Setari Cookie-uri

Cum iti influenteaza zodia intrarea lui Mercur in Gemeni

Fenomenul va avea loc pe data de 1 mai si reprezinta cel mai important eveniment astral din urmatoarele doua saptamani.

Intrarea lui Mercur in zodia Gemeni va dura pana pe data de 8 iulie, mai mult decat deobiei, fapt ce va crea diverse schimbari pentru fiecare zodie in parte. Nativii se vor simti extrem de comunicativi, sociabili si curiosi. Vor avea tendinta de a descoperi placerea in aspectele superficiale ale vietii si se vor dovedi deosebit de abili in a-si manifesta opinia si punctul de vedere.

Sa nu uitam ca Gemeni este semnul dualitatii, capabil sa treaca de la un sentiment la altul, sa vada mai multe parti ale unei probleme, sa starneasca sentimente ascunse, iar Mercur aflat in Gemeni le va oferi nativilor extrem de mult farmec si atractie.

previziuni astrologice
Foto: astrologie, Shutterstock

Ce schimbari au loc odata cu intrarea lui Mercur in Gemeni

Berbec

Pentru Berbeci va incepe o perioada de introspectie, in care isi vor recalcula strategiile privind viitorul lor. Vor simti o nevoie acuta de schimbare, de regasire si de apropiere de persoanele care conteaza cu adevarat. Intrarea lui mercur in Gemeni le va oferi un weekend in care vor exista multe discutii si manifestari iubitoare. Vor fi mai deschisi ca niciodata sa spuna ce au pe suflet si sa-si exprime sentimentele. Pentru a se bucura pe deplin de aceasta perioada care, in definitiv, va fi una benefica pentru ei, nu trebuie sa sa se teama de modul in care vor reactiona cei din jur si sa faca exact ceea ce simt.

Citește și:

Taur

Intrarea lui Mercur in Gemeni va afecta taurii pe plan sentimental facandu-i sa fie mai rezervati si sa-si doreasca mai mult spatiu si momente de singuratate. Cei implicati intr-o relatie vor fi determinati sa puna la indoiala trainicia relatiei sau directia in care in care va evolua aceasta. Nativii trebuie sa incerce sa fie mai receptivi la persoana iubita si sa clarifice aspectele mai putin placute, deoarece acum se pot exprima cu mai multa usurinta. In plan profesional lucrurile merg mai bine ca oricand, taurii fiind capabili sa castige bani cu ajutorul cunostintelor pe care le-au acumulat pana acum.

Gemeni

Nativii din Gemeni se vor simti excelent in aceasta perioada, cu planeta care ii guverneaza ajunsa acasa. Vor avea mai multa putere sa renunte la lucrurile care le faceau rau, sa aiba parte de ceva deosebit, sa faca progrese in orice domeniu isi propun. Se vor bucura de realizari si vor fi intr-o forma buna fizica si psihica, fiind capabili sa comunice cu o maiestrie mai mare decat deobicei. Pe plan sentimental acum este cel mai bun moment sa-si puna ordine in viata, sa lase deoparte orgoliul si mandria si sa se pregateasca de momente cu adevarat speciale.

Citește și:

Rac

Nativii acestei zodii vor simti nevoia, odata cu intrarea lui Mercur in gemeni sa devina secretosi, sa se conecteze mai mult ca oricand cu sinele si sa-si vindece ranile sufletesti pe care le-au ignorat pana acum. Li se vor derula in minte tot felul de idei si ganduri pe care au incercat pana cum sa le ignore. Daca nu se vor lasa atrasi de latura negativa a acestora vor reusi sa fie mai puternici ca oricand.

Leu

Inca de pe data de 1 mai, activitatea pe plan social al nativilor se va intensifica, se vor baza mai mult ca oricand pe sprijinul prietenilor apropiati si vor cauta in permanenta compania cuiva care conteaza cu adevarat pentru ei. Vor incerca sa se impuna si sa-si faca vocea auzita. Fiind firi destul de mandre nu vor vrea sa-si arate vulnerabilitatea, facand cateva excese de zel in incercarea de a demonstra contrariul. Trebuie sa incerce sa se lase condusi de sentimente si sa fie deschisi. Pe plan sentimental vor avea parte de cateva suprize extrem de placute.

Citește și:

Fecioara

Intrarea lui Mercur in Gemeni va aduce multe schimbari in viata nativilor. Poate fi schimbarea locului de munca, al locuintei sau al planurilor de viitor. Vor reusi sa se adapteze cu usurinta la orice noutate care va aparea in viata lor, insa vor trebui sa se lupte putin cu tendinta de a nega din start un lucru bun venit pe neasteptate. Pe plan sentimental vor fi de asemenea mici schimbari in comportament, cei implicati in relatie nu vor avea timp sa se plictiseasca, iar cei singuri vor descoperi ca persoana pe care o cautau se afla mai aproape decat credeau.

Balanta

Urmeaza o perioada cu progrese in plan social si profesional si vor reusi sa se faca remarcati. Mercur in zodia de aer Gemeni ii ajuta sa faca fata cu bine oricarei provocari intelectuale si sa fie mai siguri pe sine ca oricand. Vor fi nevoiti sa-si exprime punctul de vedere si sa spuna lucuri pe care le-au tinut ascunse pana acum, iar acest fapt se va dovedi a fi o usurare de care aveau mare nevoie. Acum este momentul prielnic sa spuna tot ce au de spus, atat in plan profesional cat si in plan sentimental.

Citește și:

Scorpion

Tranzitul lui Mercur in Gemeni isi va face simtita influenta in special in plan sentimental unde vor simti o intensificare a senzualitatii si a farmecului. Toate dovezile de iubire de care aveau nevoie isi vor gasi calea in aceasta perioada si vor scapa de toate temerile. Vor reusi sa fie convingatori si sa-si indeplineasca toate dorintele ascunse. Pe plan profesional vor avea parte de oportunitati, in special datorita comunicarii extraordinare cu cei din jur.

Sagetator

Gratie intrarii lui Mercur in Gemeni oamenii din jurul acestor nativi le vor face viata mult mai placuta si mai usoara, iar abilitatile lor mentale si comunicationale se vor imbunatati considerabil, fiind dispusi mai mult ca orocand sa se implice in activitati colective si parteneriale. In plan sentimental, cei aflati intr-o relatie vor tinde sa-si aprecieze partenerul mai mult ca oricand, sa petreaca mai mult timp impreuna si sa descopere cat de multe aveau sa-si spuna. Nativii singuri vor fi atrasi in aventuri patimase din care va rezulta ceva isi doreau in sinea lor de mult timp. In aceasta perioada, calea spre succes, va fi evitarea impunerii oricarei limite, sa-si ofere libertate totala si sa exprime asa cum isi doresc.

Citește și:

Capricorn

Nativii acestei zodii vor fi suprasolicitati atat la serviciu cat si in relatiile sociale. Vor reusi sa faca schimbari pozitive atat in viata lor, cat si in viata celor apropiati. Vor avea ocazia sa intalneasca persoane influente si sa-si deschida afaceri. Daca sunt singuri farmecul lor le va mari sansele sa intalneasca o persoana deosebita, cei aflati intr-o relatie vor avea prilejul sa se bucure de o intesificare a sentimentelor.

Varsator

Tranzitul lui Mercur in Gemeni va dezvalui un potential de cariera ascuns pana acum sau care nu a fost vazut venind. Varsatorii vor reusi acum sa-si infrunte sentimentele si emotiile nemarturisite, sa isi recunoasca partile slabe, vulnerabile si sa inlature toate sursele de haos si negativism. Pe plan sentimental cei aflati intr-o relarie vor reusi sa reaprinda flacara iubirii, iar cei singuri se vor trezi in mijlocul unei vieti amoroase bogate dar dezordonate.

Citește și:

Pesti

Inca de pe data de 1 mai, pestii vor deveni mai preocupati de familie, relatii si casa. Va urma o perioada in care se vor lasa condusi de sentimente si emotii frumoase pentru a face schimbari atat in viata lor, cat si in viata celor dragi. Le va fi din ce in ce mai greu sa se imparta intre cariera, partener si prieteni, insa vor reusi sa gaseasca un echilibru, trebuie doar sa nu se lase coplesiti de amalgamul de sentimente care ii va incerca in toata perioada.

Foto prima pagina: femeie cu glob de cristal, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc