Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce dar ai primit din partea zodiei tale

Astrele au pregatit cate undar special pentru fiecare dintre noi. Descopera si tu care este cadou din partea zodiei tale.

Berbec - Darul curajului

Pe langa incapatanarea nativa a berbecilor, acestia au multe alte calitati ce le dezvolta o personalitate de exceptie odata ce ajungi sa ii cunosti asa cum trebuie. Sunt foarte buni prieteni, mereu dispusi sa ofere ajutorul atunci cand pot si atunci cand li se cere asta. Apreciaza foarte mult sinceritatea si onestitatea celor din jur, asa ca nicioata nu ar trebui sa incercati sa ii mintiti pe nativii zodiei berbec.

In momentul nasterii, astrele le-au daruit nativilor zodiei berbec darul nepretuit al curajului astfel incat ei intotdeauna vor experimenta lucruri noi, vor incerca sa faca tot ceea ce vor, vor merge pana in panazele albe daca va fi nevoie, si nu se vor impiedica de temeri nefundamentate.

foto: femeie eleganta, Shutterstock

Taur - Darul rabdarii

Taurii sunt prin definitie peronalitati foarte realiste si stiu intotdeauna ce au de facut pentru a obtine ceea ce vor sau pentru a ajunge acolo unde vor. Le place ca totul sa fie in ordine si au rabdarea necesara cu care rezolva tot ceea ce isi propun. Adesea pot avea o atitudine rece si distanta, insa revin rapid la ganduri bune si apeleaza la simtul umorului care reuseste sa ii scoata din situatiile dificile sau neplacute.

Citește și:

La nastere, astrele le daruiesc nativilor zodiei taur darul pretios al rabdarii ceea e ii face pe acestia sa nu se grabeasca atunci cand au de luat decizii si hotarari importante. De asemenea, rabdarea ii ajuta adesea sa depaseasca situatiile dificile.

Gemeni - Darul comunicarii

Nativii zodiei gemeni sunt foarte sociabili si curiosi din fire, asa ca vor avea tot timpul un set de intrebari pregatite pentru a afla cat mai multe despre oamenii cu care intra in contact sau cu situatiile cu care se intalnesc. Le place intotdeauna sa fie la curent cu toate noutatile si cu ultimele stiri in materie de tot ceea ce ii inconjoara si nu sunt suprinsi niciodata nepregatiti.

Darul comunicarii este darul ce le-a fost dat nativilor la nastere din partea astrelor, iar acesta ii ajuta sa isi dezvolte foarte bine personalitatea si viata sociala. Isi fac usor cunostiinte in toate domeniile si reusesc sa se inteleaga usor cu oamenii din jur.

Citește și:

Rac - Darul invatarii

Racul are o imaginatie foarte bogata si este in acelasi timp foarte sociabil. Isi poate dezvolta latura artistica foarte bine si rapid, si isi face prirteni cu usurinta datorita placerii de a comunica cu cei din jur si de a interveni in diverse discutii. Este foarte atasat de familie si orice s-ar intampla, va fi acolo pentru membrii acesteia de fiecare data cand va fi nevoie.

Astrele i-au daruit racului la nastere darul nepretuit al invatarii cu care reuseste de fiecare data sa acumuleze experiente inedite din toate situatiile prin care trece, din toate actiunile in care se implica si din toate intamplarile de zi cu zi care ii imbogatesc volumul experientei.

Leu - Darul generozitatii

Increderea de care da dovada leul este absolut fabuloasa si reuseste sa ii intimideze pe cei din jur prin simpla atitudine si de cele mai multe ori chiar prin simpla prezenta si prestanta. Ii place sa atraga atentia si sa adune cat mai multi oameni in jurul lui pentru a se putea afirma si pentru a-si putea demonstra abilitatile.

Citește și:

Darul generozitatii este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care astrele le-au facut nativilor. Chiar daca sunt foarte mandri si adesea aroganti, leii sunt si foarte altruisti si generosi cu cei din jur. Ajuta ori de cate ori e nevoie, si adesea sunt in stare sa “isi ia de la gura”, cum spune o vorba romaneasca, pentru a da o mana de ajutor.

Fecioara - Darul modestiei

Fecioara are o capacitate de analiza extraordinara pentru ca este o fire foarte obiectiva si nu se implica niciodata in situatiile ce nu o privesc personal. Are o logica foarte buna si se pricepe de minune sa ii asculte pe cei din jur si sa le ofere o perspectiva diferita din punct de vedere obiectiv atunci cand acestia au nevoie.

Darul modestiei oferit de catre astre le ajuta sa nu iasa in evidenta prea mult si sa isi poata face treaba linistite fara sa fie deranjate. Nu le place sa fie in lumina reflectoarelor si nici sa impresioneze prin lucruri superficiale. Uneori, fecioara poate fi considerata rece sau aroganta, insa este doar o metoda de aparare.

Citește și:

Balanta - Darul diplomatiei

Asa cum era de asteptat, balanta poate fi indecisa uneori, insa in general isi pastreaza echilibrul de care da dovada inca din prima clipa in care isi face aparitia. Balanta este carismatica, sarmanta si sociabila asa ca reuseste sa isi faca rapid prieteni si asta o determina sa se simta in largul ei de fiecare data.

Darul nepretuit oferit de astre este darul diplomatiei care o ajuta sa iasa cu bine din orice situatie neplacuta. Este foarte atenta la detalii si va observa daca ti-a sarit oja de pe degetul mic de la picior, insa maniera in care iti va comunica acest lucru va fi atat de delicata incat nici nu iti vei da seama ca de fapt este foarte dezgustata.

Scorpion - Darul curiozitatii

Nativul zodiei scorpion este foarte hotarat si rafinat in acelasi timp. Stie intotdeauna ce vrea si niciodata nu se abate de la drumul sau. Este o persoana foarte pasionala in tot ceea ce face si se dedica intru totul activitatilor sale de zi cu zi, in special pasiunilor si activitatilor relaxante.

Citește și:

Astrele i-au oferit darul curiozitatii care ii permite sa aiba o cultura generala foarte bogata si sa isi faca rapid prieteni in orice circumstante. Este foarte sociabil in acelasi timp si ii place sa fie inconjurat de cat mai multe persoane care sa il faca sa se simta in largul lui.

Sagetator - Darul prieteniei

Aventura este caracteristica definitorie a nativului din zodia sagetatorului pentru ca lui ii place sa incerce tot ceea ce ii iese in cale. Posesiv si destul de gelos, nativul zodiei sagetator poate sa devina adesea artagos si destul de reticent, insa daca reusesti sa ii starnesti interesul si sa te considere o persoana interesanta cu siguranta isi va da interesul sa dezvolte o relatie frumoasa de prietenie.

Darul prieteniei il ajuta sa stabileasca noi conexiuni cu cei din jur si sa isi mareasca cercul de prieteni in fieacare zi. De asemenea, relatiile de orice fel sunt pentru el un motor foarte important in orice activitate.

Citește și:

Capricorn - Darul loialitatii

Disciplina este cea mai importanta regula pentru nativul zodiei Capricorn si asta il ajuta foarte mult in cariera pentru ca este o persoana orientata catre succes. Isi capata cu greu increderea in cei din jur si este suspicios adesea cand ceva nu este in regula.

Astrele i-au oferit darul loialitatii, asa ca ori de cate ori hotaraste sa isi deschida sufletul in fata unei persoane, va sti ca nu va fi niciodata dezamagit si nici nu va dezamagi la randul lui. Este destul de incapatanat si isi deschide inima foarte greu, insa in adancul sufletului este o persoana sensibila.

Varsator - Darul originalitatii

Imprevizibilitatea si creativitatea de care da dovada nativul zodiei varsator il face un bun apreciant al artei si al tuturor lucrurilor ce tin de creativitate. Ii place sa faca mereu cate ceva si uraste sa stea degeaba pentru ca simte ca timpul trece pe langa el si nu il foloseste cu utilitatea necesara.

Astrele i-au oferit in dar originalitatea si simtul artistic, ceea ce il ajuta sa aprecieze frumos din jurul lui, ii place sa vada binele din oameni si aspecele pozitive in fiecare lucru ce il inconjoara pentru ca optimismul lui il insoteste pretutindeni.

Pesti - Darul intelegerii

Pestii sunt cunoscuti pentru puterea cu care ei viseaza si isi construiesc o lume independenta de ceea ce se intampla in jurul lor unde reusesc sa se ascunda atunci cand sunt raniti sau deranjati. Sensibilitatea pestilor este un punct foarte bine dezvoltat si adesea exploatat de catre acestia.

Darul intelegerii l-au primit din partea astrelor in momentul in care au venit pe lume, iar acest lucru ii ajuta sa treaca mai usor peste situatiile neplacute pe care le intampina in viata de zi cu zi. De asemenea, acest dar nepretuit ii ajuta sa isi cunoasca mai bine apropiatii si sa descopere lucruri interesante.

Foto prima pagina: femeie blonda, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc