Setari Cookie-uri

Cum iubeste zodia Berbec?

Tot ce trebuie sa stii despre barbatul Berbec si femeia Berbec in dragoste si viata

Ca multe dintre celelalte semne zodiacale, si originea Berbecului este atribuita mitologiei grecilor antici. Legenda spune ca Frix si Hele au fugit de acasa din cauza mamei vitrege si s-au urcat pe spinarea unui berbec magic, inaripat care urma sa ii poarte pe cei doi pana in Colchida.

Hele a alunecat de pe animalul fermecat si a cazut in apele marii care ii poarta numele (Hellespont). Frix a ajuns cu bine la destinatie si a sacrificat berbecul in numele lui Poseidon iar lana a daruit-o lui Aeetes.

Se spune ca berbecul cu lana de aur era progenitura lui Poseidon cu nimfa Theopane. Ca sa nu ii descopere nimeni actul de seductie, zeul s-a transformat intr-un berbec iar pe tanara fata a schimbat-o intr-o oaie iar din uniunea lor s-a nascit berbecul cu lana de aur. Atunci cand Frix l-a sacrificat in numele lui Poseidon, acesta l-a asezat pe bolta cereasca.

Citește și:

Caracteristici generale pentru zodia Berbec

De regula, nativii in aceasta zodie sunt definiti de cuvantul „pasiune”. Pun foarte mult suflet in tot ce fac si sunt extrem de ambitiosi. Au foarte mult entuziasm si dau dovada de o vointa care poate muta muntii din loc. De regula, au probleme cu autoritatea si nu suporta foarte bine ordinele directe. De aceea, cel mai bun mediu de munca pentru Berbeci este un spatiu in care li se da mana libera sau in care pot ajunge cu usurinta in pozitii de conducere.

foto shitterstock cuplu elegant

Sunt extrem de inteligenti si foarte creativi insa, pentru ca au atat de multa pasiune in ei, sunt tentati sa faca mai multe lucruri in acelasi timp, fapt din cauza caruia agendele lor sunt mereu incarcate.

Nu au neaparat prea mult tact si nici n-ar fi cei mai buni diplomati din lume. Totusi, cand vine vorba de negociere, nativii in Berbec fac acest lucru cu multa pricepere si stiu cum sa iasa in castig din orice afacere. Au, de altfel, un fler nativ pentru partea financiara si in anii de maturitate, vor invata sa gestioneze destul de bine aceasta latura a vietii.

Citește și:

De multe ori sunt foarte impulsivi si se arunca, evident, ca berbecul cu capul inainte. In acelasi timp, pentru ca au temperamente vulcanice, se pot enerva destul de repede insa furia lor trece ca batuta de vant.

Cum iubeste barbatul Berbec?

Barbatul-Berbec este un cuceritor innascut. Ii place jocul seductiei si il stapaneste perfect. La fel de bine stapaneste si cuvintele pe care le foloseste pentru a atrage persoana dorita. Nu este cea mai fidela zodie in dragote dar in mod paradoxal, stie sa fie loial.

Poate insela trupeste femeia iubita sau partenera oficiala insa nu o va ponegri niciodata. Iubirea lui este pasionala, aprinsa si va face o datorie de onoare din a multumi din punct de vedere sexual cealalata persoana, indiferent ca e vorba despre o relatie stabila sau o aventura de o noapte.

Chiar daca se aprinde repede in ceea ce priveste iubirea si da dovezi de impulsivitate de multe ori, in interiorul sau, barbatul – Berbec este o persoana foarte echilibrata si foarte stapana pe sine. In plus, are un puternic simt al mandriei si este o fire foarte independenta.

Citește și:

Are nevoie de spatiu, de multa atentie si de provocari constante. In caz contrar, Berbecul se plictiseste rapid si pleaca fara sa mai priveasca in urma.

Cum iubeste femeia Berbec?

Femeia Berbec este o fiinta prin definitie pasionala. Traieste fiecare poveste de dragoste ca si cum ar fi ultima si este mereu plina de viata. Daca ar fi sa o invinovatesti de ceva, ar fi de faptul ca se plictiseste destul de repede si dupa ce face o cucerire, descopera ca vanatoarea a fost mai interesanta decat prada in sine. Tocmai de aceea, ea isi va alege partenerul de viata cu foarte multa atentie iar acesta trebuie sa se ridice la inaltimes asteptarilor ei.

Ca sa fie fericita, femeia Berbec trebuie sa fie provocata tot timpul si isi va cauta mereu activitati noi care sa o tina in alerta. Este o persoana extrem de inteligenta si extrem de ambitioasa. Nu se multumeste cu jumatati de masura si nu ii plac lucrurile obtinute fara un dram de efort.

Citește și:

Tocmai de aceea, ea este usor reticenta in ceea ce priveste cadourile extravagante si foarte evidenta. Stie sa aprecieze gesturile subtile, bunele maniere, un vocabular impecabil si o tinuta corecta.

Uneori poate fi foarte impulsiva insa acest lucru face parte din farmecul femeii Berbec. In ceea ce priveste imaginea ei, este tot timpul atenta la felul in care se prezinta lumii si stie sa se adapteze rapid la situatiile noi. In plus, pentru ca este o persoana independenta si destul de incapatanata, ca si barbatul Berbec de altfel, nu va tolera foarte bine autoritatea la locul de munca si nici nu va accepta un partener care incearca sa o domine

foto prima pagina shutterstock reprezentare berbec

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc