Setari Cookie-uri

Top 5 barbati sensibili din zodiac

Daca iti plac barbatii sensibili, atunci acesta este un articolo care te va ajuta sa ii descoperi mai usor!

Rac

Barbatul rac poate fi considerat un cavaler al evului mediu si un real exemplu pentru ceilalti barbati ai zodiacului. Chiar daca la prima vedere pare un barbat foarte sociabil si indiferent peste masura, cand ajungi sa ii cunosti sufletul si sa ii descoperi mistereele, vei avea surpriza de a descoperi o sensibilitate aparte.

Pune foarte mare pret pe familie, pe camin si pe relatia de cuplu. O protejeaza cu cele mai puternice arme ale sale, insa sensibilitatea lui nu il face placut tuturor femeilor. Este in acelasi timp un visator si un vorbaret incredibil, insa creativitatea si inteliganta lui starnesc interesul doamnelor si domnisoarelor.

foto: barbat seducator, Shutterstock

Cu toate acestea, barbatul rac are nevoie in permanneta sa ii dovedesti iubirea, fidelitatea si increderea ce i-o acorzi. El nu poate functiona altfel, nu poate sa construiasca nimic langa o femeie care i-a spus o singura data ca il iubeste, insa nu a facut nimic sa ii demonstreze acest lucru. Este un partener ce cu siguranta te va purta pe culmile romantismului.

Citește și:

Leu

Elementul central al vietii unui barbat leu este dragostea si mai ales, intensitatea acesteia. El are nevoie de o dragoste ca in basme, de o dragoste completa, o dragoste ce de la prima vedere simti ca nu se va termina niciodata, o dragoste ideala.

Intr-o reatie de iubire barbatul leu se daruieste total partenerei si asteapta acest lucru si de la ea pentru ca relatia lor sa fie invaluita intr-o aura magica. Se poate spune uneori ca leul traieste intr-o lume a lui in care iubirea este puterea suprema, insa uneori revine cu picioarele pe pamant in pasi romantici.

Isi incanta partenera cu numeroase cadouri, surprize si uneori ofrande, asa cum ii place lui sa ii spuna, pentru ca o considera regina universului. Alaturi de un barbat leu, femeia se simte iubita, apreciata, protejata si mai ales respectata.

Fecioara

Inainte de a fi prea sensibil, barbatul fecioara este timid si usor retras. Nu ii place sa iasa in evidenta si stie intotdeauna ceea ce are de facut in orice situatie. Aparent analitic si critic cu tot ceea ce se intampla in jurul lui, acest barbat este un sensibil incurabil daca ajungi sa ii descoperi aceasta latura.

Citește și:

Ii place ca intotdeauna sa lase o urma de mister si sa nu dezvaluie totul de la o prima intalnire. Este posibil ca nici dupa ani de zile sa nu stii totul despre el, pentru ca ii place sa te surprinda mereu cu ceva nou legat de propria personalitate.

Este romantic atunci cand vrea, insa aceste momente sunt de nepretuit. Este un barbat special daca stai sa il analizezi si sa vezi ca parca vine dintr-o alta galaxie. Este si realist atunci cand trebuie, visator adesea, dar mereu iubitor.

Varsator

La prima vedere, barbatul varsator pare a fi destul de dur si de indiferent, insa lucrurile nu stau chiar asa, iar in acest caz aparentele insala crunt. Afiseaza initial o masca de cuceritor ce nu da doi bani pe ceea ce cred ceilalti despre el, insa ascunde foarte multre trasaturi frumoase.

Daca ai rabdare sa cunosti un varstaor, vei vedea ca este un romantic incurabil si ca este un partener pe care orice femeie si-l doreste langa ea. Stie sa isi dozeze calitatile, stie sa isi dozeze momentele de romantism cu cele de realism, pe cele de pasiune cu cele de joaca.

Citește și:

Inainte de toate barbatul varsator stie cum sa fie un prieten devotat, nu doar cu prietenii lui ci si cu partenera de cuplu, pentru ca relatia de prietenie trebuie sa fie nelipsita intr-un cuplu bine inchegat. Stie sa ii fie iubit, amant, sprijin si tot ceea ce ai nevoie pentru a nu simti nicio lipsa.

Pesti

Barbatul pesti este o incantare pentru orice femeie reuseste sa treaca de barierele pe care le are si sa il cunoasca in profunzime. Pare destul de visator la prima vedere si chiar asa este. Isi construieste propria lume in care activeaza si rar iese de acolo luand contact cu ceea ce se intampla in jurul lui.

Chiar daca pare un pic detasat de ceea ce se intampla in zilele noastre, barbatul pesti este un partener extraordinar. Romantismul lui este dozat astfel incat sa nu fie nici prea mult, dar nici prea putin, pasiunea este redata printre picaturile de tandrete, iar afectiunea lui te cucereste in fiecare zi.

Citește și:

Este un tip inteligent, sarmant, carismatic si foarte sufletist. Cararile sufletului sunt adesea incurcate si pare a fi fara cale de iesire, dar lumea din interiorul lor este absolut superba.

foto prima pagina: barbat tanar, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc