Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati pe care trebuie sa ii intalnesti vara asta

Descopera zodiile de barbati pe care trebuie sa ii cunosti vara asta!

Berbec

Fie ca vrei o relatie sau doar o aventura, barbatul berbec este un barbat pe care trebuie sa il cunosti cu siguranta. El iti va arata calea catre necunoscut atunci cand va intalniti, dar vei vedea ca pe parcurs te va purta pe drumurile iubirii bine delimitate.

Este un barbat romantic daca reusesti sa il determine sa isi dea jos masca de berbec orgolios si foarte distant. Este barbatul perfect alaturi de care sa ai o relatie frumoasa, insa la fel de ideal si pentru o aventura.

top 5 barbati

foto: barbat cu ochelari, shutterstock

Nu incerca sa ii tradezi increderea si nu uita sa ii dai din cand in cand semne de tandrete. Va aprecia aceste lucruri, iar daca lucrurile nu merg bine intre voi puteti ramane buni prieteni.

Gemeni

Cu siguranta vara este sezonul in care vrei sa te distrezi si sa cunosti oameni noi cu care sa discuti despre diverse lucruri si alaturi de care sa petreci o vara de neuitat. Barbatul gemeni este perfect pentru asta.

Citește și:

Este sociabil, vorbaret si foarte curios, asa ca are o gramada de prieteni cu care o sa va puteti distra impreuna. Daca vrei sa ai o vacanta de vis in care sa experimentezi cat mai multe lucruri noi, barbatul gemeni si gasca lui sunt elementele de care ai nevoie.

In acelasi timp, ii vei descoperi latura sensibila si vei vedea ca in spatele mastii de baiat indiferent se ascunde un barbat serios si sensibil care tanjeste dupa dragoste, afectiune si tandrete.

Scorpion

Daca nu ai facut-o pana acum, vara asta este momentul sa intalnesti un scorpion veritabil si sa ii descoperi secretele, personalitatea si cheful incredibil de viata. Barbatul scorpion este electrizant prin simpla lui privire, iar sexualitatea dezvoltata o emana prin toti porii.

El te va invata sa apreciezi momentele intense din viata ta, te va purta pe culmile placerii si iti va arata cata pasiune exista in viata ta fara sa stii. Va sti sa se poarte cu tine precum un gentleman si sa te faca sa il doresti din ce in ce mai mult.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc