Setari Cookie-uri

Horoscop Septembrie 2015: Top 3 zodii cu un noroc colosal in prima luna de toamna

Chiar daca luna septembrie se anunta a fi o luna dinamica si benefica pentru multe dintre zodii, cu precadere 3 zodii vor beneficia de conjucturile favorabile ale astrelor si de noroc in gradul cel mai inalt. Iata care sunt, in ordine aleatorie, cele 3 zodii super norocoase in septembrie 2015:

Berbec


Foto: ladyphoto / Shutterstock

Gratie conjucturilor astrale puternice si pozitive, Septembrie 2015 se anunta a fi o luna mai mult decat benefica pentru nativii acestei zodii. Planeta Venus joaca un rol important in peisaj, guvernand casa cuplului pentru Berbec, dar si Marte isi va face simtita prezenta, aducand pasiune si senzualitate in relatia Berbecului. In relatia de cuplu a Berbecului, romantismul si comunicarea sunt elemente cheie. Incercati sa faceti cat mai multe lucruri impreuna si, de asemenea, incercati sa aduceti cat mai multa diversitate in relatia voastra.

Flexibilitatea la un nivel spiritual si senzual va poate aduce fericire si momente speciale in dragoste. Nativii single au cele mai mari sanse sa isi gaseasca sufletul pereche in cea de-a doua si a treia saptamana din septembrie.

Tot Venus este si cea care contracareaza si anumite efecte negative pe care le poate cauza Saturn la mijlocul lui septembrie. Pe de alta parte, Soarele aduce vitalitate si energie pentru Berbec, dar si sprijin in mai multe directii. Daca pana acum te-ai confruntat cu anumite probleme sau situatii ce pareau fara iesire, iata ca acum este momentul sa iti iei revansa. Solutiile apar cu usurinta si vei reusi sa iti castigi din nou echilibrul. Afacerile si proiectele tale infloresc indiferent de actiunile tale, insa este bine sa nu te culci pe o ureche. Nu incetini ritmul si vei avea parte de si mai multe oportunitati in viitor.

Citește și:

Taur

Foto: ladyphoto / Shutterstock

O imbunatatire considerabila in ceea ce priveste dragostea si relatiile va fi resimtita si de nativii Taur. Dupa o perioada de trei ani in care a cauzat numeroase probleme si discutii in cuplu, odata cu jumatatea lunii septembrie, Saturn va parasi casa relatiilor a Taurului. Pe de alta parte, incepand cu septembrie, il vom gasi pe Jupiter, astrul norocului, in casa dragostei si a sexualitatii Taurului. Ce inseamna acest lucru? Ei bine, pentru Taurii casatoriti sau aflati intr-o relatie va veni in sfarsit o perioada frumoasa si linistita din punct de vedere emotional, pentru cei single - mai agitata, dar la fel de speciala.

Dragostea va face parte in mod firesc din peisaj, iar sentimentul de implinire va veni si el la pachet. Planurile tale se concretizeaza unul cate unul, trebuie doar sa ai rabdare si sa crezi in ele.

Citește și:

Viata se schimba in bine pentru multi Tauri incepand cu septembrie, iar pentru o parte din acesti nativi, rotitele universului se pun in miscare daca vorbim de copii, adoptii, fertilitate, schimbarea statutului marital.

Pe de alta parte, tonusul emotional inalt se va resimti si pe plan profesional unde eficacitatea ta va fi evidenta prin intermediul initiativelor si al ideilor ingenioase. Daca te aflai in cautarea unui job nou, care sa iti aduca implinire, dar si satisfactie financiara, sfarsitul lui septembrie iti poate aduce cele mai bune vesti in acest sens. Sanatatea va fi si ea infloritoare, insa mare atentie la ceea ce tine de stomac si intestine.

Citeste continuarea pe Garbo

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc