Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de femei alfa

Unele femei sunt facute pentru pozitii de lider atat in viata personala cat si in cea profesionala. Afla si tu daca te numeri printre ele.

Femeia Berbec

Pe langa incapatanarea si curajul specific zodiei, femeia berbec este o femeie puternica, o femeie independenta ce stie sa se descurce singura in orice situatie si nu are nevoie de ajutor din partea nimanui. Poate ca am creat o pictura destul de dura a ei, insa sub aceasta masca femeia berbec este si sensibila atunci cand vine vorba de sentimente.

Chiar si asa, ea stie cum sa imbine toate calitatile si toate defectele incat rezultatul sa fie uimitor si sa faca o impresie buna in orice situatie. Ii place sa cucereasca si sa aiba ultimul cuvant de spus, asa ca intotdeauna se va lupta pentru aceste lucruri.

foto: femeie tanara, Shutterstock

Femeia Leu

Nu pentru ca leul este regale animalelor, ci pentru ca femeia leu este o femeie hotarata si puternica. Stie intotdeauna ce vrea si nu va oscila niciodata intre doua hotarari. Este plina de creativitate si foarte pasionala, de aceea isi va apara drepturile si credintele precum o mama care isi apara copiii.

Citește și:

Este autoritara si stie cum sa isi ceara drepturile atunci cand este cazul. Ii place sa fie consultata cand se iau decizi importante ce o privesc si adesea ajunge sa isi impuna punctul de vedere si sa influenteze luarea deciziei in favoarea ei. Este o luptatoare innascuta.

Femeia Balanta

Spre desoebire de celelalte femei ale zodiacului, femeia balanta se impune prin simpla prezenta, prin atitudine si prin diplomatie. Este o fire extravaganta, dar stie sa se faca placuta ori de cate ori are ocazia si ori de cate ori vrea acest lucru.

Adesea isi doreste sa fie aroganta, iar atitudinea ei impune respect si poate invidie din partea celor din jur. Stie sa se descurce perfect in situatiile limita si nimic nu o va intoarce din drum atunci cand hotararea este luata. Asadar, femeia balanta se impune prin atitudine si prin comportament.

Femeia Scorpion

Femeia scorpion cucereste prin sex-appelul ei de fiecare data si se foloseste de el pentru a reusi sa se impuna in fata persoanelor de sex opus. In fata persoanelor de acelasi sex se impune prin atitudine si prin hotararea de care da dovada.

Citește și:

Ea stie sa se descurce in orice situatie, este independenta si nu are nevoie de nimeni care sa ii spuna ce sa faca. Ia deciziile cele mai bune in ceea ce o priveste, iar in domeniul profesional este o profesionista de exceptie.

Femeia Sagetator

Femeia sagetator este o femeie puternica inca din nastere. Astrele au fost darnice cu ea in aceasta privinta si au reusit sa ii ofere calitatile specifice unui lider. Are intotdeauna un cuvant de spus si de cele mai multe ori, ceea ce femeie sagetator spune este litera de lege.

Aceasta femeie va stii cum sa isi apere intotdeauna proprile opinii si cum sa isi impuna punctul de vedere astfel incat sa ii convinga pe cei din jur ca ideile ei sunt cele mai bune si ca merita sa fie luate in considerare. In plus, da dovada de mult profesionalism ceea ce o va ajuta foarte mult in cariera.

foto prima pagina: femeie frumoasa, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc