Setari Cookie-uri

Horoscop sexual de Valentine's Day

Previziuni astrale pentru cea mai fierbinte noapte a anului

In februarie este sarbatorita una dintre cele mai asteptate zile de catre indragostitii din toata lumea. Ca sa fie fericirea si mai mare, noi avem doua: intai, si cea despre care o sa vorbim astazi, este Valentine’s Day, adoptata neoficial pe plan international si, bineinteles, Dragobetele autohton. Pentru ca multi dintre noi au ceva planuri romantice, daca nu cumva de-a dreptul obraznice in aceasta zi, trebuie neaparat sa vedem cu arata horoscopul sexual pentru aceasta ocazie.

Berbec

Desi nativii in Berbec sunt oameni foarte pasionali care se concentreaza in special asupra senzatiilor fizice, in aceasta perioada se simt deosebit de romantici. Prin urmare, pentru ei, preludiul va incepe cu mult inainte sa ajunga in pat. Cei care au relatii stabile vor simti nevoia sa isi surprinda si sa isi rasfete partenerii.

Berbecii singuri nu au motive sa se planga in aceasta zi pentru ca vor fi intepati zdravan de Cupidon. Desigur ca sageata va fi incarcata de pasiune si de promisiuni senzuale insa daca stiu sa isi joace cartile foarte bine, aceasta legatura s-ar putea transforma treptat intr-o relatie stabila.

Citește și:

Taur

Pentru Tauri, orice zi e buna pentru a celebra dragostea insa acest lucru nu inseamna ca nu vor tine cont de Valentine’s Day. Ei sunt firi foarte romantice si se indragostesc foarte usor, drept pentru care, in cazul lor, sexul si dragostea merg mana in mana. Cei care au relatii stabile vor avea parte de o zi plina de surprize placute si de o noapte aprinsa.

In ceea ce priveste nativii in Taur care nu au un partener stabil, ar trebui sa profite de numeroasele petreceri tematice din orasele lor. Sunt inzestrati cu foarte mult farmec si au sanse bune sa nu petreaca singuri ziua de 14 februarie.

foto shutterstock cuplu senzual

Gemeni

Gemenii care au un partener stabil vor profita de aceasta zi pentru a scoate din sertar bicele si catusele. Atunci cand isi propun sa fie romantici, reusesc sa faca acest lucru dar in aceasta perioada, libidoul lor este destul de crescut si, prin urmare, nu vor avea prea multa rabdare pentru preludiu. De dragul celuilalt, ar fi bine sa incetineasca putin si sa invete ca sexul pasional nu trebuie sa fie neaparat facut pe fuga.

Citește și:

Cu siguranta nativii singuri nu vor avea probleme in gasirea unui partener de conjunctura. In favoarea lor functioneaza si numeroasele evenimente la care sunt invitati sa participe si mai ales, farmecul personal care este mult potentat in acest zile.

Rac

Asa cum le este firea, persoanele nascute sub semnul Racului, isi vor coplesi partenerii cu surprize placute in aceasta zi. Dragostea si sexul merg mana in mana pentru Raci si scapa de inhibitii cu adevarat doar in jurul unei persoane pentru care nutresc adevarate sentimente de afectiune. Prin urmare, Valentine’s Day va fi o zi plina de romantism si pasiune pentru Raci si partenerii lor.

Racii singuri trebuie sa depuna ceva efort in aceasta zi, daca nu vor sa si-o petreaca singuri. Trebuie sa invete sa iasa din carapacea lor emotionala si sa se lase purtati de val mai des pentru ca au sanse bune sa cunoasca o persoana interesanta in cursul acestei zile.

Citește și:

Leu

Prin definitie, Leii sunt nativi foarte pasionali si nu au nevoie de o sarbatoare a iubirii pentru a demonstra acest lucru. Se vor simti deosebit de jucausi si sunt pusi pe fapte mari de Valentine’s Day. Desigur, ar putea profita de aceasta zi pentru a face o cerere romantica in casatorie dar tinand cont de caracterele lor senzuale, se vor multumi sau cel putin, vor incepe prin a le oferi partenerilor cate un orgasm care sa le clatine lume.

Leii singuri ies la vanatoare in aceasta seara si vor avea succes cu siguranta. Putini dintre ei vor pleca singuri acasa insa cei care isi vor gasi un partener de conjunctura trebuie sa fie foarte atenti si sa nu confunde pasiunea cu altceva.

Fecioara

Desi imaginatia nu este punctul forte al Fecioarelor, in aceasta zi vor iesi din zonele de confort si isi vor folosi toate resursele pentru a-si surprinde partenerii. In acelasi timp, cei care au o relatie cu o alta zodie de pamant ar putea sa fie, la randul lor, luati prin surprindere cu un gest de afectiune complet neobisnuit din partea partenerului.

Citește și:

In ceea ce priveste Fecioarele singure, putin le va pasa ca astazi este Ziua Indragostitilor. Vor profita de aceasta zi pentru a se relaxa si pentru a se bucura de lucurile marunte care le fac placere. Totusi, daca deschid bine ochii, ar putea avea o surpriza de proportii, in special din partea unei persoane apropiate nascuta intr-o zodie de foc.

Balanta

Balantele au firi de artisti. Prin urmare, activitatile pe care le vor avea astazi cu partenerii lor vor fi departe de traditionalele cine romantice la lumina lumanrii si snopurilede trandafiri. Astrele sunt, in general de partea lor si vor avea o dispozitie senzuala mult potentata. De aceea, este foarte posibil ca acesti nativi sa aiba parte de o noapte alba alaturi de parteneri.

Balantele singure trec printr-o perioada extrem de buna si n-ar fi de mirare daca ar uita complet de Valentine’s Day. Totusi, o invitatie aparent nevinovata din partea unui prieten apropiat se poate transforma in cu totul altceva. Important este sa accepte astfel de propuneri si sa se lase purtati de val.

Citește și:

Scorpion

Misteriosi de felul lor, Scorpionii isi vor tine partenerii pe jar si se pot preface ca au uitat complet de Ziua Indragostitilor. Cu siguranta au planuri pentru aceasta zi si vor face tot posibilul ca sa nu se dea de gol in fata celor pe care ii iubesc. De regula sunt foarte pasionali si in aceasta seara, dispozitia lor senzuala va primi si un avant de romantism, ca reteta perfecta pentru un 14 februarie de neuitat.

Rare sunt cazurile in care Scorpionii sunt singuri prea multa vreme. Daca acest lucru se intampla tocmai in aceasta perioada, ei nu au motive sa isi faca griji sau sa isi planga de mila. Trebuie pur si simplu sa deschida bine ochii si sa se lase purtati de val.

Sagetator

Nici Sagetatorii nu au nevoie de o zi anume pentru a-si celebra dragostea alaturi de persoanele iubite. In natura lor spirituala, acesti nativi se vor uita cu o usoara nota de dispret la toate manifestarile mercantile cu inimioare si ursuleti de plus. Totusi, sunt mai deschisi la compromisuri in aceasta perioada si este foarte posibil sa accepte invitatia partenerilor la o cina romantica.

Citește și:

Daca Sagetorii care au deja o relatie nu se dau in vant dupa Valentine’s Day, nativii singuri vor fi insutit indiferenti la toate cuplurile romantice din jurul lor. Dar pentru ca uneori e dupa cum se nimereste si nu dupa cum se potriveste, exista sanse foarte bune ca nastrusnicul Cupidon sa-i astepte pe Sagetatori la cotitura.

Capricorn

Pragmatici si realisti din fire, Capricornii nu se impiedica nici de Valentine’s Day, nici de Dragobete. Totusi, pentru ca pot fi foarte seducatori atunci cand isi propun acest lucru, vor trece peste prejudecatile lor impotriva acestei sarbatori si isi pot surprinde partenerii, daca nu neaparat cu cina romantica, cel putin cu unul sau mai multe orgasme explozive, ca sa nu mai spuna nimeni ca acesti nativi sunt complet lipsiti de tandrete.

Nativii singuri sunt pusi pe fapte mari de acest 14 februarie si nu se vor feri sa joace murdar, respectiv sa isi gaseasca un partener de conjunctura caruia sa ii toace verzi si uscate pentru a-si atinge scopurile. Grija mare la Cupidon, s-ar putea sa fie pus pe glume proaste iar Capricornii pot cadea in propria capcana.

Varsator

Nativii in Varsator care au deja o relatie stabila vor avea o Zi a Indragostitilor foarte plina. Pentru ca sunt creativi si au imaginatie bogata, isi vor petrece prima parte a acestei zile cu finalizarea planurilor pentru aceasta seara. Vor fi foarte dornici sa le satisfaca dorintele partenerilor si au un apetit sexual nesatios. Prin urmare, se vor astepta la acelasi lucru din partea jumatatii lor si vor constata ca nu au motive sa se planga. Sau sa doarma.

Pentru Varsatorii singuri, imaginatia va fi cea mai puternica arma de seductie pe care pot miza in aceasta zi daca vor sa isi gaseasca un partener. Este foarte posibil sa nu fie nevoiti sa depuna prea mult efort pentru ca exista probabilitati destul de mari ca foste pasiuni sa ia legatura cu ei, fie si pentru o noapte. Alegerea e in mana Varsatorilor.

Pesti

Asa cum stiti deja, Pestii sunt cei mai romantici nativi ai zodiacului si sunt rare cazurile in care sexul; si dragostea nu merg mana in mana pentru ei. Prin urmare, preludiul cu Pestii va incepe cu mult inainte sa ajungeti in pat. Pentru ei, latura romantica este foarte importanta si nu exista un aforidiziac mai puternic pentru ei.

In ceea ce priveste Pestii singuri, orasul le sta la dispozitie in aceast zi. Au intotdeauna un aer dulce si tandru iar aceste calitati vor fi principalele lor arme de seductie. Pentru a cuceri un partener, tot ce au de facut este sa isi depaseasca doar putin timiditatea si va fi de ajuns.


foto prima pagina shutterstock cuplu sexy

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc