Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de femei dependente de iubire

Afla care sunt cele mai dependente 5 zodii de iubire

Femeia Berbec

Doza sentimentelor pe care o femeie berbec le poate avea pentru un barbat sunt nesfarsite si nu cunosc limite. Ea isi pune sufletul pe tava intr-o relatie sia steapta ca si partenerul sa faca acelsi lucru.

Nu poate sa stea singura si nu isi doreste sa traiasca fara un strop de iubire in viata ei. Totul se invarte in jurul oamenilor si in special in jurul partenerului de viata. Ar putea chiar sa se inchida intr-o casa in care sa fie doar ea cu partenerul si cu siguranta nu ar mai avea nevoie de nimic.

foto: femeie indragostita, shutterstock

Cu toate astea, femeia berbec are nevoie din cand in cand sa fie libera si sa se gandeasca la tot felul de lucruri mai putin la relatia de cuplu.

Femeia Leu

Femeia leu este o iubita extraordinara si o femeie care apreciaza afectiunea, gingasia si iubirea. Are nevoie de dovezi de dragoste, dar se poate adapta la orice situatie relationala.

Citește și:

Desi femeia leu este topita dupa cadouri, surprize si lucruri luxoase, va aprecia in acelasi timp si gesturile marunte pline de afectiune, emotie si sentimente sincere.

Ii place sa isi surprinda la randul ei partenerul cu mici cadouri sau mici momente de romantism in care sa se reconecteze si sa ajunga din nou la pasiunea care i-a unit la inceput.

Femeia Balanta

Femeia balanta pare sa fie o femeie puternica si insensibila la prima vedere, insa in sufletul ei este una dintre cele mai afectuoase si mai gingase fiinte. Este o femeie ce apreciaza iubirea si nu poate sa traiasca fara acest sentiment unic si frumos in mii de moduri.

Pentru ca se agata adesea de oameni nepotriviti, sufera foarte mult pe parcursul vietii, insa atunci cand isi intalneste sufletul pereche pur si simplu radiaza de fericire si asta se vede in privirea ei.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc