Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de femei misterioase: tu te regasesti printre ele?

Misterul poate fi considerat o atitudine, o calitate, un stil personal, dar si un ingredient ce atrage de cele mai multe ori curiozitati din partea celor apropiati si nu numai. Misterul este unul dintre ingredientele secrete ale femeilor senzationale!

Taur

Femeia taur este poate cea mai misterioasa femeie a zodiacului. La prima vedere te poate insela si poate sa iti para o femeie foarte deschisa si sociabila. Nimic mai adevarat, insa aceasta este o masca pe care o afiseaza si pe care a perfectionat-o de-a lungul timpului.

femei misterioase

foto: femeie in umbra, shutterstock

Daca ai sa o asculti ai sa iti dai seama ca este destul de vaga in detalierea vietii personale si nu ii place sa vorbeasca despre lucruri intime ce tin de trairile ei, de emotiile si sentimetele ce o incearca in fiecare zi.

Femeia taur este o femeie frumoasa de cele mai multe ori, cu un sex-appeal foarte bine dezvoltat ce reuseste adesea sa atraga privirile si admiratiile celor din jur. Apreciaza arta si bunul gust, bijuteriiile scumpe si rafinate, hainele frumoase si luxoase.

Fecioara

Unei fecioare ii sade bine sa pastreze intotdeauna o urma de mister care sa atraga pretendentii si sa ii determine sa depuna mai mult efort pentru a le intra in gratii minunatelor native.

Citește și:

femei misterioase

foto: femeie timida, shuttrstock

Isi va ascunde adevarata personalitate prin intermediul unei masti destul de dure si reci la prima vedere, insa daca reusesti sa ii topesti inima unei fecioare ai sa descoperi o femeie sensibila si foarte erotica in exprimare.

Este o femeie care apreciaza frumosul, dar nu ii place sa epateze prin obiecte vestimentare luxoase. Este de parere ca bunul gust vine din interior si se exprima prin atitudine mult mai bine decat prin vestimentatie si prin ceea ce arata la exterior. Est e o femeie simpla in aparenta, dar ce ascunde mistere complexe.

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc