranta succes la sexul opus. Pe de cealalta parte, pentru cei care au deja o relatie stabila, mai ar putea fi un test prin care va trece povestea lor de dragoste. In vietile lor, pot aparea persoane atractive iar Capricornii se pot simti tentati sa insele.

Horoscop 2015 Varsator - Luna martie

In cazul Varsatorilor, Jupiter activeaza Casa a VII-a, a relatiilor, cooperarii si asocierii. Pe scurt, Casa Casatoriei. Acest lucru inseamna ca pana in iunie dar cu accent in martie, Acesti nativi se vor concentra asupra vietii amoroase.

Pentru cei care se afla deja intr-o relatie, urmeaza o perioada de liniste, armonie si dezvoltare in cuplu. De asemenea, este posibila o calatorie extrem de placuta impreuna cu persoana iubita, o a doua luna de miere. Varsatorii singuri trebuie sa profite de pozitia lui Jupiter din acest an pentru ca este momentul prielnic pentru a cunoaste pe cineva nou.

Totul depinde de ei si de cat sunt de deschisi fata de oameni. Daca stiu sa isi joace cartile, nativii acestei zodii care nu au inca un partener, isi pot gasi sufletul pereche. Pentru ei, bat clopote de nunta.

Horoscop 2015 Pesti - Luna noiembrie

Persoanele nascute in Pesti vor avea un an linistit, fara prea multe surpize pana in noiembrie. Casa a VI-a va fi foarte activa pentru ei iar aceasta este responsabila cu viata profesionala.

Chiar daca relatia de cuplu va ajunge undeva pe locul al doilea, partenerii Pestilor vor da dovada de foarte multa intelegere, rabdare si diplomatie, astfel incat nativii acestei zodii vor avea parte de tot sprijinul afectiv de care au nevoie.

Schimbarea majora care ii asteapta pe ei in 2015 va veni in viata profesionala. Pot incepe munca intr-un colectiv nou, pe un post mai bine platit unde vor avea mai multa libertate de exprimare si mai multa putere de decizie. Acesta este momentul in care Pestii vor inflori si vor capata mai multa incredere in ei.

foto prima pagina shutterstock zana noptii

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc