Setari Cookie-uri

Nascuti intre zodii: Cuspidele semnelor astrale

Caracterisiticile nativilor de la granita dintre zodii

De multe ori, nativii unui anumit semn astral simt ca nu se pot identifica foarte mult cu cracteristicile zodiei in care s-au nascut. Cel mai probabil o buna parte dintre ei au venit pe lume la granitele dintre zodii, respectiv sunt nascuti la cuspide.Definitia tehnica a acestora este acel moment in care se face trecerea intr-o alta zodie. Momentul intrarii Soarelui intr-un anumit semn zodiacal se poate schimba de la an la an si astel, cei nascuti in ultimele sau in primele 5 zile ale unei zodii, se numesc nascuti la cuspida.

Cuspida Capricorn –Varsator (16 ianuarie – 22 ianuarie)

Un astfel de nativ s-a nascut intr-o zona a misterului si a imaginatiei pentru ca a imprumutat cele mai bune trasaturi de la ambele zodii. Chiar daca acesti nativi nu se manifesta niciodata zgomotos si pari complet lipsiti de entuziasm in cele mai importante momente ale vietii, ei au universuri interioare foarte bogate insa stiu cum sa isi struneasca firea.

Citește și:

Au imaginatii bogate si sunt mult mai flexibili decat Capricornii tipici si mult mai realisti decat Varsatorii. De regula, pun la cale fantezii si scenarii elaborate pe care le vor transpune apoi in realitate cu toata tenacitatea si puterea de munca a Capricornului.

Pe de cealalta parte, mai ales in ceea ce priveste dragostea, seamana mai mult cu idealistii Varsatori si nu isi vor pierde speranta in suflete pereche, desi resping in general orice cliseu romantic. Isi doresc tandrete, loialitate si fidelitate, lucruri pe care, la randul lor, stiu cum sa le ofere.

In mod paradoxal, desi sunt rezervati Caprico-Varsatorii sunt oameni sociabili, carismatici. In acelasi timp, au nevoie de siguranta emotionala si chiar materiala insa nu sunt dispusi sa isi sacrifice independenta pentru a le obtine.

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc