Setari Cookie-uri

Previziuni 2015: ce prezic cartile de tarot pentru fiecare zodie

Cartile de tarot ne dezvaluie noi secrete cu privire la previziunile astrale pentru anul 2015. Descopera si tu care este cartea de tarot reprezentativa zodiei tale!

Berbec - Patru de monede

Pentru anul 2015, in ceea ce priveste nativele zodiei berbec, cartea de tarot dominanta este patru de monede, o carte foarte interesanta, o carte ce ne poate spune multe lucruri cu privire la noul an.

Patru de monede este o carte a bunastarii si le avertizeaza pe nativele zodiei berbec sa aiba grija de ele si de cei din jur in anul ce vine. Noul an aduce berbecilor momente de succes atat in cariera profesionala cat si in viata personala.

foto: carte, Shutterstock

Taur - As de monede

Aceasta carte de tarot ofera taurilor posibilitatea de a-si creste castigurile materiale in noul an, asa ca munca va fi in prim plan, iar rezultatele obtinute vor fi peste masura. Alte cresteri semnificative se inregistreaza pe plan amoros unde lucrurile merg cum nu se poate mai bine.

Asul de monede aduce energie, bucurie si putere de munca. Nativele zodiei taur vor avea un an prosper din toate punctele de vedere, dar vor trebui sa stie cum sa profite de toate aceste lucruri pentru ca viata lor sa fie implinita cu adevarat.

Citește și:

Gemeni - Patru de cupa

In anul 2015 nativele zodiei gemeni au tendinta de a-si indrepta atentia catre lucruri interzise, catre lucruri care nu le apartin, dar pe care si le doresc din tot sufletul si tanjesc dupa ele. Fie ca este vorba de relatii amoroase sau relatii profesionale, se cere o deosebita grija in acest sens si o revenire cu picioarele pe pamanat.

Patru de cupa este o carte de tarot foarte importanta care arata nehotararea nativelor si atractia lor fata de lucruri nepermise asa cum spuneam mai sus. In general, 2015 este un an bun, un an in care relatiile sunt in centrul atentiei si dobandirea diverselor cunostiinte.

Rac - Doi de bate

Pentru nativele zodiei rac, anul 2015 este anul in care cariera este pe primul plan si reuseste sa se dezvolte si sa creasca cat in 10 ani de activitate profesionala. Cartea de tarot reprezentativa pentru nativele zodiei rac este doi de bate si reprezinta succesul anului ce urmeaza.

Citește și:

Se poate vorbi despre noi proiecte, noi orizonturi ce asteapta sa fie exploatate de catre nativele zodiei, iar relatiile fac parte din acest plan. Prin intermediul prietenilor si al cunostintelor reusesti sa te dezvolti atat din punct de vedere social cat si din punct de vedere profesional.

Leu - Trei de cupa

Noul an este un an foarte pozitiv pentru nativele zodiei leu, mai ales ca tarotul le daruieste trei-ul de cupa, lucru care contribuie la dezvoltarea creativitatii, la depasirea obstacolelor cu usurinta ce apar in relatia de cuplu si in relatia cu familia.

Jupiter este principalul aliat in ceea ce priveste parcursul anului 2015 pentru nativele zodiei leu din toate punctele de vedere, astfel incat lucrurile se asaza in toate domeniile. Cariera este infloritoare, dispar grijile, familia este mai unita ca oricand, finantele nu sufera modificari foarte mari, iar moralul este foarte ridicat. Un an bun din toate punctele de vedere.

Citește și:

Fecioara - As de bate

In prima parte a anului 2015 fecioarele sunt un pic tensionate in cee ace priveste familia, caminul si prietenii. Relatiile parca nu mai sunt atat de apropiate si nu inteleg ce se intampla. Pe la jumatatea anului nsa lucruyrile incep sa revina la normal, relatiile sa redevina ce au fost si linistea sa se instaleze.

Asul de bate este una dintre cele mai bune carti ale tarotului. Aceasta anunta un an fertil, un an in care creativitatea este sporita, un an in care aventura este pe primul loc, insa trebuie sa ai grija la ceea ce faci. Nu poti sa faci chiar tot ceea ce iti trece prin minte. Gandeste-te mai intai la consecinte.

Balanta - Sapte de spada

Dupa un an greu, anul 2014, care le-a pus la incercari dintre cele mai dificile pe nativele zodiei balanta, noul an aduce cu el multe surprize placute si multe bucurii. Este un an bun pentru restabilirea relatiilor, pentru stabilirea unor noi obiective, pentru planificarea noilor proiecte.

Citește și:

    Sapte de spade este cartea de tarot ce le avertizeaza pe nativele zodiei balanta sa aiba grija si sa fie cu ochiii in patru la cei din jur. Sa analizeze foarte bine persoanele care le inconjoara si intentiile acestora pentru ca este posibil sa aiba parte de cateva surprize neplacute din partea celor la care se asteapta cel mai putin.

    Scorpion - Sapte de bate

    Inca din anul 2012 nativele zodiei scorpion au trecut prin perioade nu tocmai favorabile atat pe plan personal cat si pe plan profesional. Anul 2015 este un an al eliberarilor, un an in care tot cee ace s-a intamplat pana acum este lasat uitarii astfel incat anergiile noului an sa patrunda cu bine in casa scorpionului.

    Saptele de bate vine in ajutorul nativelor zodiei scorpion si le indruma pe calea cea dreapta reusind astfel sa isi rezolve problemele ce le dau tarcoale de atatia ani de zile. Ele vor primi si cateva recompense odata cu rezolvarea problemelor si se vor putea bucura din nou de linistea interioara.

    Citește și:

      Sagetator - Noua de monede

      Pentru nativele zodiei sagetator nu se anunta un an tocmai prielnic. Este mai degraba un an ce instiga la meditatie, la accentuarea pesimismului, la agitatie si stres in ceea ce priveste viata profesionala. Viata personala este posibil sa joace rolul colacului de salvare si sa le ofere nativelor motive de bucurie.

      Noua de monede aduce o oarecare siguranta in sectorul financiar al sagetatorilor. In acelasi timp, aceasta carte de tarot predispune si la descoperirea unor noi talente, la exploatarea creativitatii si la aprecierea artei naturale.

      Capricorn - Sase de spade

      Anul 2015 este pentru nativele zodiei scorpionanul in care se linistesc apele si incep sa mediteze la ceea ce vor face de acum inainte. Toate greutatile sunt lasate in urma si toate energiile negative se risipesc facand loc bucuriei, veseliei si energiilor pozitive cu care vine noul an.

      Citește și:

        Sase de spada anunta ca vei avea de facut in noul an o calatorie foarte importanta. Nu trebuie sa te gandesti ca ai sa calatoresti neaparat si se poate vorbi mai mult despre o calatorie interioara catre tine insati, catre sufletul tau si catre dotrintele tale interne.

        Varsator - Trei de monede

        Pentru nativele zodiei varsator, anul 2015 este anul ce vizeaza in primul rand cariera. In ultimul timp ai intrat intr-o rutina din care pare ca nu reusesti sa mai iesi si sa faci lucrurile care iti placeau pana de curand. Ei bine, noul an vine cu noi provocari profesionale pe care ar fi bine sa le accepti.

        Trei de monede este o carte ce aduce recompensele pe care nativele zodiei varsator le merita de atat de multa vreme. In sfarsit munca depusa in ultimul itmp este rasplatita asa cum trebuie, iar superiorii au numai cuvinte de lauda.

        Pesti - Opt de bate

        Anul 2015 aduce multe surprize frumoase in ceea ce priveste cariera nativelor din zodia pesti. Daca pana acum accentul cade pe viata personala si implinirea sufleteasca, incepand cu acest an, cariera ia un avant spectaculos si in curand vei ajunge acolo unde iti doresti.

        Opt de bate le aduce nativelor zodiei pesti dorinta de a calatori cat mai mult in noul an si de a face o schimbare majora in ceea ce priveste resedinta. Poate ca este vorba despre o mutare de job ce priveste relocarea intr-o alta tara, sau urmarea partenerului de viata.

        foto: carte tarot, Shutterstock

        Vizionare placuta


        Kudika
        24 Noiembrie 2014
        Echipa Kudika

        Ti-a placut acest articol?

        Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


        Horoscop Kudika

        Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

        Alege zodia care te intereseaza:

        Vreau notificariNu, multumesc