Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Capricorn?

Afla cum poti ajunge la inima nativului in Capricorn!

Plin de ambitie si determinare, sigur pe el si foarte inteligent, barbatul Capricorn este menit pentru victorie, indiferent daca e vorba de planul personal sau profesional. In acelasi timp, el este responsabil, are un simt al onoarei foarte dezvoltat dar in ciuda tuturor acestor calitati, el nu se simte foarte bine in centrul atentiei. Se teme de situatiile ridicole si nici nu ii plac oamenii prea extrovertiti. Tocmai de aceea, o abordare directa a barbatului nascut in aceasta zodie nu este cea mai buna idee din lume.

Nu raspunde foarte bine la gesturile clasice de flirt si e posibil sa se simta chiar insultat pentru ca, dupa inalta sa parere, flirtul e superficial. In schimb, ii plac oamenii care se comporta natural si care lasa lucrurile sa mearga de la sine. In mod surprinzator si in ciuda aparentei de multe ori serioase, Capricornul are un simt al umorului absolut savuros.

Citește și:

barbatul capricorn

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc