Setari Cookie-uri

Efectele lui Mercur retrograd asupra zodiei tale

Afla ce inseamna Mercur retrograd so care sunt efectele luia uspra zodiei tale!

Mercur este retrograd inca de pe data de 21 ianuarie si va ramane asa pana pe 11 februarie cand isi reia tranzitul direct si ne elibereaza de tensiunile pe care le produce. Mercur este guvernatorul perceptiei si al gandirii, iar efectele lui se resimt cel mai bine in comunicare.

In momentul in care intra in miscarea retrograda, comunicarea este ingreunata iar de aici si toate celelalte tensiuni si neintelegeri care apar din senin si nu ne dam seama ce se intampla exact.

Mercur retrograd si efectele lui asupra zodiilor

foto: femeie frumoasa, Shutterstock

Berbec

De parca nu era suficienta incapatanarea nativa a berbecilor, acum ca mercur este retrograd, neastamparul lor este dus la extrem si dispozitia nu tocmai potrivita pare sa fie la ordinea zilei in cazul lor. Singurul lucru care ii linisteste este sa fie lasati in pace si sa isi vada singuri de treaba lor pana cand mercur revie la miscarea lui naturala.

Citește și:

Dupa ce trece aceasta perioada berbecii vor avea parte de zile foarte bune din punct de vedere profesional si sentimental.

Taur

Mercur retrograd afecteaza comunicarea taurilor pe toate planurile si nu le permite sa se exprime asa cum si-ar dori acestia, lucru ce produce tensiuni marete si nelinistite in relatia de cuplu, dar si la birou. Nu este o perioada buna pentru luarea deciziilor si a schimbarilor de situatii in cazurile importante.

Este insa o perioada benefica pentru marirea castigurilor financiare, insa este bine sa nu exagerati nici din acest punct de vedere.

Gemeni

Daca mercur este retrograd, asta inseamna ca nu va aflati intr-o perioada benefica din punct de vedere al dezvoltarii sociale, al comunicarii si al dezvoltarii proiectelor personale sau a relatiilor cu cei apropiati. Incercati sa stati cat mai departe de activitatile stresante ce implica luarea decizilor importante.

Citește și:

Ar bine sa aveti mai multa grija si la ceea ce spuneti, pentru ca mercur retrograd afecteaza foarte mult zona de comunicare a nativilor zodiei gemeni.

Rac

Daca de obicei racii fac un pas inainte si trei inapoi, acum ii vor face pe toti inapoi si nici macar unul inainte daca se incapataneaza sa se arunce cu capoul inainte in luarea deciziilor importante si in demararea unor proiecte noi. Nu este o perioaba benefica relationarii asa ca ar face bine sa lase aceste activitati pentru perioade mai inspirate.

Racii trebuie sa aiba grija la toate actiunile pe care le desfasoara in aceasta perioada pentru ca toate se pot intoarce impotriva lor.

Leu

Cand mercur este retrograd leii devin foarte confuzi si nu mai inteleg ce se intampla in jurul lor. Stau pe ganduri si nu stiu in ce directie sa o ia, nu stiu de unde sa inceapa si ce sa faca mai exact. Ar trebui sa analizeze lucrurile mai bine si sa incerce sa se detaseze un pic de toate grijile si de toate problemele.

Citește și:

Daca nu vor face asa, risca sa isi piarda cumpatul mult prea repede, acest lucru afectand relatiile cu familia si cu prietenii.

Fecioara

Sistemul nervos este cel mai mult afectat de catre miscarea retrograda a lui Mercur, iar acest lucru se rasfrange in relatiile profesionale si in atmosfera de la birou. Comunicarea la locul de munca nu este deloc eficienta si nu reusiti deloc sa va exprimati asa cum trebuie si sunteti inteles gresit de cele mai multe ori.

Nici starea de sanatate nu etse in cea mai buna forma, asa ca ar fi bine sa aveti grija la virozele momentului si sa va intariti sistemul imunitar.

Balanta

Mercur retrograd le afecteaza balantelor viata sentimentala si relatia de cuplu. Aveti o pornire inexplicabila spre a schimba strategia de comunicare in ceea ce il priveste pe partenerul de viata si ceilalti membrii ai familiei, insa ar fi bine sa evitati deciziile si hotararile importante cel putin pentru periada imediat urmatoare.

Citește și:

Provocarile sunt la tot pasul insa depinde de voi daca reusiti sa va mobilizati si sa treceti peste ele fara sa va afecteze prea mult.

Scorpion

Pentru scorpioni, mercur retrograd isi face de cap in cea ce priveste legaturie de sange si relatiile cu familia si cu prietenii. Este insa o perioada foarte buna pentru reamanejarea locuitei si pentru gandirea unei strategii care va va ajuta in acest sens sa fiti mai eficienti si mai creativi ca oricand.

Este posibil sa apara cateva probleme din punct de vedere financiar si in ceea ce priveste relatiile profesionale si dezvoltarea noilor proiecte, insa nimic ce nu poate fi rezolvat.

Sagetator

Starea de nervozitate si de agitatie a varsatorilor creste considerabil in aceasta perioada cand mercur isi face de cap cu miscarea lui retrograda care intotdeauna ne pune in dificultate. Este posibil sa apara neintelegeri in familie si in relatiile cu prietenii, insa cu un pic de tact se vor rezolva foarte usor.

Citește și:

Pot aparea situatii confuze si in ceea ce priveste locul de munca si relatiia cu superiori sau chiar cu colegii de birou.

Capricorn

Suprinzator, capricornii sunt cei mai norocosi atunci cand vine vorba despre miscarea retrograda a lui Mercur. In aceasta perioada isi pot rezolva cateva probleme aparute de curand si pot dezvolta foarte usor noi parteneriate ce se dovedesc pana la urma a fi unele de foarte bun augur.

Bineinteles ca "nenorocirile" nu ii depasesc si vor avea si ei parte de situatii tensionate in familie si cateva pierderi financiare, insa nimic semnificativ.

Varsator

Apar neclaritati in ceea ce priveste comuicarea cu partenerul de viata dar si cea cu partenerii din planul profesional. Va este foarte greu sa va exprimati si sa va faceti inteles in aceasta perioada asa ca ar fi bine sa evitati pe cat pozibil luarea deciziilor si hotararilor importante. Nici demararea unor noi proiecte nu se anunta de bun augur in aceasta perioada.

Citește și:

Este insa o perioada benefica finatelor si multiplicarii castigurilor daca stiti sa va puneti ideile cap la cap si sa va organizati un pic mai bine.

Pesti

Cand mercur este retrograd, pestii au tendinta de a se interioriza si de a se retrage departe de ochii celorlalti. Simt nevoia sa fie singuri si sa se gandeasca in liniste la ceea ce au de facut, daca au de facut. Daca nu, vor pur si simplu sa mediteze asupra existentei lor si asupra spiritualitatii ce ii inconjoara.

Pestii sunt foarte visatori de felul lor, insa in aceasta perioada eu tendinta de a exagera si de a duce toata aceasta stare de beatitudine la extrem.

foto prima pagina: femeie cosmica, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc