Setari Cookie-uri

Horoscopul mayasilor

Descopera secretele horoscopului mayasilor!

Zodiacal mayasilor este unul cu totul special pentru ca el contine 13 semne in loc de 12 precum cel European. In plus, semnele zodiacale sunt reprezentate de catre animalele pe care mayasii le considerau sacre si care se regasesc in toate scrierile si calendarele lor.

Spre deosebire de zodiacul European, cel al mayasilor a fost conceput sa descifreze personalitatile nativilor si sa se concentreze pe trasaturile de caracter cele mai importante.

Horoscopul mayasilor horoscopul mayasilor

foto: simbol mayas, shutterstock

Maimuta (10 ianuarie - 6 februarie)

Maimuta este simbolul energiei si al veseliei, dar si al sotiilor si al ghidusiilor. Stie sa se faca placuta si sa intre pe sub pielea celor din jur. Ii cucereste de la prima vedere si ii atrage rapid de partea ei prin intermediul energiilor pozitive si prin intermediul secretelor pe care doar ea le stie.
Este o incantare si o bucurie pentru cei din jur pentru ca emana energie si optimism ori de cate ori are ocazia.

Citește și:

Soim (7 februarie - 6 martie)

Soimul este semnul vigilentei si a atentiei la detalii. Aceasta pasare are o vedere extraordinara si o viteza de zbor incredibila. Ii place sa isi vaneze prada si apoi sa atace in cel mai bun moment. Asemeni soimului, cei nascuti sub acest semn sunt persoane atente la detalii ce speculeaza cele mai favorabile momente pentru a-si desfasura activitatile.

Sunt in acelasi timp si buni observatori si prieteni de nadejde care te vor ajuta ori de cate ori ai nevoie.

Jaguar (7 martie - 3 aprilie)

Jaguarul este simbolul rapiditatii si al puterii. Un semn de care multi dintre noi ne temem pentru ca ne ducem cu gandul la animaul de prada care sfasie aproape tot ce ii sta in cale. Cei care sunt nascuti in aceasta zodie sunt persoane agile si cu o viteza incredibila.

Ii caracterizeaza in acelasi timp si puterea deosebita si afectiunea pentru semeni, iar calitatea lor cea mai mare este viteza de reactie.

Citește și:

Vulpe (4 aprilie - 1 mai)

Stim despre vulpi ca sunt unele dintre cele mai viclene animale si ca aparent ar avea doua fete. Cei care sunt nascuti in aceasta zodie sunt de fapt persoane ce se pot descurca cu usurinta in orice situatie pentru ca reusesc adesea sa gaseasca cea mai simpla si mai avantajoasa cale de iesire.

Personalitatea celor nascuti in aceasta zodie este foarte frumoasa daca reusesti sa ii descoperi toate secretele.

Sarpe (2 mai - 29 mai)

Sarpele este unul dintre simbolurile sanatatii folosite in medicina. Cei care sau nascut sub acest semn par a fi persoane care reusesc sa se adapteze rapid la situatiile pe care la intampina in fiecare zi si se strecoara usor printre obstacole. In acelasi timp sunt persoane cu care reusim sa ne conectam destul de usor pentru ca sunt deschise la nou.

In acelasi timp sunt persoane cu o capacitate de analiza foarte bine dezvoltata si cu un ridicat simt al raspunderii fata de cei din jur.

Citește și:

Veverita (30 mai - 26 iunie)

Veverita jucausa este simbolul veseliei, al optimismului si al prieteniei. Persoanele nascute in aceasta zodie sunt cele mai active si mai optimiste persoane din intreg zodiacul. Sunt prieteni de nadejde pe care te poti baza in orice situatie, sunt pline de energie si mereu gata sa le ridice moralul celor din jur.

Personalitatea lor este foarte frumoasa si sufletul cald le determina sa se apropie usor de oameni si sa creeze legaturi frumoase si sincere.

Broasca testoasa (27 iunie - 25 iulie)

Broasca testoasa este simbolul intelepciunii. Ele au capacitatea de a trai sute de ani si de a acumula o experienta de viata de neegalat. Cei care s-au nascut sub influenta acestui semn sunt oameni cu suflet batran si plin de intelepciune. Apropiatii vin adesea la ei pentru sfaturi si pentru cugetari profunde si reusesc sa ii ajute de fiecare data.

Citește și:

Viata acestor nativi este una plina de incercari si de lectii, drept urmare sufletul lor aduna multe invataminte si joaca rolul unor initiatori in viata celor de langa ei.

Liliac (26 iulie - 22 august)

Liliacul este o binecunoscuta pasare de noapte care reuseste sa isi ia energia din lumina lunii si care vegheaza cat e noaptea de lunga. Personalitatea celor care s-au nascut in aceasta perioada este una foarte misterioasa si plina de secrete sau mai bine spus de necunoscute.

Liliacul este in acelasi timp si simbolul misterului ceea ce ii invaluie pe nativ intr-o aura foarte interesanta si incitanta pentru cei din jur.

Scorpion (23 august - 19 septembrie)

Scorpionul este simbolul care se regaseste si in zodiacul european unde personalitatea lui este destul de vulcanica si de colorata. El isi pastreaza aceste valente si in zodiacul mayasilor si nu se dezice de spiritul de aventura si de joaca de-a soarecele si pisica cu peraonele de sex opus.

Citește și:

Cele mai pregnante trasaturi de personalitate ale scorpionului sunt simtul critic, spiritul de aventura, intensitatea privirii si simtul umorului foarte bine dezvoltat.

Caprioara (20 septembrie - 17 octombrie)

Caprioara este simbolul sensibilitatii, al emotiei si al blandetii. Nativii acare s-au nascut sub acest semn au un suflet cald si o personalitate foarte frumoasa. Le place sa fie inconjurati de oamei dragi sufletului lor cu care sa dezvolte relatii speciale de prietenie si de amicitie. Le ofera suport celor dragi si ii ajuta mereu atunci cand au nevoie.

Aceste persoane pun un pret foarte mare pe familie, camin, pe siguranta, stabilitate si linistea interioara ce le ghideaza pasii in fiecare zi.

Bufnita (18 octombrie - 14 noiembrie)

O alta pasare de noapte in horoscopul mayasilor. De aceasta data este o pasare de noapte cu un simt al vazului si al auzului foarte bine dezvoltate ceea ce ii determina pe cei nascuti in aceasta zodie sa fie mereu pregatiti pentru situatiile ce le au de intampinat.

Citește și:

Personalitatea celor nascuti sub influenta bufnitei este adesea interesanta pentru cei din jur. Par suflete cu o experienta vasta, insa le place sa se confrunte cu provocari diverse si sa isi testeze adesea limitele.

Paun (15 noiembrie - 21 decembrie)

Paunul este una dintre cele mai frumoase pasari si una dintre pasarile sacre ale horoscopului mayasilor. Personalitatea lui este una impunatoare si foarte bine pusa la punct. Bunul simt si bunul guste se impletesc in trasaturi de caracter inedite.

Paunul este o prezenta admirata ori de cate ori isi face aparitia in societate si nu numai. Ii place luxul si ii place sa se invarta in cercurile inalte ale societatii.

Aligator (22 decembrie - 9 ianuarie)

Aligatorul este un simbol al puterii si al impletirii lumii subacvatice cu cea terestra. Personalitatea celor nascuti sub influenta acestui semn este una foarte complexa, poate una dintre cele mai complexe personalitati ale zodiacului mayasilor.

Sunt pe de-o parte oameni pasnici si foarte linistiti, insa atunci cand orgoliile le sunt ranite, nimic nu le poate sta in cale pana nu isi fac dreptate.

foto prima pagina: simbol mayas, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc