Setari Cookie-uri

Horoscop: Top 5 zodii de barbati manipulatori

Si barbatii sunt maestrii ai manipularii. Vezi aici de cine trebuie sa te feresti!

Fie ca ne dam seama sau nu, unii barbati ne manipuleaza cum vor ei si cu o nonsalanta iesita din comun. Fie ca vor, fie ca nu vor, barbatii ne sucesc mintile oricat am vrea sa ascundem acest lucru. Sunt insa cateva zodii care manipuleaza mai mult decat celelalte si chiar dezvolta o pasiune pentru acest lucru.

Barbatul Taur

Barbatul taur te cucereste instantaneu daca este un barbat ce isi cunoaste foarte bine armele de seductie. Este indragostit de conceptul de iubire si dragostea este unul dintre motivele pentru care existenta lui este mai frumoasa si mai palpitanta.

Foto: barbat frumos, Shutterstock

Pune mare pret pe sexualitate si femeia de langa el va trebui sa il inteleaga in aceasta privinta si sa fie deschisa in ceea ce priveste explorarea lucrurilor noi si necunoscute in materie de sexualitate. Barbatul taur manipuleaza printr-un comportament exemplar, prin gesturi demne de un adevarat gentleman si prin priviri seducatoare.

Citește și:

Barbatul Gemeni

Despre barbatul gemeni se poate spune ca este o poezie de barbat pentru ca el te manipuleaza prin cuvinte, vorbe si asocieri naucitoare. Ii plac la nebunie petrecerile, ii place sa fie inconjurat de oameni, dar mai ales ii place sa stie ca este iubit de catre sexul frumos si ca intotdeauna va avea parte de atentie din partea femeilor.

Nu este constant si nu se poate inhama la o relatie serioasa si de lunga durata fara sa calce stramb. Chiar daca te iubeste si ar face orice pentru tine, ii place sa te zapaceasca prin intermediul vorbelor dulci si al celor cu multiplu inteles. Este in acelasi timp un barbat pe care orice femeie si l-ar dori langa ea, daca ar reusi sa fie si fidel.

Barbatul Fecioara

Barbatul fecioara este tipul analitic ce este atent chiar si la cel mai mic detaliu. Radical din fire, el te va judeca aspru atunci cand vei face un pas gresit si va incerca sa te manipuleze prin puterea exemplului. Se va da exemplu pe sine si iti va spune cum ar fi reactionat el, sau ce ar fi facut in locul tau, astfel incat sa crezi ca este corect ceea ce face el.

Citește și:

Este foarte selectiv, organizat si extrem de ordonat. Poate ajunge sa dezvolte o obsesie pentru ordine si disciplina, iar daca va incerca cineva sa ii strice aceasta armonie nu va mai sta la discutii.

Barbatul Scorpion

Scorpionul te manipuleaza din priviri. Privirea este arma lui secreta de seductie si cea mai puternica dintre toate. Este vorba despre o privire fixa, patrunzatoare si foarte tulburatoare, asemeni unui vampir. Nici nu ai sa iti dai seama cand te va purta pe drumurile pe care el le alege.

In acelasi timp vorbim despre un barbat inteligent, un barbat seducator, puternic si ambitios. Pentru femeia de langa el este in stare sa mute si muntii din loc. O va respecta si o va iubi pana la finalul vietii fara sa ii greseasca vreodata cu ceva.

Barbatul Capricorn

Un barbat nascut in aceasta zodie este un barbat sarmant, un barbat charismatic ce te va atrage din priviri si zambete cuceritoare in prima faza. Vei cunoaste apoi un barbat increzator in fortele proprii si asa va reusi sa te manipuleze, prin increderea pe care o afiseaza de cate ori vorbeste.

Citește și:

Est un barbat respectuos, un barbat sensibil, dar foarte impunator in acelasi timp. Acest lucru nu te va deranja pentru ca va sti sa o ascunda si sa o mascheze intr-un mod foarte placut, astfel incat nici sa nu iti dai seama. El va fi mereu langa tine, te va respecta, te va iubi, te va ocroti si te va sustine in tot ceea ce vrei sa faci.

Foto main: barbat seducator, Shutterstock

Foto share: StockSnap /Pixabay

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc