Setari Cookie-uri

Horoscopul despartirilor in 2015

Cuplurile de zodii care isi vor spune "Adio"

In general, 2015 se anunta a fi un an linistit. In zodiacul chinezesc, acesta sta sub semnul Oii, simbol al pacii si al prosperitati, al grijii si al compasiunii. In plus, Marele benefic Jupiter isi va trimite enrgia pozitiva tuturor semnelor din zodiac. Chiar si asa, in 2015, exista cateva cupluri de zodii care o vor lua pe drumuri diferite din cauza incompatibilitatii.

Cuplu Berbec – Rac

Singura combinatie mai anevoioasa decat un Berbec cu un Capricorn este un Berbec cu un Rac. In timp ce nativii in Berbec sunt oameni foarte independenti, Racii sunt genul care au mereu nevoie de atentie si de confirmare din partea celuilalti.

In ce primii sunt axati intai pe construirea unei cariere sau indeplinirea unui alt scop si nu tin foarte mult la ideea de casnicie, cei de pe urma nu se vor simti complet impliniti decat in momentul in care isi vor intemeia o familie.

Citește și:

In ceea ce priveste diferentele de carcater, Berbecii sunt oameni manati in primul de ambitie si cu foarte multa vointa. Acest lucru se traduce la partenerii lor prin incapatanare si, uneori, indiferenta Racului fata de valorile celorlalti oameni.

foto shutterstock femeie cu bentita

Cuplu Taur – Leu

Nativii in Taur sunt persoane romantice insa cu un foarte acut simt al realitatii. De asemenea, au o conduita morala impecabila iar in dragoste sunt fideli. Desi sunt axati pe valori spirituale, nu ignora nici importanta unei stituatii financiare stabile. Ei isi fac intotdeauna planuri care se intind pe ani de zile si au scopuri bine definite.

In acelasi timp, Leii sunt oamenii prezentului. Nu isi pierd timpul cu planurile pentru ca ei sunt in general interesati de efectele imediate ale actiunilor pe care le intreprind. Desi in dragoste au momente de romantism, nu sunt caracterizati de acest lucru si implinesc foarte rar nevoia de tandrete a Taurilor.

Citește și:

Nativii in Leu sunt extrem de sinceri si vor face intotdeauna ce simt chiar daca acest lucru nu se potriveste cu prioritatile partenerilor nascuti in Taur.

Cuplu Gemeni – Pesti

Persoanele nascute in Gemeni sunt, de regula, exuberante, pline de viata si imaginatie, sociabile si comunicative. Pentru ca sunt protejati de Mercur, nativii acestei zodii au un fler aparte pentru afaceri si pentru ca dispun de creativitatea necesara, nu le este teama sa inceapa felurite proiecte pe cont propriu. Desi dragostea poate fi o prioritate pentru ei, nu inseamna ca este intotdeauna asa.

La capatul opus, se afla partenerii lor in Pesti. De multe ori, cei nascuti in aceasta zodie sunt mai tacuti, mai retrasi dar mai dispusi sa ierte si sa iubeasca. Sunt mult mai romantici decat partenerii lor in Gemeni si simt nevoia de afectiune.

In timp ce Pestii traiesc dupa reguli bine stabilite si se simt confortabil atunci cand urmeaza normele, protejatii lui Mercur au un strop de rebeliune si nu accepta prea usor figurile de autoritate.

Citește și:

Marea problema a cuplului Gemeni – Pesti este ca cei dintai fac intotdeauna ce simt si traiesc pentru astazi in timp ce Pestii se gandesc si la ziua de maine si joaca dupa reguli.

Cuplu Balanta – Scorpion

Cei cu destinul sub semnul Cumpenei sunt oameni caracterizati de un desavarsit simt estetic si cu maniere impecabile. Sunt aparitii elegante si intotdeauna elegante. Tin destul de mult la eticheta si n-ar fi deloc surprinzator din partea lor sa-ti atraga atentia atunci cand gresesti sau incalci vreo cutuma in timpul unei ocazii de socializare. Pe scurt, Balantele sunt nativi foarte atent la imaginile lor in lume.

Scorpionii se situeaza diametral opus fata de aceasta atitudine. Putin le pasa de parerea celorlalti si cum sunt perceputi in lume iar acest lucru se datoreaza in primul rand increderii pe care o au in fortele lor. Nu pun pret absolut deloc pe opinia generala si nici nu joaca foarte des dupa reguli.

Citește și:

Acest lucru nu ar fi neaparat un motiv de separare pentru cuplurile formate din Balanta si Scorpion. Totusi, le va fi destul de greu sa ajunga la un consens in ceea ce priveste planurile de viitor pentru ca Balantele au nevoie de certitudinea zilei de maine in timp ce Scorpionii se lasa de cele mai multe ori purtati de val.

Cuplu Varsator – Fecioara

Nativii in Fecioara sunt recunoscuti intai pentru calmul lor desavarsit, apoi pentru nevoia lor de organizare. Au obiceiul sa faca fixatii din cand in cand si au nevoie de ordine totala in vietile lor pentru a se simti confortabil.

Nu sunt cei mai romantici oameni din lume dar cu siguranta se numara printre fidelii zodiacului. Ei traiesc in realitatea imediat aproapiata si cat se poate de concreta.

Partenerii lor nascuti in Varsator traiesc intr-o lume a viitorului, plina de idei creative si de neprevazut. Daca Varsatorii ar decide sa porneasca o revolutie pentru salvarea lumii, Fecioarele ar sta acasa pentru ca le este prea frig.

Citește și:

De aici vine incompatibilitatea dintre cele doua zodii. In timp ce persoanele nascute sub semnul Udatorului traiesc mai degraba pentru valori spirituale, partenerii lor Fecioare dau valente cat se poate de concrete vietii.

foto prima pagina shutterstock conflict in cuplu

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc