Setari Cookie-uri

Cum sa ai grija de pielea ta in functie de zodie

Afla ce trucuri de ingrijire sa folosesti in functie de zodia ta!

Inca de la inceputurile civilizatiei, oamenii au aflat in stele succesiunea timpului si a ciclurilor energetice ale Universului. Astrologia ne arata felul in care alinierea planetelor din momentul nasterii noastre ne influenteaza temperamentul si ne sugereaza posibilitatile si provocarile pe care ni le rezerva viata. Desi semnul zodiacal ne este de folos in dezvaluirea provocarilor din viata amoroasa sau cariera, este de asemenea util si in stabilirea celor mai potrivite ingrediente pe care sa le folosim in ritualul zilnic de frumusete a pielii.

Berbec

Semn de foc, Berbecul este puternic, ambitios, incapatanat si coleric, predispus la inrosirea fetei si eruptii cutanate.

Remediu: potoliti-va “focul” interior tinand lotiunea tonica faciala si spray-ul parfumat de corp in frigider. Pulverizati des in timpul zilei pentru a beneficia de efectul de aromaterapie si pentru a-ti mentine temperatura interioara la valori normale.

Cele mai bune ingrediente: aloe vera, trandafir, castravete, musetel, lavanda si frankincense (o varietate de tamaie). Uleiul din seminte de macese este ideal pentru ingrijirea pielii tale. Nu exagera cu aplicarea lui, aminteste-ti ca mai putin inseamna mai mult.

Citește și:

Taur

Semn de pamant, Taurul este conservator, rabdator, incapatanat cateodata si fixat in anumite rutine care pot sa nu mai functioneze pentru ei. Uraste schimbarea de orice fel.

Remediu: schimba-ti rutina de ingrijire a pielii! Daca vezi ca nu obtii rezultatele dorite, incearca ceva nou! Pielea ta tinde sa fie uscata si pruriginoasa, asa ca exfolierea este foarte importanta. Incearca un exfoliant facut chiar de tine, din ulei de cocos si zahar organic.

Cele mai bune ingrediente: catina, argan, ulei de susan, ulei de migdale dulci sau ulei Tamanu, pentru a oferi pielii tale un plus de hidratare si a-ti aduce inapoi stralucirea in obraji.

trucuri de ingrijire zodie

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc