Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati pe care nu ai voie sa ii ratezi

Unii barbati sunt pentru fiecare dintre noi partenerii perfecti. Gaseste-l si tu pe al tau si nu il mai lasa sa iti scape!

Gemeni

Daca vrei sa ai alaturi un partener care sa te faca tot timpul sa zambesti si alaturi de care sa te distrezi in fiecare zi, barbatul gemeni este exact ceea ce iti trebuie. Ii place sa comunice asa ca nu te sfii sa vorbesti cu el despre tot ceea ce iti trece prin cap si vei vedea ca discutiile voastre vor fi din ce in ce mai interesante.

Din punct de vedere sentimental nu este cel mai romantic barbat, insa cu siguranta are felul lui deosbeit de a-ti arata cat de mult insemni pentru el si tot ceea ce sinte pentru tine. Va fi alaturi de tine in orice moment si te va sustine in tot ceea ce vrei sa faci.

foto: barbat frumos, shutterstock

In dormitor va avea grija sa aprindeti artificii pe tavan de fiecare data cand aveti chef de nopti nebune. Isi va da toata silinta sa iti satisfaca toate placerile si este deschis sa exerimenteze tot ceea ce ii propui.

Citește și:

Leu

Daca vorbim despre barbatul leu, vorbim despre cel mai romantic barbat al zodiacului. El traieste pentru iubire pentru ca aceasta este menirea lui pe pamant. Nu isi poate imagina viata fara dragoste, asa ca daca esti adepta romantismului dus la extrem, leul este partenerul ideal pentru tine.

Daca iti plac cadourile, afla ca leul te va surprinde din plin si iti va face poate cele mai frumoase cadouri posibile pentru ca este foarte generos si ii place sa isi surprinda iubita de fiecare data cand are ocazia.

Daca ai reusit sa il cuceresti nu trebuie sa te culci pe-o ureche si sa te gandesti ca el va sta alaturi de tine pentru totdeauna indiferent de conditii. Chiar si asa, cu un minim de efort din partea ta, merita sa tii un leu langa tine pentru ca te va trata mereu precum o regina.

Balanta

Fiecare femeie isi doreste sa aiba alaturi un barbat elegant, stilat si cu foarte mult bun gust. Daca ai pus mana pe un barbat balanta, nu ii mai da drumul. El este cel mai diplomat nativ al zodiacului si va sti mereu cum sa se comporte in fiecare situatie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc