Setari Cookie-uri

Horoscopul magic al iernii

Horoscopul magic al iernii iti dezvaluie secrete interesante despre zodia ta.

Berbec - Ameratasu

Ameratasu este zeita soarelui in cultura japoneza, zeita ce se inchisese intr-o pestera rece, departe de ochii celorlalte zeitati. La rugamintea celorlalti, a iesit dupa mii de ani din pestera si a readus soarele pe cer.

Asemeni zeitei Ameratasu, personalitatea ta este una calda ce aduce bucurie si veselie celor din jur. Reusesti adesea sa starnesti buna dispozitie in jurul tau, iar ceilalti te apreciaza si te admira pentru asta. Iarna este anotimpul care te face sa te simti in largul tau.

foto: fata frumoasa, Shutterstock

Taur - Cailleach Bheur

In Scotia este cunoscuta si sub numele de Beira, zeita iernii care se lupta cu zilele friguroase si intunecate. Reuseste de fiecare data sa iasa invingatoare si sa readuca linistea pe cer si pacea in univers.

Pentru ca iti plac zilele insorite de iarna, in acele momente radiezi de fericire si iti place sa te bucuri de clipele petrecute alaturi de cei dragi. Lupti intotdeauna pentru ceea ce este al tau si niciodata nu te dai batuta.

Citește și:

Gemeni - Frau Holle

In culdura scandinava, Frau Holle este zeita zapezii si a plantelor verzi ce rezista pe timp de iarna. Ea ne bucura de fiecare data cand ne trimite prima ninsoare, dar ne si supara cand intrece masura.

Asemeni zeitei Frau Holle, personalitatea ta este una foarte complexa. Iti place ca in fiecare an de sarbatori sa aduci bucurie in sufletul celor dragi prin gesturile tale speciale si prin cadourile deosebite pe care le alegi de fiecare data cu grija.

Rac - Horus

Horus este asociat cu zeul soarelui, Ra, pentru ca el iesea in fiecare dimineata sa lumineze cerul, si se retragea in fiecare seara pentru a lasa zeii noptii sa apara. Pentru ca el aducea caldura in randul amenilor, era foarte iubit si apreciat.

Asemeni lui Horus, tu aduci bucurie in sufletele oamenilor prin simpla ta prezenta. Optimismul tau si pofta de viata sunt absolut molipsitoare, lucru care ii face pe cei din jur sa iti simta lipsa atunci cand nu esti langa ei.

Citește și:

Leu - Holly King

Holly King se regaseste in legendele britanice din folclorul vechi unde era recunoscut drept zeul padurilor. Este unul dintre cei mai intelepti zei, apreciat de catre cei din jur si chiar urmat precum un exemplu.

Asemeni zeului Holly King, personalitatea ta este foarte puterica si ai o buna influenta asupra celor din jur care iti urmeaza sfatul ori de cate ori au nevoie. Ai un simt al ocrotirii foarte bine dezvoltat si abilitati de lider care te fac sa fii o persoana populara.

Fecioara - Bona Dea

In Roma antica, Bona Dea era zeita fertilitatii. Templul ei secret se afla in orasul Aventine si doar femeilor le era permis sa intre si sa participle la ritualurile ei. Festivalul ce ii era inchinat se desfasura in luna decembrie a fiecarui an.

Tu ai o personalitate complexa si foarte bogata din punct de vedere spiritual. Bunul tau simt si daruirea pentru tot ceea ce faci te determina sa fii alaturi de cei care au nevoie de tine oricand, fara sa ceri nimic in schimb.

Citește și:

Balanta - La Befana

La Befana este o zeita din vechea cultura italiana. Ea este asemanata cu Sfantul Nicolae pentru ca obisnuia sa zboare deasupra caselor si sa presare peste ele dulciuri pentru copii cuminti. Acest ritual se intalnea la inceputul lunii ianuarie a fiecarui an.

Iti plac sarbatorile, iti place atmosfera ce se creeaza in jurul tau atunci cand sarbatoarea Craciunului se apropie si abia astepti sa pornesti in goana dupa cadouri prin magazinele aglomerate.

Scorpion - Spider Woman

Spider Woman este considerata zeita ce reuseste sa readuca soarele in zilele cele mai friguroase pe care le are iarna. Este o luptatoare ce reuseste mereu sa invinga iarna geroasa si sa ne incalzeasca cu razele soarelui.

Asemeni zeitei, personalitatea ta ii bucura pe cei din jur precum o fac razele soarelui in zilele de iarna. Mereu pusa pe sotii, mereu gata de distractie, iti place sa fii inconjurata de cei dragi si sa ii bucuri cu gandurile tale.

Citește și:

Sagetator - Saturn

Saturn este considerat zeul agriculturii in cultura romanilor. El era omagiat pentru bogatiile pe care le trimitea pe pamant ori de cate ori oamenii isi culegeau roadele si isi faceau provizii pentru anul ce avea sa vina.

Faptul ca zodia ta este patronata de catre Saturn are o puternica amprenta asupra personalitatii tale si a trasaturilor temperamentale. Iti place sa muncesti sis sa culegi mai apoi roadele muncii tale. Astfel simti ca eforturile tale nu sunt in zadar.

Capricorn - Odin

Odin este cunoscut ca fiind zeul Craciunului. Legenda spune ca el calarea un cal femecat ce il putea purta deasupra norilor de unde putea vedea copiii cuminti carora le ducea daruri in noaptea de Craciun.
Spiritul tau este foarte apropiat cu cel al zeului Odin. In preajma sarbatorilor parca ceva se activeaza, iar magia craciunului te indeamna sa te pregatesti din timp cu daruri speciale pentru familie, prieteni si toti cei dragi tie.

Citește și:

Varsator - Mithras

Legendele romane il prezinta pe zeul Mithras ca fiind unul dintre zeii soarelui nascut chiar in preajma iernii cand soarele stralucea cu o intensitate incredibila. De atunci, se spune ca cele mai insorite zile ale iernii ii sunt inchinate lui.

Asa cum el ne aduce bucurie in suflete in zilele friguroase, asa ii bucuri tu pe cei din jur prin simpa ta prezenta si prin spiritul tau mereu vesel. Iti place sa aduci bucurie si zambet pe fata celor dragi asa ca o faci ori de cate ori ai ocazia.

Pesti - Alcyone

Alcyone este zeita pestilor in vechea cultura a grecilor. Ea reuseste sa calmeze apele in zilele agitate de iarna si sa aiba grija de toate vietatile marine pe care le fereste de inghet ca pe proprii ei copii.

Tu ai o doza de responsabilitate foarte mare fata de tot ceea ce te inconjoara si mai ales fata de persoanele care iti sunt dragi. Le ocrotesti si le ingrijesti asa cum stii tu mai bine. Reusesti sa aplanezi conflictele atunci cand este cazul sa restabilesti linistea.

Citește și:

Foto prima pagina: fata tanara, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc