Setari Cookie-uri

Top 3 cei mai rai soti ai zodiacului

Care crezi ca sunt cei mai rai soti ai zodiacului?

Barbatii spun despre noi ca suntem dificile si ca nu reusesc sa ne inteleaga niciodata asa cum ar trebui, dar pana la urma nici cu ei nu mi-e rusine. Daca esti prea dragalasa nu le place pentru ca ii sufoci, daca esti mai rece spun ca esti indiferenta si nu iti pasa de ei, iar lista poate continua.

Am descoperit insa care sunt cei mai rai soti alaturi de care este chiar imposibil sa traiesti daca esti o femeie independenta si cu personalitate.

foto: cuplu suparat, shutterstock

Rac

Nu este deloc usor sa traiesti alaturi de barbatul Rac chiar daca la prima vedere este un barbat tandru si atent. Ei se impart in doua categorii. Prima categorie ii cuprinde pe nativii care isi iubesc caminul, dar sunt extrem de pretentiosi si se plang adesea de viata de familie.

Cel de-al doilea grup este reprezentant de Racii pasivi, indiferenti la nevoile partenerei pentru ca ei se casatoresc pentru a avea un punct de stabilitate in viata lor si nimic mai mult.

Citește și:

In acelasi timp, nativul Rac petrece mult timp in interiorul casei alaturi de familie pentru ca isi iubeste familia, isi apreciaza partenera si copii, dar este adesea nemultumit din diverse motive.

Barbatii din zodia Racului sunt foarte senzuali si au un potential erotic foarte mare. Sunt loiali atunci cand le sunt indeplinite fanteziile sexuale si nu risca sa isi insele partenera.

Scorpion

Daca vrei sa ai o casnicie fericita unde sa predomine o atmosfera calda si linistita, partenerul Scorpion va face ca acest lucru sa devina imposibil. Singura modalitate in care lucrurile nu scapa de sub control este situatia in care partenera ramane in umbra barbatului si nu incearca sa iasa la suprafata.

Este un barbat de moda veche care nu tolereaza femeile dominante si independente, asa ca ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa il alegi ca partener pentru tot restul vietii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc