Setari Cookie-uri

Top 5 zodii care se pot casatori in 2015

Afla pentru ce nativi bat clopote de nunta in acest an!

Datorita influentei benefice a lui Jupiter, 2015 se anunta a fi un an foarte bun, in general. In acelasi timp, de energia sa pozitiva se vor bucura in mod special rasfatatii acestei planete, respectiv zodiile de pamant si de foc. Despre unele dintre aceste zodii vom vorbi astazi, cu predilectie in ceea ce priveste viata amoroasa si vom descoperi care sunt acele semne astrale care au cele mai bune sanse in acest an sa faca marele pas si sa spuna DA in fata ofiterului de stare civila.

Berbec

Nativii in Berbec vor avea un 2015 favorabil pe toate planurile. Cei nascuti in aceasta zodie care sunt deja casatoriti se pot gandi foarte serios anul acesta la achizitia unei locuinte sau la investitii financiare serioase pentru ca astrele sunt de partea lor.

In ceea ce priveste Berbecii care nu si-au gasit inca perechea, Jupiter va avea grija de acest aspect, incepand chiar cu luna mai. Cel mai probabil, situatia se va concretiza in august, luna care, de altfel, le va fi favorabila pentru casatorie.

Citește și:

Daca pierd aceasta fereastra, nativii in Berbeci nu au motive sa isi faca griji pentru la fel de fericita si binecuvantata va fi viata in doi inceputa in aceasta toamna sau chiar spre sfarsitul lui 2015. Cele mai mari sanse de a-si gasi iubirea vor aparea in cadrul petrecerilor intre prieteni, precum si la eventimentele artistice.

foto shutterstock cuplu pe pod

Taur

Cei nascuti in Taur sunt recunoscuti pentru talentul lor nativ de a imbina aspectele materiale ale vietii cu cele spirituale. Sunt romantici, visatori si se indragostesc usor, fara sa piarda din vedere lucrurile concrete.

Tocmai de aceea, nativii in Taur care au deja un partener dar nu sunt casatoriti inca vor sti sa isi organizeze nunta in asemenea maniera incat isi vor implini toate dorintele in asa maniera incat bugetul lor sa nu aiba foarte mult de suferit.

Ca si in cazul Berbecilor, august este o luna potrivita pentru o astfel de ceremonie insa nativii in Taur au sanse cel putin la fel de mari la fericirea conjugala daca vor face marele pas si in lunile de toamna.
Cei care nu si-au gasit inca perechea vor fi foarte surprinsi de actiunile benefice ale lui Jupiter care le poate scoate marea iubire in cale exact in lunile de vara.

Citește și:

Este foarte important pentru acesti nativi sa isi asume riscuri mai mari si sa se avante din cand in cand cu capul inainte, fara sa se gandeasca prea mult la consecinte, asa cum le sta in fire. Pot avea multe de pierdut daca nu isi depasesc bariera de timiditate pentru a cunoaste oameni noi.

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc