Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Sagetator?

Afla cum poti ajunge la inima nativului in Sagetator!

Barbatul Sagetator este un partener ideal pentu femeile care au gustul aventurii si care sunt dispuse sa testeze orice macar o data in viata. Nativul acestei zodii se numara printre barbatii care se pot aborda usor, nu pentru ca ar fi lipsit de standarde, ci pentru ca are un fel de a fi placut, prietenos si complet lipsit de pretentii.

In plus, asa cum se asteapta de la o potentiala partenera, nativul Sagetator este dispus sa incerce orice experienta noua. Desi acest lucru poate fi placut in ceea ce priveste personalitatea sa, nu il face chiar cel mai fidel partener din zodiac. Dar altfel, barbatului in Sagetator ii place sa rada si face acest lucru din tot sufletul. Prin urmare, una dintre primele calitati care il va atrage la o potentiala partenera este simtul umorului. Trebuie mentionat faptul ca acest semn este guvernat de Jupiter si, prin urmare, cei nascuti in Sagetator emana energie pozitiva.

Citește și:

barbatul sagetator

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc