Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie

Mos Craciun le-a pregatit nativelor surprize placute in ceea ce priveste viata sentimentala. Afla si tu ce te asteapta in luna cadourilor pe plan amnoros.

Pentru ca este luna cadourilor, astrele s-au gandit sa fie ingaduitoare si sa intre in spiritul sarbatorilor, daruindu-le tuturor zodiilor surprize placute pe tot parcursul lunii decembrie. Citeste horoscopul dragostei pentru toate zodiile si afla ce ti-au pregatit astrele la capitolul dragoste in luna decembrie 2014.

Horoscop dragoste pentru luna decembrie 2014

foto: inimioare in zapada, Shutterstock

Berbec

Venus este in Sagetator pe tot parcursul lunii decembrie. Acest lucru le aduce nativelor aflate intr-o relatie momente frumoase petrecute alaturi de persoana iubita. Spiritul sarbatorilor va apropie si va face sa fiti mai intelegatori unul cu celalalt. Este o atmosfera linistita ce va permite sa va bucurati de sarbatori alaturi de cei dragi.

Nativele singure au si ele parte de cateva surprize placute. Primesc vesti de la o veche cunostinta sau un prieten apropiat le marturiseste snetimenetele sincere pe care le ascunde de ceva timp.

Citește și:

Taur

Saturn paraseste casa cuplului in ceea ce priveste nativiele zodiei taur. Acest lucru nu poate sa aduca dupa sine decat bucurii si impliniri in casa dragostei. Daca pana acum lucrurile erau neclare si nu stiai exact in ce parte sa o apuci, de la jumatatea lunii decemrbie toate lucrurile se aranjeaza si reusesti sa creezi un echilibru frumos in viata ta.

Nativele singure ale zodiei isi petrec sarbatorile alaturi de familie si nu se gandesc inca la o relatie serioasa. Cu toate acestea, propunerile din partea sexului tare nu inceteaza sa le asalteze.

Gemeni

Venus se afla in casa cuplului in ceea ce priveste nativele zodiei gemeni si pentru ca vorbim despre zeita iubirii, nu putem sa ne gandim decat la cum se aprind lucrurile in cuplu si la cat de frumos va evolua relatie. Este o luna plina de iubire, dragoste, momente de rasfat, momente pasionale si momente intense din punct de vedere sentimental.

Citește și:

Nativele singure ale zodiei isi folosesc toate armele de seductie pe care le au si se pare ca vor da roadele mult asteptate. Daca nu in prima parte a lunii decembrie, in cea de-a doua cu siguranta lucrurile iau o intorsatura frumoasa.

Rac

In prima parte a lunii decembrie, Venus intra in casa dragostei si de aici totul se intampla asa cum ti-ai dorit mereu. Relatia de cuplu trece printr-o perioada benefica in care va puteti gandi serios la un viitor comun, la stabilirea unui camin stabil, sau de ce nu, o logodna surpriza. Pana una alta, va faceti planuri pentru vacanta pe care o asteptati de mult.

Nativele singure nu sunt nici ele abandonate de catre astre si au parte de surprize frumoase din partea celor dragi, dar si din partea unei foste iubiri care revine in viata lor, sau cel putin asa ar vrea.

Leu

Jupiter se afla in Leu pe toata perioada lunii decembrie, fapt ce dezvolta senzualitatea si sexualitatea nativelor inca de la inceputul lunii. Relatia de cuplu este din ce in ce mai satisfacatoare, iar luna cadourilor va aduce bucurii si impliniri de care sa va bucurati impreuna cu cei dragi.

Citește și:

Nativele singure nu isi doresc nimic altceva decat sa fie alaturi de familie si de rude. Nu se gandesc decat la spiritul sarbatorilor petrecute exact ca in vremea copilariei, iar Mos Craciun are multe surprize pentru ele.

Fecioara

In luna decembrie Jupiter se afla in casa dragostei pentru nativele zodiei fecioara lucru care le ingreuneaza un pic modalitatea de a-si exprima liber sentimentele pentru persoana iubita. In acelasi timp, au parte de multe surprize, momente intime si romantice alaturi de partenerul pe care si l-au ales. Magia sarbatorilor este benefica pentru armonia cuplului si pentru petrecerea clipelor minunate impreuna.

Nativele singure au parte de ceva actiune in luna decembrie pentru ca se pare ca atrag din ce in ce mai multe priviri si mai multe admiratii din partea sexului opus.

Balanta

Marte intra in casa dragostei balantelor inca de la inceputul lunii si le intensifica emotiile, sentimentele si trairile alaturi de partenerul de viata. Relatia de cuplu trece printr-o perioada benefica mai ales din punct de vedere sexual, acolo unde lucrurile se imbunatatesc pe zi ce trece, acest lucru datorandu-se balantelor care sunt din ce in ce mai deschise la noi provocari.

Citește și:

Nativele singure se gandesc deja la sarbatori si la petrecerea acestora in familie. Iubirile neimplinite in trecut incearca sa intre din noua in viata lor, insa gandul nativelor este in alta parte.

Scorpion

Saturn paraseste zodia scorpionului la inceputul lunii si le permite nativelor sa se relaxeze si sa inceapa sa isi revina din perioada grea prin care au trecut. Odata cu acest eveniment, nativele zodiei scorpion se lasa purtate de valul sentimentelor si petrec clipe magice alaturi de partenerul lor care le-a pregatit multe surprize in perioada ce urmeaza.

Nativele singure isi gasesc sufletul pereche la sfarsit de luna. Cine stie, poate Mos Craciun le-a pregatit ceva special pentru luna cadourilor.

Sagetator

Venus se afla in Sagetator si le dezvolta nativelor latura senzuala mai mult decat oricand. Isi impresioneaza partenerul prin tinute din ce in ce mai incitante si vin chiar cu propuneri interesante in ceea ce priveste condimentarea vietii sexuale. Relatia de cuplu se dezvolta frumos si armonios pe toata perioada sarbatorilor, iar bucuria si veselia sunt la ele acasa.

Citește și:

Nativele singure ale zodiei incearca sa isi gaseasca sufletul pereche, insa daca se concentreaza un pic, vor vedea ca este mult mai aproape decat ar fi crezut.

Capricorn

In prima parte a lunii decembrie, Marte este cel ce traverseaza casa dragostei, insa din a doua jumatate a lunii se instaleaza Venus care readuce pasiunea in cuplu si intensifica sentimentele si trairile, determinandu-le pe nativele zodiei capricorn sa isi exprime liber sentimentele fata de partenerul de cuplu.

Nativele singure isi gasesc alinarea intr-unul dintre cei mai buni prieteni si de aici se poate porni o noua poveste frumoasa de dragoste daca lucrurile se iau incet.

Varsator

Soarele si Jupiter se afla in Varsator pe tot parcursul lunii decembrie, lucru ce sporeste intimitatea in cuplu si reaprinderea pasiunii. Inca de la inceputul lunii ai parte de surprize din partea partenerului si nici tu nu te lasi mai prejos. Pentru voi, fiecare zi a lunii decembrie este o sarbatoare, iar magia Craciunului va invaluie si va trimite intr-o atmosfera de vis.

Citește și:

Nativele singure au parte de momente frumoase petrecute alaturi de cei dragi. In preajma sarbatorilor este foarte posibil sa isi gaseasca si ele jumatatea de mult asteptata.

Pesti

Venus si Mercur se afla in casa dragostei a nativelor zodiei pesti. Acest lucru inseamna ca toate energiile se concentreaza pe relatia de cuplu si pe viata sentimentala. In acelasi timp, asteptarile din partea partenerului incep sa creasca, lucru ce ar putea sa produca ceva dezechilibre in relatie, insa magia sarbatorilor le risipeste imediat.

Nativele singure sunt din ce in ce mai linistite si mai impacate cu acest statut. Ar fi bine totusi sa nu se obisnuiasca asa pentru ca luna decembrie are o surpriza uriasa pentru ele.

foto prima pagina: inimi tricotate, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc