Setari Cookie-uri

Astrologie: trasatura definitorie a zodiei tale

Curajoasa, romantica, puternica, sensibila, sau ambitioasa? Care crezi ca este cea mai pregnanta trasatura a personalitatii tale?

Berbec - Curaj

Semn de foc, nativa zodiei berbec este intreprinzatoare si incapatanata in acelasi timp. Curajul insa este trasatura care o caracterizeaza cel mai mult. Ii place sa isi asume riscuri, ii place sa se aventureze, sa incerce lucruri noi si nu refuza noile provocari. Viata ei este una foarte palpitanta daca se ghideaza dupa instinct si isi satisface toate placerile.

Feminitatea femeii berbec este una plina de ardoare si pasiune ce poate impresiona un barbat inca din primele secunde in care intra in contact si reuseste sa faca o prima impresie extraordinara.

foto: femeie frumoasa, Shutterstock

Taur - Rabdare

Semn de pamant, nativa zodiei taur este una dintre cele mai sincere, mai calde si mai sociabile persoane. Rabdarea este cea mai mare calitate a nativei, si in acelasi timp torelabilitatea si nivelul de intelegere. Ea este o femeie intelegatoare, calma si niciodata pusa pe cearta indiferent de situatie.

Citește și:

Femeia taur este o femeie frumoasa, o femeie cu un puternic sex-appeal pe care stie cand si cum sa il foloseasca astfel incat sa se bucure de toate beneficile acestuia. Este o femeie puternica si inteligenta care stie ce vrea sa obtina in viata si nu se lasa pana cand nu reuseste acest lucru.

Gemeni - Curiozitate

Semn de aer, am putea spune ca femeia gemeni este cu capul in nori si cumva desprinsa de realitate. Curiozitatea este caracteristica ce o defineste cel mai bine si cu siguranta nu ne putem insela. Daca ai sa vezi o femeie cu multe carti in mana, o femeie care pune multe intrebari si are raspuns pentru orice, inseamna ca este una dintre nativele zodiei gemeni.

Mereu cu o sete incredibila de cunoastere, femeia gemeni isi face tot timpul temele si niciodata nu poate fi prinsa pe picior gresit. Este o femeie inteligenta, o femeie cu un simt artistic foarte bine dezvoltat.

Citește și:

Rac - Sensibilitate

Semn de apa, nativa zodiei rac este o femeie foarte frumoasa, o femeie inteligenta si cu mult bun simt. Are un simt al umorului foarte bine dezvoltat, insa cea mai importanta trasatura de caracter este sensibilitatea. Desi la prima vedere s-ar spune ca este o femeie puternica si greu de impresionat, este de fapt o fire foarte emotiva.

Femeia rac este intotdeauna o prezenta placuta pentru ca stie cum sa intre intr-o discutie, stie cum sa se comporte in orice situatie, stie cum sa fie pe placul celor din jur, iar prin aceaste lucruri se face admirata si apreciata ori de cate ori are ocazia.

Leu - Vointa

Semn de foc, nativa zodiei leu este una dintre cele mai puternice femei, in primul rand pentru ca leul, semnul zodiacal ce o reprezinta, este unul dintre cei mai mari lideri, asa ca femeia leu are acest lucru in sange. Vointa este trasatura de caracter definitorie pentru femeia leu. Ea nu renunta niciodata la

Citește și:

planurile ei si la ceea ce iti propune.

Este o femeie foarte hotarata, increzatoare in fortele proprii si cu un optimism debordant. Nu se gandeste la lucruri rele si nu ii place sa creada ca ceva ar putea sa o doboare. O luptatoare convinsa, trece peste toate obstacolele vietii cu capul sus.

Fecioara - Adaptabilitate

Semn de pamanat, nativa zodiei fecioara este foarte sensibila si usor naiva. Pudica si timida, reuseste destul de greu sa isi arate adevarata personalitate inca din primele clipe. Cea mai mare calitate a ei si trasatura definitorie este adaptabilitatea la orice situatie chiar si in cel mai scurt timp.

Este foarte muncitoare si ii pretuieste pe cei care ii imparatseac aceasta pasiune. Foarte atasata de familie, o va pune mereu pe primul loc in topul prioritatilor, si adesea se va lasa pe sine la urma.

Balanta - Echilibru

Semn de aer, balanta tinde uneori sa fie cu capul in nori, insa isi revine rapid fara sa fie nevoie de prea multe ajustari. Echilibrul este definitia pe scurt a femeii balanta. Chiar daca de cele mai multe ori oscileaza intre cele doua talere, reuseste adesea sa ajunga la un echilibru armonios in viata ei.

Citește și:

Femeia balanta atrage aprecieri si laude prin simpla prezenta. Atrage prin stilul ei elegant si usor nonconformist, prin inteligenta ei si prin charisma pe care nu o putem intalni la nicio alta nativa a zodiacului. Apreciaza arta si bunul gust este cel mai bun prieten al ei. Va fi mereu aranjata pentru ca asa ii place si pentru ca asa se simte cel mai bine.

Scorpion - Energie

Semn de apa, nativa zodiei scorpion este una dintre cele mai frumoase femei ale zodiacului. Sex-apeallul este uneori dus la estrem si profita foarte mult de aceasta calitate fara sa mai incerce si altceva. Trasatura ei definitorie este energia cu care se bucura de viata, energia cu care ii molipseste pe cei din jur.

In adancul personalitatii ei etee io femeie rafinata, o doamna in adevaratul sens al cuvantului si o prezenta ori de cate ori isi face aparitia. Este iubita de catre cei din jur pentru ca aduce un aer energic si vesel.

Citește și:

Sagetator - Optimism

Semn de foc, femeia sagetator este o visatoare convinsa si nu va renunta niciodata la visele si la dorintele ei. Nu va incerca prea mult sa si le implineasca, insa ii va mai zbura din cand in cand gandul al ele. Cea mai importanta caracteristica a femeii sagetator este optimismul de care da dovada in orice situatie, optimismul care o ajuta sa treaca mai usor peste orice moment neplacut.

Este in acelasi timp si o femeie foarte profunda ce analizeaza fiecare lucru in detaliile lui pentru a se asigura ca stie foarte bine despre ce este vorba. Este si o buna povestitoare si ii place sa auda povesti inedite de viata, sa cunoasca oameni noi si sa viziteze locuri necunoscute.

Capricorn - Hotarare

Semn de pamant, femeia zodiei Capricorn este o femeie cerebrala si realista prin definitie. Cea mai puternica trasatura de caracter pentru ea este hotararea. Niciodata nu sta pe ganduri atunci cand trebuie sa ia o decizie si adesea alegerile ei sunt cele mai bune.

Citește și:

O femeie puternica, independenta, o femeie ce stie exact ce si unde sa caute pentru a ajunge acolo unde isi propune. Este o femeie de cariera, dar si o iubita extraordinara. Isi iubeste familia si ar face orice pentru membrii acesteia.

Varsator - Sinceritate

Semn de aer, nativa zodiei vasator este o femeie ce are de fiecare data o prezenta electrizanta, stie sa ii impresioneze pe cei din jur cu inteligenta ei si stie mereu cum sa se faca placuta chiar daca o cunosti pentru prima data. Caracteristica ei definitorie este sinceritatea, asa ca nu te astepta sa te ia pe ocolite atunci cand are ceva de spus.

Creativitatea ei este una impresionanata si o exploateaza pana la limita atat in viata profesionala cat si in cea personala. Este o fire calda si sociabila, asa ca nu ai cum sa nu o placi inca de la prima vedere.

Pesti - Generozitate

Semn de apa, nativa zodiei pesti este una dintre cele mai emotive si mai sensibile fiinte feminine. Generozitatea este caracteristica definitorie pentru femeia pesti. Ea nu va sta niciodata pe ganduri atunci cand cineva ii va cere ajutorul, ba chiar se va oferi din proprie initiativa.

Este o femeie invaluita de un aer misterior ce te indeamna sa vrei sa o cunosti mai bine si sa descoperi o femeie minunata din toate punctele de vedere. Este o femeie puternica, o femeie inteligenta, frumoasa si foarte prietenoasa.

foto prima pagina: femeie misterioasa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc