Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru anul 2015

Afla si tu ce ti-au pregatit astrele pentru viata amoroasa a noului an

Berbec

Anul 2015 le aduce berbecilor succesul in dragoste pe care il asteptau de mult. Noul an debuteaza cu o dorinta arzatoare de flirt, cu o pasiune ce depaseste limitele de pana acum si cu dorinta de a face cat mai multe lucruri in aceasta privinta. In cazul in care relatia este deja una solida, se poate pune problema copiilor, poate chiar la inceputul anului se vorbeste despre o sarcina sau alte planuri de cuplu serioase. Sfarsitul verii se anunta unul destul de agitat si tensionat, insa totul pare sa se linisteasca odata cu debutul lunii septembrie.

Nativele singure vor avea parte de o iubire ca in basme in acest an. Este posibil sa fie ceva fugitiv, dar extreme de intens, sau este posibil sa fie vorba despre inceputul unei relatii de durata.

foto: femeie roscata, Shutterstock

Taur

In ultimii ani ai invatat cateva lectii in ceea ce priveste dragostea, relatiile si viata sentimentala, asa ca in anul 2015 este timpul sa le pui in aplicare si sa iti construiesti o viata amoroasa asa acum iti doresti. Prima parte a anului este despre aventuri presarate cu momente de pasiune infocata si diverse peripetii. Este posibil ca in unele momente chiar sa iti pierzi capul de la atata indragosteala, insa mintea iti revine la loc in timp util astfel incat sa nu faci vreo boacana.

Citește și:

Nativele singure isi gasesc sufletul pereche anul acesta insa mai au un pic de asteptat. Abia pe la jumatatea verii astrele si planetele le sar in ajutor.

Gemeni

2015 este un an important pentru viata ta sentimentala si pentru sectorul dragostei. Este un an in care vei reflecta intens la ceea ce se intampla si la relatia pe care o ai deja. Incerci sa iti dai seama daca partenerul de viata este ceea ce iti doresti, daca relatia voastra are viitorul pe care il vedeai acum ceva timp si daca te simti bine acolo unde esti. In unele cazuri este posibil sa alegi sa renunti la ceea ce ai acum pentru a te putea bucura de ceva mult mai bun si mai potrivit pentru tine.

Nativele singure se simt bine deocamdata asa cum sunt acum. Pe la jumatatea anului insa, odata cu instalarea verii, puterea lor de cucerire creste si vor avea parte de aventuri frumoase.

Rac

Anul acesta ti se potriveste zicala "alegi pana culegi" pentru ca nu lasi deloc garda jos, iar pretentiile si standardele tale cresc din ce in ce mai mult astfel incat iti va fi destul de greu sa te mai multumesti cu ceea ce iti ofera partenerul tau. Incearca sa comunici mai mult cu el si sa vedeti ce este de facut pentru a va salva relatia. Ar fi pacat ca din cauze minore sa se distruga ceva ce ati construit in ani de zile cu dragoste, iubire, daruire si pasiune.

Citește și:

Nativele singure isi gasesc alesul pe la jumatatea verii, iar pana atunci se bucura de aventuri amoroase, momente petrecute cu prietenii si distractie din plin.

Leu

Anul 2015 debuteaza cu cateva tensiuni in sectorul amoros al nativelor zodiei leu, insa acestea se risipesc destul de repede, lasand loc linistii si armoniei sa se instaleze in relatia de cuplu. Odata cu venirea primaverii, apele se linistesc si iubirea se simte din nou in aer. Relatia parca revine la viata cu si mai multa paisune si forta de a merge mai departe catre un viitor frumos si infloritor.

Nativele singure isi gasesc si ele implinirea sentimentala inca din primele luni ale anului si se bucura pe tot parcursul lui de o poveste frumoasa de dragoste.

Fecioara

2015 incepe cu forte proaspete pentru nativele zodiei fecioara in ceea ce priveste viata sentimentala. Nici nu s-a incheiat bine anul ca pasiunea si sexualitatea ta sunt la cote maxime ceea ce il face pe partenerul de cuplu sa te doreasca din ce in ce mai tare si chiar sa te priveasca cu alti ochi. Relatia voastre creste incet si frumos, aveti parte de momente frumoase petrecute impreuna si de clipe romantice pe care vi le faceti cadou de fiecare data cand aveti ocazia. Noul an va aduce surprize placute.

Citește și:

Nativele singure au si ele succes in dragoste odata cu inceputul noului an. Inca din primele zile, armele de seductie se pare ca dau rezultate si reusesc sa isi gaseasca sufletul pereche in scurt timp.

Balanta

Anul 2014 nu a fost tocmai cel mai bun an pentru viata sentimentala a nativelor zodiei balanta, asa ca in 2015 isi vor lua revansa daca stiu exact ceea ce isi doresc de la partenerul lor. Invata din greselile facute in trecut si ajuta-ti relatia sa creasca frumos si sa infloreasca in fiecare zi dezvoltand un parteneriat cu iubitul tau pe toate planurile. Daca esti deschisa la comunicare si la tot ceea ce tine de relatia voastra, aveti toate sansele ca lucrurile sa mearga din ce in ce mai bine si iubirea voastra sa fie de neclintit.

Nativele singure isi pot gasi si ele sufletul pereche insa mai au un pic de asteptat. In lunile de vara sau de toamna ale acestui an este posibil sa intalneasca un Fat-Frumos asa cum au visat. Pana atunci, distractia este in toi.

Citește și:

Scorpion

In ultimii ani, nativele zodiei scorpion nu prea au avut noroc in dragoste, insa asa cum speram, anul 2015 este unul mult mai bun pe toate planurile, in special pe plan amoros. Le revine pofta de viata si readuc pasiunea in cuplu lucru ce il determina pe partenerul de viata sa vina si el in fiecare zi cu ceva nou si sa contribuie la mentinerea iubirii si la construirea unei legaturi mult mai puternice in cuplu.

Nativele singure au numai motive de bucurie. In anul ce vine, viata amoroasa prinde un elan fantastic ceea ce le determina sa isi largeasca orizonturile.

Sagetator

Viata amoroasa a nativelor din zodia scorpionului este o intreaga aventura in anul 2015. Toate sentimentele, toate trairile, toate emotiile, absolut totul este la superlativ, lucru care le face pe sagetatoare sa isi piarda un pic capul din cauza indragostelii prea mari. Noroc cu partenerul de cuplu care le mai aduce cu picioarele pe pamant in incercarea de a construi ceva de durata si de a realiza un viitor impreuna.

Citește și:

Nativele singure au succes in dragoste in perioada mai-iunie cand au sanse foarte mari sa intalneasca un posibil partener.

Capricorn

Ultimii doi ani au fost destul de tensionati si agitati in ceea ce priveste casa dragostei a nativelor zodiei scorpion. Inca de la inceputul anului 2015, norocul le surade din nou si viata amoroasa se stabilizeaza din toate punctele de vedere. Partenerul de viata este mai atent la detalii si va surprinde in fiecare zi cu lucruri frumoase,

Nativele singure isi reimprospateaza viata amoroasa in anul ce vine asa ca o noua posibila iubire este pe drum. Trebuie insa sa fie foarte atente la semnalele pe care le primesc din partea posibililor parteneri.

Varsator

2015 este pentru nativele zodiei varsator anul iubirii si al casniciei. Totul merge foarte bine intre tine si partenerul tau, iar relatia voastra se consolideaza din ce in ce mai mult. Pasiunea si emotiile va intretin focul ce arde mai tare decat in prima zi. Linistea si armonia va definesc relatia, iar voi va simtit foarte bine pe tot parcursul anului.

Citește și:

Nativele singure ale zodiei au numeroase motive de bucurie in anul ce vine. Cu siguranta sufletul pereche isi va face si el aparitia mai devreme sau mai tarziu in acest nou an.

Pesti

Pentru nativele zodiei pesti este un an important in sectorul dragostei pentru ca se aud clopote de nunta in cele mai fericite dintre cazuri. Daca unele dintre ele se casatoresc, celelalte isi construiesc relatia pas cu pas si merg impreuna cu partenerul lor catre un viitor frumos si presarat de momente speciale petrecute in cuplu.

Nativele singure ale zodiei au sanse sa isi gaseasca sufletul pereche in perioada august-septembrie cand senzualitatea le defineste personalitatea.

foto prima pagina: inimioare, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc