Setari Cookie-uri

Horoscopul magic: Arma fermecata a zodiei tale

Descopera arma cosmica a semnului tau zodiacal

Fiecare cultura are propriile legende despre eroi si arme magice. Asa cum veti vedea, fiecare semn zodiacal poate fi asociat la nivel cosmic cu un astfel de instrument de lupta.

Berbec - Taming Sari

In ceea ce priveste armele spirituale, Berbecii se folosesc de ambitie, pasiune si, sa recunoastem, incapatanare. Sunt putine lucruri in viata pe care acesti nativi nu le pot obtine prin aceste trasaturi de caracter. Indiferent ca e vorba de latura profesionala sau de viata amoroasa, rare sunt cazurile in care cei nascuti in aceasta zodie nu vor obtine ceea ce isi doresc intr-adevar. Tocmai pentru ca sunt firi atat de pasionale, nu vor permite nimanui sa se aseze de-a curmezisul intre ei si telurile lor.

Arma lor magica este Tamin Sari. Aceasta isi are originile in mitologia insulelor din Asia de Sud-Est. In traducere, numele inseamna „scutul florii” chiar daca Tamin Sari este, de fapt, o arma de atac. Se spune ca pumnalul este faurit din 21 de metale magice iar cel care o stapaneste devine invincibil in lupta.

Citește și:

Taur – Gungnir

Persoanele nascute in semnul Taurului sunt oameni alcatuiti dintr-un amestec unic de romantism si realism. Desi atunci cand se indragostesc, privesc viata printr-o pereche de ochelari cu lentile roz, ei reusesc sa ramana, in mod surprinzator si paradoxal, foarte realisti.

Au nevoie de parteneri care sa inteleaga nevoia lor de tandrete insa care, la fel ca Taurii, sa ramana foarte bine ancorati in realitate. Nu le este teama sa spuna ce simt si sa ceara ceea ce isi doresc, dar asta nu ii face absolut deloc obositori sau cicalitori, ci pur si simplu foarte sinceri si foarte conectati la sentimentele lor.

Arma lor mitica este Gungnir, sulita marelui zeu nordin Odin. In marea batalie finala Ragnarok, el va pleca la lupta cu un coif de aur, o pelerina din zale menita doar celor divini iar in mana dreapta va purta temuta sulita Gungnir, pe care il va ataca pe monstrul Fenrir.

Citește și:

foto shutterstock femeie cu sabie

Gemeni - Hrunting si Naegling

Dintre toate semnele zodiacului, nativii in Gemeni sunt cei cu cea mai bogata imaginatie. Foarte rar se intampla ca ei sa se loveasca de probleme de comunicare, chiar daca sunt afectati de miscarea retrograda a lui Mercur. Poate din aceasta cauza, ei pot fi considerati nativi foarte sinceri insa adevarul este ca Gemenii sunt asi in ceea ce priveste minciuna si inselatoria, in cel mai rau caz, si diplomatia in cel mai bun scenariu.

Desigur, depinde foarte tare de interesele lor si mai ales, cine este persoana de la celalalt capat al mesei de negocieri. Daca se afla fata in fata cu o persoana iubita, acesti nativi vor renunta la disimulare insa altfel, nu au regrete prea mari si ii manipuleaza pe ceilalti cu usurinta.

Hrunting si Naeling sunt cele doua arme fermecate ale acestor nativi. Legenda spune ca ele au apartinut eroului Beowulf. Nimeni nu stie care este originea exacta a acesteroa insa vechile mituri spun ca ele au fost fabricate in adancurile pamantului iar Beowulf a castigat batalie dupa batalie cu cele doua sabii in mana.

Citește și:

Rac - Tridentul lui Neptun

Nativii in Rac sunt oameni foarte interesanti, cu personalitati bine conturate. De regula, ei se lasa purtati de emotii si intuitie, motiv pentru care sunt destul de greu de citit. Trebuie sa ajungi sa ii cunosti foarte bine pentru a le intelege pe deplin toate starile sufletesti.

Se deschid lent in fata oamenilor si isi vor dezvalui cu adevarat suflete doar in fata celor in care au completa si deplina incredere, atribut de altfel dificil de castigat in fata Racilor. Astrul care influenteaza acesti nativi este Luna, drept pentru care starile lor emotionale pot fi contradictorii de la o zi la alta.

Pentru ca sunt semn de apa, arma fermecata a Racilor nu poate fi decat tridentul lui Neptun, zeul roman al tuturor intinderilor de apa. Atunci cand zei trei mari zei si-au impartit lumea, Jupiter si-a insusit fulgerul, Hades si-a pastrat coiful care il face invulnerabil si invizibil iar Neptun s-a inarmat cu tridentul. Acesta nu este doar o arma imbatabila in lupta ci poate fi o modalitate de a da viata. Cu aceasta, zeul marilor a oferit atenienilor calul si poate scoate din pamant noi surse de apa.

Citește și:

Leu - Fulgerul lui Jupiter

Persoanele nascute in Leu sunt foarte orgolioase. Din fericire, acest orgoliu este insotit de multe ori de o personalitate placuta si puternica. Te poti baza pe sinceritatea lor, uneori brutala, insa este de preferat adevarul crud decat o minciuna impachetata frumos.

Mai mult de atat, au o naturalete care ii poate soca pe cei care nu ii cunosc si nici nu au obiceiul sa tina la eticheta. Leii sunt oameni foarte placuti in relatiile de familie sau prietenie iar in dragoste sunt pasionali si plini de imaginatie.

Asa cum spuneam, la impartirea lumii, regele zeilor si-a ales fulgerul. Si pentru ca leul este regele junglei, nicio alta mitologica nu i s-ar potrivi mai bine. Cu aceasta, Jupiter trimitea dreptatea pe pamant sau linistea disputele dintre ceilalti zei. Cu lumina sa puternica, fulgerul putea orbi orice vrajmas al lui Jupiter si putea nimici chiar si cel mai fioros titan.

Citește și:

Fecioara - Claiomh Solais

Cea mai puternica arma spirituala a Fecioarelor este perseverenta, sustinuta intotdeauna de tarie de caracter. Nu au cea mai bogata imaginatie din lume insa compenseaza acest lucru prin daruire si putere de munca. In dragoste, sunt parteneri foarte stabili si te poti baza pe ei, insa cu conditia sa le demonstrezi ca meriti efortul si increderea lor. Privesc lumea cu ochi foarte pragmatici si nu se lasa impresionati de vorbe in vant, ci mai degraba de actiuni concrete.

In ceea ce priveste arma mitologica, Fecioarele lupta cu Claiomh Solais, sabia luminii. Aceasta se infatiseaza doar celor cu suflete sincere si mai ales, atunci cand vor sa lupte in primul rand pentru ceilalti. Prin urmare, Claiomh Solais nu va sta niciodata in slujba celor care urmaresc interese meschine sau egoiste.

Balanta - Fragarach

Nativii in Balanta sunt artistii zodiacului. Ei sunt inclinati catre frumos si au un simt estetic deosebit. Sunt atenti si meticulosi in ceea ce priveste vestimentatia lor si aleg cu grija mesajele pe care vor sa le transmita atunci cand isi aleg o anuma tinuta. Dincolo de aceasta imagine, Balantele au suflete calde, chiar daca uneori dau dovada si de temperamente vulcanice.

Citește și:

Sunt rare momentele in care acesti nativi se lasa complet purtati de valul emotiilor insa cand se intampla acest lucru, nimic nu ii poate opri. In dragoste, sunt foarte pretentiosi si, chiar daca vor avea destule aventuri si parteneri de-a lungul vietii, nu se vor indragosti foarte usor.

Arma cosmica a Balantelor este Fragarach, sabia fermecata faurita de zei pentru Manannan mac Lir. Numele acesteia poate fi tradus prin „Razbunatorul” sau „Descoperitorul Adevarului”. Dincolo de faptul ca oricine o detine devine invincibil, niciun dusman nu poate spune o minciuna atat timp cat Fragarach este indreptata catre acesta.

Scorpion – Mjolnir

Persoanele nascute in semnul Scorpionului sunt printre cele mai atragatoare semne din zodiac iar nativii stiu acest lucru. Sunt oameni foarte inteligenti si foarte misteriosi. Chiar si atunci cand esti absolut convins ca ai ajuns sa cunosti un Scorpion, poti sa fii sigur ca are o latura ascunsa pe care nu o poti descoperi fara voia acestui nativ. De regula, chiar daca stiu sa isi faca prieteni sau sa cucereasca, Scorpionii sunt firi introvertite si puternic intuitive.

Arma cu care lupta ei este Mjolnir, temutul ciocan al lui Thor. Aceasta este una dintre cele mai potente arme din mitologie si este asociata cu tunetul. Se spune ca Mjolnir poate darama munti si este faurita printr-un ritual magic mai vechi decat lumea.

Sagetator – Arcul Dianei

Nativii in Sagetator sunt persoane cu vadite inclinatii spirituale si cu scopuri inalte in viata. Pot parea usor desprinsi de cele lumesti si sunt tentati mai degraba de filozofie decat de reuniuni sociale. Acest lucru nu ii face neplacuti sau neprietenosi insa acesti nativi tin foarte mult la spatiul intim si tolereaza in jurul lor doar oameni care pot intelege acest lucru.

De aceea, uneori in dragoste pot fi parteneri dificili si pot parea distanti insa nu trebuie sa va lasati pacaliti de aceasta masca. Sagetatorii sunt si ei oameni si au nevoie de afectiune.

Acesti nativi, dupa cum le spune si numele, se vor folosi in lupte cosmice de arc. Si niciunul nu este mai potrivit pentru ei decat arcul Dianei, Artemis la greci, frumoasa si casta zeita a vanatorii, sora divinului Apollo, nascuti din Zeus si Leto.

Capricorn - Colada

Nativii in Capricorn sunt definiti de ambitie si profesionalism. Au personalitati foarte bine conturate inca din copilarie, cand dovedesc o maturitate de gandire mult peste media de varsta a tovarasilor de joaca. Iau viata foarte in serios dar asta nu ii face lipsiti de simtul umorului.

Chiar daca nu au foarte multa imaginatie, compenseaza acest neajuns printr-o inteligenta ridicata si o capacitate de functionare foarte bine pusa la punct. Probabil ca in fiecare nativ in Capricorn se ascunde cate un mic mecanism elvetian.

Colada este sabia de temut cu care El Cid, Rodrigo Diaz de Vivar, si-a aparat Spania de mauri, potrivit legendei care ii poarta numele.

Varsator - Excalibur

Persoanele nascute in Varsator sunt oameni cu un desavarsit simt al realitatii in care traiesc si tocmai datorita acestei calitati, ei stiu cum sa priveasca spre viitor. Sunt persoane creative si par ca traiesc mereu cu un pas inaintea tuturor.

Chiar daca sunt siguri pe ei si pe ceea ce stiu, Varsatorii pastreaza in ei un dram de timiditate si tin foarte mult la intimitatea lor. In plus, au simt al dreptatii foarte fin si nu tolereaza injustitia, sub nicio forma.

Arma lor mitica este celebra spada Excalibur. Legenda ei spune ca sabia poate fi scoasa din piatra in care a fost incastrata prin magie doar de catre urmasul adevarat al lui Ther Pendragon sau de catre un om cu sufletul intr-adevar curat si care vrea sa o puna in slujba celorlalti.

Pesti - Caladbolg

Pestii sunt sensibilii zodiacului, asa cum Taurii sunt romanticii incurabili. De multe ori, acesti nativi isi pastreaza toata viata un dram din inocenta copilariei. Au caractere temperate si sunt foarte sinceri. In acelasi timp, pentru ca au firi atat de pretioase, ei sunt foarte usor de ranit.

Increderea Pestilor se castiga cu greu si va fi acordata doar acelor persoane de care sunt sigure ca o merita. In dragoste sunt foarte fideli insa la inimile nativilor in Pesti, nu se ajunge cu una, cu doua.

In mitologie, arma care li se potriveste cel mai bine este misterioasa sabie Caladbolg. Foarte putine se stiu despre originea sa insa legenda spune ca are atat de multa forta incat poate risipi norii sau poate produce un curcubeu care leaga lumea telurica de cea a zeilor cosmici.

foto prima pagina shutterstock portret de femeie

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc