Setari Cookie-uri

Cartile de Tarot dezvaluie personalitatile zodiilor

Conexiunile magice intre Tarot si astrologie

Inca de la inceputurile Tarotului, misterioasele carti au fost legate inclusiv de semnele zodiacale. Desi rolul principal al acestora este sa releve misterul din destinul fiecaruia dintre noi, cartile de Tarot au darul de a dezvalui insusiri ale zodiilor pe care le guverneaza.

Berbec

Carte de Tarot: Imparatul

Ca sa le fie pe deplin orgoliul satisfacut mandrilor Berbeci, cartea de Tarot care descrie cel mai bine personalitatea acestei zodii este Imparatul. Facuti pentru a ocupa intotdeauna locuri fruntase, nativii in Berbec se numara printre acele persoane care considera ca scopurile scuza mijloacele.

Cartea de Tarot simbolizeaza triumful mintii asupra inimii, chiar daca acest lucru nu este intotdeauna de dorit. Nativii in Berbec stiu sa intoarca aceasta caracteristica in favoarea lor si ies din orice situatie cu capul sus. Atunci cand trebuie sa ia decizii dure, se bazeaza pe o logica rece si calculeaza cu grija fiecare aspect. Au multa incredere in ei si nu dau inapoi de la nicio provocare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc