Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii pusa la incercare: Venus retrograd

Influenta lui Venus retrograd pentru toate zodiile

De pe 25 iulie pana pe 8 septembrie 2015, Venus e ca afla in faza retrogarda. Miscarea retrograda a unei planete nu inseamna faptul ca aceasta isi schimba sensul real de miscare, ci, pe scurt, e un fenomen care lasa impresia ca planetele se invart invers din cauza pozitiei sale. Atunci cand Venus intra in aceasta etapa, este o arma cu doua taisuri. Pe de-o parte, ne invata sa apreciem oamenii valorosi din vietile noastre, precum si modalitatile prin care ne putem distanta de prezentele toxice.

Cei mai multi dintre noi devin mai alerti si mai atenti la ceea ce este cu adevarat problematic in vietile noastre. Cu toate acestea, este mai degraba o perioada propice evaluarilor si planurilor decat actiunilor directe.

Pe de cealalta parte, pentru ca Venus este patroana iubirii, vor aparea situatii interesante in acest plan. Cuplurile care nu sunt bine consolidate vor trece prin teste de rezistenta. Daca vor iesi invingatori din acestea, au sanse bune sa ramana impreuna. Sunt destui care nu vor face fata tenatiilor si este foarte posibil sa cedeze ocaziilor de a-si insela partenerii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc