Setari Cookie-uri

Astrologie: Numerele norocoase ale zodiei tale

In functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut, numerele tale norocoase iti influenteaza actiunile si deciziile pe care le iei zi de zi. Afla si tu care sunt numerele tale norocoase si cum profita de acest lucru.

Astrologia si Numerologia sunt doua stiinte care se impletesc foarte bine si se completeaza reciproc. Imprumuta una din secretele celeilalte si ne ajuta pe noi sa descoperim lucruri interesante despre personalitatile si temperamentele noastre. Numerele norocoase depind de fiecare zodie in parte, asa ca va invit sa descoperiti care numere sunt norocoase pentru zodiile care va reprezinta.

Numere norocoase pentru fiecare zodie:

Numere norocoase ale zodiei Berbec

Esti o nativa cu un temperament vulcanic asemeni unui berbec in toata firea. Iti aperi mereu punctual de vedere si nu esti dispusa sa faci niciun fel de compromis. Te arunci cu capul inainte in orice situatie si reusesti cumva sa te descurci de fiecare data.

Esti vesela si intotdeauna optimista atunci cand iti propui ceva. Numerele tale norocoase sunt: 4, 7, 9, 11.

Citește și:

foto: femeie misterioasa, Shutterstock

Numere norocoase ale zodiei Taur

Tu esti o fire perseverenta si foarte muncitoare, lucru care iti va aduce un succes profesional de nedescris si invidiat uneori de catre ceilalti native ai zodiacului. Esti incapatanata si nu asculti de asfaturile altora aproape niciodata.

Increzatoare in fortele proaspete si cu o sete de cunoastere incredibila, esti una dintre cele mai norocoase native ale zodiacului. Numerele tale norocoase sunt: 2, 4, 6, 11, 20, 37, 56

Numerele norocoase ele zodiei Gemeni

Esti o femeie cu o dorinta incredibila de cunoastere, o femeie inteligenta si foarte creativa, lucru care te va indrepta catre mediul puplicitar sau literar in ceea ce priveste cariera ta profesionala.

Esti tot timpul in miscare si ai nevoie de dinamism in viata ta pentru a nu ajunge sa te plictisesti. Numerele tale norocoase sunt: 3, 5, 9, 12, 21, 30.

Citește și:

Numerele norocoase ale zodiei Rac

Esti o familista convinsa si ai face orice pentru bunastarea familiei tale care apreciaza grija si iubirea pe care le-o porti, rasplatindu-te inzecit. Iti place sa te bucuri de linistea caminului tau si de confortul casei tale.

Esti o fire linistita ce are nevoie insa de foarte multa libertate din partea partenerului. Numerele tale norocoase sunt: 3, 4, 7, 13, 22, 31

Numerele norocoase ale zodiei Leu

Te-ai nascut pentru a fi un adevarat lider si un bun conducator, doar esti reprezetata de catre regale animalelor. Si tu esti regina, la tine acasa, la birou si in cercul de prieteni. Impresionezi intotdeauna de la prima vedere prin eleganta si inteligenta ta.

Esti o fire iubitoare, calda si foarte sociabila. Numerele tale norocoase sunt: 5, 8, 9, 14, 23, 32.

Numerele norocoase ale zodiei Fecioara

Tu esti o fire foarte conservatoare, foarte amabila si cu o educatie impecabila. Gandirea ta logica te ajuta sa iei de cele mai multe ori cea mai buna decizie, acesta fiind cel mai mare atuu al tau.

Citește și:

Iti stabilesti cateva obiective pentru care muncesti din greu pana cand reusesti sa le atingi. Numerele tale norocoase sunt: 3, 5, 6, 15, 24, 33.

Numerele norocoase ale zodiei Balanta

Tu esti o fire vesela, speciala, sociabila si mereu alaturi de cei dragi. Familia si prietenii sunt foarte importanti pentru tine, dar nu lasi mai prejos cariera si timpul tau liber. Iti place sa te relaxezi cu o carte buna si un pahar de vin.

Esti o fire romantica din cand in cand si in acelasi timp esti o persoana de incredere, o prietena pe care cei din jur se pot baza oricand. Numerele tale norocoase sunt: 6, 7, 9, 16, 25, 34.

Numerele norocoase ale zodiei Scorpion

Esti una dintre cele mai puternice native ale zodiacului datorita hotararii inspirate de zodia ta. Dai dovada de nepasare de cele mai multe ori si poti parea fara inima, insa este doar o masca pe care o folosesti pentru autoaparare.

Citește și:

In adancul sufletului esti o fire foarte sensibila si emotionala, insa nu lasi pe oricine sa descopere acest lucru. Numerele tale norocoase sunt: 2, 4, 8, 17, 26.

Numerele norocoase ale zodiei Sagetator

Esti o femeie independeta ce se bucura de orice lucru bun din viata ei si invata din orice gresala pe care o face. Iti place sa calatoresti, sa fii inconjurata de prieteni si de familie, sa te distrezi si sa muncesti.

Toti cei din jur te apreciaza pentru bunavointa de care dai dovada si pentru veselia molipsitoare. Numerele tale norocoase sunt: 5, 7, 9, 18, 27.

Numerele norocoase ale zodiei Capricorn

Atitutinea ta naturala ii atrage ca un magnet pe cei din jur alaturi de multe aprecieri si laude. Esti o fire comunicativa, chiar daca uneori iti este greu sa te exprimi si preferi sa fii singura cu gandurile tale.
Ai un suflet mare in care toti cei dragi au cate un loc special. Numerele tale norocoase sunt: 2, 8, 10, 28, 37.

Citește și:

Numerele norocoase ale zodiei Varsator

Tu esti foarte prietenoasa si deschisa cu cei din jur. Iti plae sa fii inconjurata de prieteni si sa va distrati asa cum stiti voi mai bine. Ai momentele tale de singuratate in care esti numai tu cu gandurile tale, dar acestea sunt destul de rare si nu dureaza foarte mult.

Cu o gandire creativa, cariera ta profesionala se dovedeste una de succes. Numerele tale norocoase sunt: 1, 7, 11, 29, 38.

Numerele norocoase ale zodiei Pesti

Visatoarea zodiacului, tu te bazezi foarte mult pe intuitie pentru ca este punctul tau forte in ceea ce priveste personalitatea ta sensibila. Esti prietenoasa cu cei din jur, insa nu foarte deschisa atunci cand vine vorba despre viata ta persoanala.

Cu o fire calda, calma si binevoitoare, reusesti sa atragi langa tine persoane cu o gandire frumoasa. Numerele tale norocoase sunt: 2, 6, 12, 21, 39.

Citește și:

foto prima pagina: poza artistica, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc