Setari Cookie-uri

Cum iubeste zodia Rac?

Tot ce trebuie sa stii despre barbatul Rac si femeia Rac in dragoste si viata.

Unele dintre legendele grecesti spun ca zeita Hera este cea care a pus Racul pe bolta cereasca. Era bine stiut faptul ca regele zeilor si sotul Herei, Zeus, nu i-a fost niciodata fidel sotiei sale si a inselat-o cu alte zeite, nimfe sau muritoare obisnuite. Asa s-a intamplat si atunci cand privirile lui Zeus au fost atrase de frumoasa muritoare Alcmene.

Din uniunea lor ilicita s-a nascut celebrul erou grec Hercula. Atunci cand acesta, supus faimoaselor sale munce, a fost nevoit sa se bata cu teribila Hydra, geloasa Hera a trimis un crab imens pentru a-l ajuta pe teribilul monstru in lupta cu fiul iligitim al sotului sau. Acesta i-a atacat picioarele eroului iar Hercule i-a strivit clestii de furie. Crabul urias al Herei se zbatea in chinuri groaznice iar zeita, ca sa ii curme suferinta, l-a transformat intr-o constelatie.

O alte legenda a vechilor eleni spune ca acesta purta numele de Crios si era nemuritor. Crabul se afla in serviciul lui Poseidon si le proteja pe fetele acestuia, nimfele marii. Atunci cand uriasul Typhon s-a razboit cu zeii, Crios a cerut ajutorul unui calmar vechi de cand lumea. In loc sa il ajute, acesta a atacat la randul sau tinerele nimfe.

Citește și:

femeie rac

foto shutterstock femeie cu crab

Crabul a luat apararea fecioarelor si l-a invins insa unul dintre picioarele sale a fost distrus in lupta iar el era nevoit sa indure aceasta durere pana la sfarsitul veacurilor. Ca rasplata pentru ajutorul dat fetelor sale, Poseidon i-a pus capat suferintei si l-a aruncat la loc de cinste, pe bolta cereasca.

Caracteristici generale

Nativii nascuti in zodia Racului sunt guvernati de Luna. Pentru ca astrul de noapte are faze atat de diferite, starile de spirit ale protejatilor sai sunt aproape la fel de schimbatoare. Pe moment pot fi veseli si prietenosi iar in urmatorul minut se pot transforma in oameni ursuzi si pregatiti sa se razbune pentru cea mai mica ofensa.

Au un simt al ridicolului foarte bine dezvoltat si se tem de situatii penibile. Cu toate acestea, le place sa fie in centrul atentiei si au destule calitati prin care pot face acest lucru si pot deveni exemple pozitive. De regula sunt capriciosi, sentimentali si se lasa condusi de impulsuri si emotii. Se arunca uneori cu capul inainte sa de cele mai multe ori,cand isi asuma riscuri, au multe de castigat.

Citește și:

Familia este extrem de importanta pentru acesti nativi si se simt cel mai bine in caminul lor, inconjurati de cei pe care ii iubesc. Atunci cand sunt lipsiti de mici de afectiunea unei familii reale, atunci cand se maturizeaza vor cauta sa isi intemeize din timp propria familie.

Citeste pe Kudika.ro

Cum iubeste zodia Pesti?

Cum iubeste zodia Berbec?

Cum iubeste zodia Taur?

Cum iubeste zodia Gemeni?

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc