Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna martie

Horoscopul dragostei iti dezvaluie ce ti-au pregatit astrele pentru luna martie!

Berbec

Luna martie debuteaza cu o energie si cu o pasiune demne de invidiat asa ca nativele zodiei berbec vor avea parte de o luna plina de surprize din punct de vedere amoros. Planeta iubirii, Venus, se afla in berbec asa ca sectorul dragostei va avea foarte mult de castigat cu aceasta ocazie. Acolo unde este cazul, relatia de cuplu evolueaza frumos si sentimentele sunt din ce in ce mai puternice.

Nativele singure vor putea si ele sa isi gaseasca dragostea mult asteptata, dar acest lucru se poate intampla mai mult in cea de-a doua parte a lunii.

foto: cuplu tanar, shutterstock

Taur

Fericirea lunii martie este umbrita de anumite aspecte pe care nu stii cum sa le gestionezi astfel incat sa te organizezi mai bine si sa iti gasesti un echilibru care sa te multumeasca si care sa te lanseze intr-o zona confortabila pentru tine. Daca relatia de cuplu nu isi gaseste linistea, ar trebuie sa te opresti un pic din tot ceea ce faci si sa incerci sa vezi lucrurile prin ochii partenerului pentru a-i intelege punctele de vedere.

Citește și:

In cea de-a doua parte a lunii, Venus se afla in sectorul dragostei si le ofera nativelor singure multe ocazii sa isi gaseasca sufletul pereche.

Gemeni

Luna martie debuteaza favorabil in sectorul dragostei si al distractiei. Va intalniti cu prieteni vechi alaturi de care petreceri seri frumoase si momente placute impreuna cu partenerul de cuplu. Va intelegi foarte bine in ultimul timp si chiar va ganditi sa treceti la un nivel urmator al relatiei voastre si poate chiar sa va mutati impreuna.

Nativele singure sunt maestre intr-ale flirtului in aceasta luna si vor atrage privirile multor potentiali parteneri, insa filtrele prin care vor trece acestia sunt foarte stricte.

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc