Setari Cookie-uri

Horoscopul egiptean: zeul tau protector

Care este semnul tau astrologic egiptean?

Astrologia egipteana exista inca din vremea faraonilor. La acea vreme, egiptenii nu luau nici o decizie fara a-si consulta zeii mai intai. Conform astrologiei egiptene, fiecare om este influentat de zei conform lunii in care s-a nascut.

La fel ca si in astrologia clasica zodiacala, astrologia egipteana consta in 12 semne ce reprezinta Zeii Egiptului Antic. Pentru a descoperi ce semn astrologic egiptean te reprezinta verifica la finalul articolului.

Nil

Simbolul Nilului este fecunditatea. Cei aflati sub influenta Nilului sunt altruisti, protectori, foarte toleranti si ospitalieri. Sunt disponibili intotdeauna pentru cei din jurul lor si se bucura atunci cand primesc un sfat bun. Cu toate acestea sunt impulsivi si uneori sunt predispusi la izbucniri pentru ca nu suporta tradarile.

Amon-Ra

Amon-Ra este considerat regele zeilor, zeul protector. Cei nascuti sub influenta lui Amon-Ra sunt prudenti, curajosi, dinamici si dau dovada de multa intelepciune si calm. Ei sunt respectati pentru gandirea lor si au o mare putere de convingere atunci cand este necesar. Cu toate acestea, uneori sunt prea secretosi.

horoscopul egiptean Foto: Andrey Burmakin, Shutterstock

Citește și:

Mut

Mut simbolizeaza prezenta femeii sau mamei. Cei sub influenta lui Mut sunt cinstiti, emotionali, melancolici, misteriosi si generosi. Sunt atrasi de profesiile sociale, cum ar fi cele juridice erijeazandu-se in protectori pentru cei oprimati. In relatii se implica profund, existand riscul de a fi dezamagiti.

Geb

Geb reprezinta memoria sau paternitatea. Cei sub influenta lui Geb sunt, de regula, introvertiti, sensibili, sentimentali si emotivi. Prefera sa isi foloseasca resursele pentru a realiza ceva concret si a-si asigura astfel succesul proiectelor. Desi au tendinta de a fi solitari, familiile acestora stiu ca in caz de nevoie, se pot baza pe ei.

Osiris

Osiris simbolizeaza fertilitatea si reinnoirea. Cei aflati sub influenta lui Osiris sunt pasionali, optimisti si altruisti. Nimeni si nimic nu ii poate opri. Chiar daca se confrunta cu esecuri, acest lucru nu ii demoralizeaza. Traiesc intens fiecare moment, dar uneori, din cauza lipsei de incredere in ei insisi, pot pierde oportunitati.

Citește și:

Isis

Acest semn simbolizeaza zeita mama Isis. Cei aflati sub influenta sa sunt optimisti, calmi si generosi. Sunt sociabili, deschisi, rapizi in a da sfaturi, au afinitate pentru joburi care presupun comunicare si relationare. In plus, le place sa isi petreaca timpul in mijlocul familiei.

Toth

Toth simbolizeaza intelepciunea si scrisul. Persoanele aflate sub influenta sa sunt curioase, oneste, servile si dezinteresate. Le place sa fie inconjurati de familie si prieteni. Sunt inzestrati pentru cariere in invatamant, au talent si vocatie pentru a-i invata pe altii tot ceea ce stiu. Detesta tot ceea ce are legatura cu tradarea, barfa sau minciuna.

Horus

Horus simbolizeaza cerul, stelele si iubirea. Cei aflati sub influenta sa sunt pragmatici, energici, onesti si poseda un spirit vizonar. Au inclinatie spre mediul de afaceri, le place sa fie lideri si sa isi asume riscuri. Au un simt social foarte dezvoltat, sunt in stare sa apere pe oricine, cata vreme cred ca sustin cauza corecta. Cu toate acestea, nu le plac complicatiile si se revolta usor.

Citește și:

Anubis

Anubis reprezinta moartea si viata de apoi. Cei aflati sub influenta sa sunt solitari, sensibili, idealisti si conservatori. Apreciaza loialitatea si onestitatea si au vocatie pentru invatamant sau domeniul medical. Sunt capriciosi si predispusi la modificari ale dispozitiei si nu sunt intotdeauna usor de suportat de catre cei din jurul lor.

Seth

Seth simbolizeaza raul, haosul si razboiul. Cei sun influenta sa sunt perfectionisti, elitisti si lideri innascuti. Nu tolereaza esecul si nici mediocritatea. Iubesc provocarile si sunt in stare sa dea totul pentru a-si realiza scopurile. Cu toate acestea, din cauza naturii lor dominante isi fac foarte multi dusmani.

Bastet

Bastet simbolizeaza feminitatea si fertilitatea. Cei aflati sub influenta sa sunt introvertiti, sensibili, generosi, cu har pentru ocultism. Sunt foarte atasati de familie si au foarte mare grija de toti membrii acesteia. Sunt buni diplomati si le place sa creeze armonie in jurul lor.

Citește și:

Sekhmet

Sekhmet simbolizeaza puterea. Cei sub influenta sa sunt perfectionisti, sensibili, cinstiti si talentati in afaceri. Activeaza fie in domeniul justitiei, fie in domeniul de afaceri. Dau dovada de lipsa de indulgenta, nu fac aproape niciodata compromisuri si au o scala de valori de la care nu se abat niciodata.

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc