Setari Cookie-uri

5 cele mai dezastruoase compatibilitati intre zodii

Afla daca esti intr-un cuplu destinat esecului citind care sunt cele mai dezastruoase compatibilitati intre zodii!

Gemeni si Capricorn

Gemenii si Capricornii sunt foarte diferiti unul de celalalt, iar eventualitatea formarii unui cuplu nu suna deloc promitator. In primul rand, Gemenii sunt persoane foarte sociabile care iubesc libertatea si distractia.

Capricornii sunt persoane linistite care mai degraba ar sta in casa cu partenerul la un film decat sa iasa in oras cu prietenii pentru o distractie cum se cuvine.

compatibilitati intre zodii

foto: cuplu nepotrivit, shutterstock

Cei doi se vor ciondanii adesea pe aceasta tema si vor avea de infruntat multe discutii si tensiuni in relatie datorate diferentelor de gandire si de opinii. Vor reusi sa convietuiasca impreuna putin timp, asa ca mai bine ar fi sa nu se lege la cap daca nu ii doare.

Pesti si Berbec

Pesti si Berbec? Niciodata!

Asa cum spuneam si mai devreme, nativul Pesti este foarte visator si pasnic. Are momente de interiorizare si de meditatie in care nimeni nu trebuie sa ii strice dispozitia si sa ii perturbe echilibrul.

Citește și:

Berbecul este agresiv de cele mai multe ori in exprimare si in gesturi, insa nu o agresivitate violenta, ci in personalitate. Dorinta de a conduce si posesivitatea caracteristica, il face pe nativul Berbec cel mai nepotrivit partener pentru nativul Pesti.

Leu si Fecioara

Ei bine, nativii Fecioara si Leu ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte sa se arunce cu capul inainte intr-o relatie care este destinata esecului. De ce spun asta? Simplu:

Leul este increzator in fortele proprii, ii place sa ia mereu initiativa si sa incerce lucruri noi, sa traiasca experiente inedite si sa se confrunte cu situatii diverse pentru a capata cat mai multa experienta si pentru dezvoltarea personala.

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc