Setari Cookie-uri

Horoscopul lui Mos Craciun

Descopera horoscopul special al lui Mos Craciun!

Berbec

Fie ca ai fost cuminte sau nu, Mos Craciun a pregatit daruri frumoase pentru pfiecare nativ al zodiei. Mosul te trimite in cateva calatorii de data aceasta in strainatate, asta asa pentru ca ai fost un model anul aceta pentru cei din jur.

Anul acesta de Craciun este foarte posibil sa primesti o promovare din partea superiorilor de la locul de munca, iar partenerul de viata sa vina si el cu daruri frumoase si neasteptate petru a te bucura in fiecare zi.

foto: brad impodobit, Shutterstock

Taur

Mos Craciun este darnic in ceea ce priveste finantele acestui final de an. Daca in cazul celorlalti nativi ele se risipesc destul de repede, taurii sunt norocosi din acest punct de vedere si reusesc sa treaca peste aceste sarbatori chiar cu bani in buzunar.

Evenimentele ce urmeaza iti vor aduce multe surprize asa ca ar fi bine sa profiti de aceasta perioada, fie ea si incarcata, pentru ca iti va aduce beneficii la care nici nu te astepti. Se intrevad si cateva calatorii in interes personal.

Citește și:

Gemeni

Sacul lui Mos Craciun pentru nativii zodiei gemeni nu este la fel de plin ca pana acum. De fapt, ei chiar au ceva planuri serioase pentru pertioada ce urmeaza , planuri ce presupun restabilirea relatiilor de prietenie si renuntatrea la cele mai nu sunt destul de bune si placute pentru ei.

In acelasi timp, proiecte noi sunt in derulare, iar partenerul de viata este foarte atent la nevoile tale. Pentru ca se apropie sarbatorile, se instaleaza linistea in caminul tau, iar atmosfera este una feerica.

Rac

Nu stiu exact ce i-ai scris mosului de data aceasta, insa el are pregatite pentru tine cateva surprize frumoase si anul acesta, ca in fiecare an pana acum. Proiectele profesionale se incheie cu succes acum pe final de an, iar tu poti culege roadele meritate.

Partenerul de viata este si el alaturi de tine si impreuna reusiti sa creati o atmosfera frumoasa de sarbatori in care petreci clipe minunate alaturi de prieteni, de familie si de toti cei dragi.

Citește și:

Leu

Anul acesta, Mos Craciun iti aduce un sac plin de iubire. Nu stiu daca ii simteai lipsa neaparat, insa putem spune ca niciodata nu este suficienta si ca intotdeauna este binevenit un strop de iubire in plus.

Afectiunea si gesturile tandre pe care partenerul tau le are fata de tine te fac sa visezi cu ochii deschisi si sa te indragostesti din ce in ce mai mult. Sarbatorile voastre vor fi inconjurate de miros de cozonaci si parfumul imbietor al dragostei.

Fecioara

Mosul vine cu un chef nebun de petrecere. Iti aduce si tie buna dispozitie, momente frumoase petrecute alaturi de cei dragi si multa, multa veselie alaturi de zambete de copil. In aceasta perioada iti aduci aminte de sarbatorile copilariei si de mirosul cozonacului proaspat scos din cuptor.

Alaturi de partenerul tau planificati multe petreceri tematice pentru perioada imediat urmatoare, iar distractia este la ea acasa acum, in luna cadourilor.

Citește și:

Balanta

Mos Craciun ti-a pregatit pentru acest Craciun cadouri frumoase, clipe inedite petrecute alaturi de familie, de prieteni si de cei dragi. Se pare ca ai fost destul de cuminte anul acesta, pentru ca mosul are sacul incarcat si este foarte darnic.

Sarbatorile vin invaluite de magie si te duc intr-o atmosfera de poveste ori e cate ori simti miros e brad si clinchet e clopotei. Nu uita sa ii lasi mosului cativa biscuitei si un pahar de lapte. La cat de greu este sacul pentru tine, va avea nevoie de energie.

Scorpion

Pentru tine, Mos Craciun are cateva daruri mai speciale: liniste sufleteasca, iubire, dragoste si clipe magice. Toate acestea sunt oferite de catre familie, prieteni si toti cei dragi. Anul acesta, Craciunul va fi unul de vis pentru tine.

Partenerul de viata parca este mai atent, parca intelege mai mult ceea ce iti doresti si va intelegeti din ce in ce mai bine. Vacanta de craciun vine ca o completare a tuturor acestor lucruri, iar bucuria ti se citeste in ochi.

Citește și:

Sagetator

Se pare ca ai fost destul e cuminte pentru ca Mos Craciun are pentru tine multe cadouri, si cel mai important, sunt cadouri pe care ti le doreai. Timp petrecut cu cei dragi, liniste, emotie, momente magice si atmosfera de vis alaturi de oamenii pe care ii iubesti.

La randul tau, si tu le-ai pregatit cu atentie toate cadourile pe care ei si le doresc, doar pentru a le putea vedea bucuria din priviri si sclipirea din ochi, lucru care pentru tine este cel mai frumos cadou de fiecare data.

Capricorn

Mos Craciun stie ca ai avut cateva probleme de sanatate in ultimul timp, asa ca anul acesta sacul lui va fi plin cu energie, liniste, iubire, sanatate si un strop de noroc pentru a le imbina pe toate. Sub brad o sa iti puna tot ceea ce i-ai ecrut, insa nu uita sa faci la fel pentru cei din jurul tau.

Sarbatorile sunt pline de magia clipei, de sunetul colindatorilor si de mirosul de brad impodobit. Este o perioada a anului in care lasi grijile si te concentrezi pe tot ceea ce este frumos in jurul tau.

Citește și:

Varsator

Pentru ca ai foarte multe lucruri de finalizat in perioada imediat urmatoare, Mos Craciun s-a gandit sa iti aduca multa energie si putere de munca, alaturi de clipele frumoase si intense petrecute langa partenerul de viata.

Anul acesta, sarbatorile vor fi mai frumoase ca oricand. Este posibil sa plecati in vacanta intr-un loc magic, sau sa va mutate in casa noua si sa creati acolo o atmosfera de vis in asteptarea sarbatorilor frumoase de iarna.

Pesti

Pentru ca ai muncit suficient anul acesta, Mos Craciun iti aduce cadouri frumoase, o perioada de liniste, relaxare si de reincarcare a bateriilor. Capitolul financiar este unul intre cele mai importante pentru ca mosul presara un strop e magie peste el.

Astepti cu nerabdare vacanta de iarna, zilele in care incep pregatirile pentru ziua de Craciun, noptile in care alergi dupa cadouri, colindele copiilor si mirosul de cozonac ce inunda casa.

Citește și:

foto prima pagina: magie de craciun, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc