Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii iulie pentru toate zodiile

Descopera ce ti-au pregatit astrele pentru luna iulie!

Berbec

Luna iulie este o luna romantica pentru nativii zodiei berbec.

Pe tot parcursul lunii iulie relatiile vor fi in lumina reflectoarelor ceea ce inseamna ca se pot inregistra schimbari majore in acest sector al nativilor berbec. Se pune un accent foarte mare pe relatiile sentimentale si mai ales in cazurile in care acestea sunt foarte bine consolidate.

foto: femeie zambind, shutterstock

Acolo unde lucrurile sunt clare deja, se anunta cereri in casatorie sau petreceri de logodna speciale. In cazul nativilor singuri, luna iulie este de partea lor si le scoate in cale o persoana cu totul speciala ce le poate schimba viata la 180 de grade.

Viata profesionala este influentata pozitiv de catre Soare si Marte ceea ce inseamna ca nativii zodiei berbec vor inregistra castiguri financiare substantiale, iar eforturile le vor fi recunoscute de catre superiori, acest lucru atragand dupa sine o promovare sau o marire de salariu.

Citește și:

Froma fizica este una de invidiat si lupta cu succes impotriva stresului ce se poate aduna in perioada imediat urmatoare.

Taur

Luna iulie vine cu complicatii la nivel relational in viata nativilor taur.

Casa cuplului taurilor este guvernata de Saturn, ceea ce nu este neaparat cea mai fericita situatie. Cei care se afla intr-o relatie se pot confrunta cu situatii tensionate la nivel de cuplu si cu discutii destul de serioase, ceea ce produce un usor dezechilibru in relatie. Cu un pic de rabdare si o deschidere mai mare catre comunicare, situatiile neplacute pot fi depasite usor.

Acolo unde nu exista inca o relatie amoroasa, nativii sunt ajutati de catre Jupiter in a doua jumatate a lunii sa intalneasca o persoana alaturi de care sa petreaca momente frumoase in aceste luni de vara.

Din punct de vedere profesional, luna iulie este o binecuvantare pentru nativii zodiei taur care muncesc din greu. Le sunt recunoscute meritele si eforturile rasplatite pe masura. Cateva castiguri suplimentare le permit sa viseze la vacanta pe care si-o doresc.

Citește și:

Starea de spirit este una foarte buna, iar energia ii va ajuta sa treaca peste toate situatiile dificile.

Gemeni

Gemenii au parte de o luna incendinara din punct de vedere amoros.

Venus se afla in casa cuplului, iar acest lucru scoate in lumina reflectoarelor viata sentimentala si emotionala a nativilor gemeni. Cei care se afla intr-o relatie, fie ea chiar si la inceput de drum, vor experimenta momente romantice si intense alaturi de partener. Pentru cei care nu si-au gasit inca sufletul pereche, Venus face o vraja si in a doua jumatate a lunii iulie au posibilitatea sa se indragosteasca iremediabil.

Din punct de vedere profesional, nativii zodiei gemeni se afla intr-o perioada benefica. Este o luna in care infloresc si o luna in care isi iau inima in dinti si initiaza noi proiecte la locul de munca sau pe cont propriu. Cert este ca toate ideile sunt primite cu bratele deschise de catre astre.

Citește și:

Moralul este ridicat si tonusul este intr-o forma de zile mari. Nativii au toata energia pentru a face ceea ce iti propun.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc