Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati cu care sa ai o aventura in aceasta vara

Afla care sunt barbatii zodiacului cu care trebuie sa ai o aventura in aceasta vara!

Taur

Daca vrei sa ai alaturi un tip senzual cu o dorinta arzatoare de noi experiente, nativul zodiei taur este cel mai potrivit pentru asta. El te va purta pe culmile placerii si iti va arata ce inseamna cu adevarat o aventura din toate punctele de vedere. Va sti sa iti faca curte in cel mai frumos mod posibil, iar tu vei fi cu adevarat impresionata.

Pentru ca nu tine foarte mult la finantele lui, vara asta va fi una incendiara pentru tine daca vei alege sa ai o aventura cu un barbat in zodia taurului. Vacantele exotice vor fi nelipsite, iar petrecerile la malul marii cu siguranta vor fi prezente la fiecare final de saptamana.

aventura

foto: cuplu tanar, shutterstock

Asadar, daca vrei ceva intens, alege un nativ din zodia taurului.

Rac

Despre barbatul rac stim deja ca este un familist convins, dar atunci cand isi pune in cap sa aiba o aventura, o face mai bine decat orice alt barbat al zodiacului. Nu uita de politete si de galanterie, asa ca ai sa descoperi un barbat cu adevarat interesant, un barbat care va avea ce sa iti ofere pentru o aventura.

Citește și:

Poate dupa aceasta aventura, cine stie, vei alege sa ramai alaturi de el mai mult timp, insa trebuie sa analizezi bine situatia. Chiar daca nu ai vrea sa iti scape printre degete, nu uita ca este usor indiferent si ca adesea se va arata nemultumit de tot ceea ce ii oferi.

Una peste alta, o aventura cu barbatul rac este ideala atata timp cat controlul e la tine.

Balanta

Daca vrei o aventura care sa imbine placerea cu ratiunea si cu bunul gust, atunci ai nevoie cu siguranta de barbatul balanta. Este rafinat, cu un stil aparte, este un gentleman si un aventurier in acelasi timp. Iti va face placere sa ii descoperi misterele si sa incerci sa ii patrunzi in cele mai ascunse ganduri.

Te va face sa te simti asa cum niciun barbat nu a mai facut-o vreodata, asa ca nu ii da cu piciorul barbatului balanta daca apare in calea ta. Va stii cum sa te distreze, dar si cum sa te impresionee si sa te cucereasca de fiecare data cand ii simti prezenta.

Citește și:

Pentru o aventura perfecta, o aventura care sa te poarte pe meleaguri necunoscute si care sa te ajute sa te redescoperi, barbatul balanta este partenerul ideal.

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc