Setari Cookie-uri

Luna plina din 2015: Semnificatii si influenta asupra zodiilor

Luna plina are multe semnificatii pentru fiecare zodie in parte. Afla si tu ce ti-a pregatit pentru noul an!

Zilele cu luna plina sunt de obicei mai tensionate, iar noptile mai agitate. Adesea ne plangem ca nu ne putem odihnii asa cum trebuie, ca nimic nu ne iese asa cum vrem si ca ni se incurca toate itele, iar daca nu cumva este Mercur retrograd care isi face de cap, cu siguranta este luna plina care ne pune nervii la incercare.

Foto interior si prima pagina: femeie pe luna, Shutterstock

Luna plina se formeaza in momentul in care Soarele se afla in opozitie cu aceasta si o lumineaza complet.

Chiar daca ni se intampla ca in zilele de luna plina sa nu ne mearga toate asa cum ar trebui, sunt cele mai favorabile momente pentru a putea finaliza anumite proiecte si pentru a inregistra un succes incredibil pe toate planurile.

Ce influenta are Luna Plina in anul 2015?

Berbec - 28 septembrie

In anul 2015, luna plina in berbec se va afla pe data de 28 septembrie, moment in care pentru berbeci va fi o zi destul de agitata asa cum este si de asteptat. Lucrurile insa nu au o incarcatura atat ne negativa.

Citește și:

In aceasta zi sau in preajma ei, succesul este garantat. Cu toate acestea, anul 2015 se anunta un an promitator pe toate planurile.

Taur - 27 octombrie

Ziua de 27 octombrie este pentru tauri ziua cu luna plina. Ca in orice alt caz, luna plina aduce multe momente tensionate, insa are si partile ei bune. Se poate sa fie vorba despre incheierea unui contract si inceperea unei noi colaborari din punct de vedere profesional.

Pe plan sentimental tensiunile nu isi au locul. Va fi o zi frumoasa si fara prea multe evenimente neplacute. In general, anul 205 este un an bun pentru noi inceputuri.

Gemeni - 26 noiembrie

Luna plina pentru gemeni este in ziua de 26 noiembrie, moment in care multe dintre proiectele incepute anterior isi vor gasi finalitatea mult asteptata, iar roadele vor fi culese nu departe de aceasta data.

Pe plan sentimental este posibil sa se intample lucruri frumoase, iar in unele cazuri sa vorbim despre stabilirea unui camin comun cu partenerul. Anul 2015 are multe surprize pentru nativii zodiei gemeni, iar luna plina are o influenta pozitiva.

Citește și:

Rac - 5 ianuarie

Anul acesta, luna plina din rac va avea loc pe data de 5 ianuarie, inca de la inceputul anului cand ii scutura putin pe nativi si ii trezeste din vacanta de sarbatori. Inceputul anului este unul destul de agitat din punct de vedere profesional, insa vorbim despre o agitatie pozitiva.

Noul an aduce shimbari majore racilor si ii propulseaza in varful carierei lor, determinandu-i astfel sa munceasca mai mult si intr-un final sa se gandeasca si la o familie.

Leu - 4 februarie

Pe data de 4 februarie este luna plina in leu si ii predispune pe nativii zodiei la momente suficient de tensionate astfel incat linistea interioara sa fie putin zdruncinata. Pe final de zi insa lucrurile se linistesc, iar leii pot respira usurati.

Acest fenomen va influenta insa intr-o maniera pozitiva tot anul 2015 si va oferi energii bune pentru indeplinirea multora dintre obiectivele pe care nativii si le stabilesc.

Citește și:

Fecioara - 5 martie

Fecioarele au parte de luna plina in ziua de 5 martie, atunci cand vor avea parte de un succes impresionant pe plan profesional. Fie ca este vorba despre o promovare sau chiar despre semnarea unui contract avantajos de colaborare, lucrurile se indreapta catre o directie favorabila.

Anul 2015 are o vibratie foarte buna datorita lunii pline din aceasta data, dar va fi nevoie de un pic mai multa munca din partea nativilor.

Balanta - 4 aprilie

Ziua de 4 aprilie va fi memorabila pentru nativele zodiei balanta. Pe langa faptul ca aceasta este ziua in care luna lina se afla in constelatia lor, va fi si ziua in care vor inregistra cele mai mari succese pe plan profesional si personal.

Poate fi vorba de achizitionarea unei noi locuinte, de incheierea unor contracte avantajoase sau demararea unor noi proiecte. Luna plina ofera anului 2015 numai energii pozitive.

Citește și:

Scorpion - 4 mai

Luna plina pentru scorpioni va fi pe data de 4 mai, zi in care nativii vor avea parte de cateva surprize inedite atat din punct de vedere personal cat si profesional. La birou este posibil ca superiorii sa te laude si sa iti propuna sa coordonezi noi proiecte.

Anul 2015 va fi unul plin de surprize si de reusite, mult mai bun decat anul 2014. Implinirile si bucuriile vor face parte zilnic din viata nativilor zodiei scorpion.

Sagetator - 2 iunie

Sagetatorii au parte de luna plina in constelatia lor pe data de 2 iunie, moment in care un proiect amplu se va finaliza cu rezultate mult peste asteptarile nativilor, lucru care nu le poate aduce decat bucurii.

Parcursul anului 2015 va fi presarat atat cu momente tensionate, agitate si stresante, cat si cu momente de maxima bucurie, veselie si implinire sufleteasca.

Capricorn - 2 iulie

Luna plina se afla in constelatia capricornului pe data de 2 iulie, moment in care nativii zodiei vor avea parte de clipe frumoase petrecute alturi de cei dragi. In ciuda aparentelor, va fi o zi linistita in care nu se vor inregistra evenimente neplacute.

Citește și:

Anul 2015 va fi in general un an bun, un an promitator ce ii va ajuta pe capricorni sa isi indeplineasca absolut toate obiectivele pe care si le-au propus.

Varsator - 31 iulie

31 iulie este ziua in care luna plina se afla in varsator unde aduce cateva momente tensionate, asa cum era de asteptat, insa nimic prea deranjant. In clipa in care partenerul de viata te va surprinde, toate aceste tensiuni se risipesc.

In mare parte, anul 2015 este unul destul de important. Nativii reusesc sa finalizeze proiectele personale si sa se concentreze pe cele profesionale.

Pesti - 29 august

Nativii zodie pesti au parte de momentul lor de luna plina pe data de 29 august. Aceasta zi va fi presarata de momente agitate si tensionate, insa pe final de zi apele se linistesc si totul revine la normal.

Pe tot parcursul anului, luna plina aduce momente de succes, impliniri personale si profesionale, momente frumoase si clipe deosebite.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc