Setari Cookie-uri

Top 5 zodii care se asaza la casa lor in anul 2015

Crezi ca esti pregatita pentru viata de familie? Descopera aici ce ti-au pregatit astrele in acest sens!

Berbec

Fie ca este vorba despre o relatie ce dureaza de cativa ani, fie ca este vorba de ceva recent, sau de ceva ce inca nu a luat nastere, cert este ca in acest an ai sa te asezi la casa ta si vei avea familia la care ai visat de atat de mult timp.

Te simti pregatita pentru a incepe viata de familie, pentru a te dedica partenerului tau toata viata de acum inainte si pentru a face loc in viata voastra copiilor ce au sa vina, copiilor pe care vi-i doriti de atat de mult timp.

foto: cuplu fericit, Shutterstock

Gemeni

Pentru tine, anul 2015 este un an in care te gandesti serios la relatia ta. Cu aceasta ocazie realizezi ca ai alaturi un partener asa cum ti-ai dorit intotdeauna. Te vezi toata viata alaturi de ele si cea mai mare implinire pentru voi este urmatorul pas firesc, casatoria.

In unele cazuri, poate avea loc doar o logodna in familie pentru ca un copilas vine pe lume, nunta trecand pe locul doi. Important este faptul ca voi va construiti o familie frumoasa pe care o pretuiti mai mult decat orice pe lume si va mandriti cu ea pe unde mergeti.

Citește și:

Leu

Relatia voastra dureaza deja de ceva timp si nu are rost sa mai pierdeti vremea. V-ati distrat suficient, v-ati plimbat, ati facut tot ceea ce v-a trecut prin minte, insa acum este cazul sa va gandinti la viitor si sa luati o decizie finala.

Din fericire, decizia este cea asteptata. Clopotele de nunta bat pentru voi, iar agitatia evenimentului important incepe inca din primele luni ale anului. Pregatirile nuntii va fac sa fiti un pic agitati si tensionati, insa cu rabdare rezolvati totul.

Scorpion

Ti-a cam ajuns perioada de dezmat din ultimul timp si te-ai gandiut ca este cazul sa te asezi la casa ta in aest an. Chiar daca inca nu ai o relatie serioasa, dragostea se pare ca iti surade in acest nou an si te determina sa te dedici trup si suflet partenerului.

Casatoria este urmatorul pas firesc atunci cand oi oameni se iubesc, se completeaza, se gandesc la un viitor impreuna si isi doresc sa formeze o familie fericita, unita si deosebita.

Citește și:

Pesti

Anul acesta este un an fericit pentru tine din toate punctele de vedere, dar mai ales din punct de vedere sentimental, pentru ca este anul in care ai sa iti vezi visul iubirii implinit, este anul in care cel mai frumos eveniment din viata unei femei te va avea pe tine in rol principal.

Poti sa incepi inca din primele luni ale anului sa iti petreci nunta mult visata pentru ca in decursul anului cu siguranta vei avea foarte multe lucruri de facut in aceasta privinta.

foto prima pagina: cuplu tanar, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc