Setari Cookie-uri

Top 5 zodii cu noroc in dragoste in 2015

Te aflii si tu printre ele?

Berbec

Prima parte a anului 2015 este extrem de benefica din punct de vedere sentimental pentru nativele zodiei berbec. Jupiter se afla in casa iubirii nativelor ceea ce inseamna ca viata lor sentimentala se imbunatateste semnificativ. Pana in luna august a acestui an, se poate spune ca berbecii experimenteaza tot ceae ce tine de viata amoroasa si de cea sexuala.

Deschiderea lor ii face sa isi dezvolte si mai mult relatia de cuplu si sa intensifice legaturile cu partenerul de viata, iar pe cei singuri ii determina sa atraga in preajma lor persoane speciale, persoane cu care sunt compatibili din mult mai multe puncte de vedere decat s-ar fi asteptat.

foto: inimioare, Shutterstock

In general, anul 2015 este un an norocos in sectorul amoros al nativelor zodiei berbec.

Taur

Nici taurii nu se lasa mai prejos decat berbecii pentru ca in sfarsit Saturn paraseste casa relatiilor in ceea ce priveste nativele acestei zodii unde se afla inca din anul 2012 si nu facea altceva decat sa le puna in dificultate si sa “isi bage coada precum Michiduta”. Cu o asemena eliberare, casa relatiilor primeste un aer proaspat si este gata de noi aventuri sentimentale.

Citește și:

Cele care se afla intr-o relatie deja vor avea parte de momente frumoase petrecute alaturi de partenerul de viata si isi vor face planuri de viitor. In unele cazuri se anunta chiar si cereri in casatorie sau aducerea in discutie a copiilor. Nativele care inca nu se afla intr-o relatie se afla in schimb in perioada cea mai potrivita in care pot sa dezvolte o relatie de cuplu asa cum si-au dorit mereu.

Anul 2015 este anul care produce schimbari frumoase in sectorul dragostei al nativelor zodiei taur.

Balanta

Anul 2014 a fost unul dintre cei mai dificili ani pentru casa relatiilor in ceea ce le priveste pe nativele zodiei balanta. Incepand cu acest an, balantele sunt dispuse sa experimenteze multe lucruri atunci cand vine vorba de relatii sentimentale, cu exceptia ca intimitatea sa nu le fie invadata foarte mult de catre persoanele de sex opus.

Citește și:

Cele care se afla deja intr-o relatie o vor duce la nivelul urmator si se vor dedica trup si suflet partenerului de viata. Vor fi mai atente la nevoile si la dorintele lui si vor incerca sa le respecte pe cat de mult posibil, lucru ce va duce la crearea unei legaturi foarte puternice. Cele care inca nu se afla intr-o relatie, in acest an vor avea de unde sa isi aleaga partenerul perfect si cu siguranta va fi una dintre cele mai bune alegeri de pana acum.

In mare parte, anul 2015 este despre noutate, despre dezvoltarea relatiilor actuale si a altora noi, despre distractie si iubire.

Sagetator

Uranus se afla de putin timp in casa relatiilor nativelor sagetator si se incapataneaza sa ramana acolo pana in anul 2018, lucru ce aduce insa foarte multe beneficii in ceea ce priveste relatiile sentimentale ale nativelor. Anul 2015 este anul in care nativele zodiei sagetator isi vor exploata senzualitatea si romantismul.

Citește și:

Cele care se afla deja intr-o relatie serioasa vor avea parte de surprize romantice din partea partenerului de cuplu, iar ele la randul lor isi vor exploata si isi vor dezvolta interesul pentru noi tentatii in dormitor. Nativele care inca nu si-au gasit alesul inimii vor avea parte de mult noroc in aceasta directia din partea noului an.

2015 este anul in care nativele zodiei sagetator isi vor deschide inimile si vor lasa iubirea sa le dicteze ritmul.

Varsator

2015 se anunta a fi un an bun pentru casa relatiilor in ceea ce le priveste pe nativele zodiei varsator. Jupiter le intinde o mana de ajutor asa ca multe surprize frumoase se anunta pentru cele nascute sub acest semn zodiacal pe tot parcursul anului.

Cele care se afla intr-o relatie frumoasa sau chiar intr-o casnicie, anul 2015 le aduce multe impliniri pe care le realizeaza impreuna cu partenerul de viata si se bucura impreuna de relatia lor si de ceea ce reusesc sa faca in viata de cuplu. Nativele singure isi gasesc sufletul pereche in a doua jumatate a anului si hotarasc sa se gandeasca si la un viitor comun avand in vedere beneficiile pe care noul an le aduce in privinta sentimentelor.

Citește și:

Tranzitul lui Venus in Varsator face ca relatiile sentimentale sa fie mult mai intense in acest an.

foto prima pagina: cuplu, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc