Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Pesti?

Afla cum poti ajunge la inima nativului in Pesti!

O persoana incredibil de tandra si de rabdatoare, barbatul Pesti ocupa locul fruntas in topul barbatilor romantici din zodiac. Daca ai nevoie de o relatie plina de afectiune si grija, atunci cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia catre un astfel de barbat.

Pe de cealalta parte, tocmai pentru ca este atat de romantic, barbatul in Pesti se poate indragosti foarte repede si de multe ori pe an. Prin urmare, daca esti sigura ca iti doresti un astfel de domn langa tine, trebuie sa fii pregatita sa lupti pentru atentia si dragostea lui cu trupul, mintea si sufletul. Atentie, acest lucru nu inseamna ca ajunge sa iubeasca usor. Sigur, se poate indragosti de o privire frumoasa sau de o tinuta eleganta insa inima lui nu e usor de castigat. In general, nativul in Pesti crede si vrea sa isi gaseasca sufletul pereche. Prin urmare, nu va avea rabdare cu relatiile de umplutura sau in care nu vede niciun viitor.

Citește și:

Barbatul Pesti: cum arata partenera sa ideala

Barbatul in Pesti are nevoie de o partenera la fel de romantica, tandra si deschisa ca si el. Persoanele prea directe sau usor agresive il vor face sa se retraga in cochilia lui, de unde nu va mai iesi. Primul pas pentru cucerirea acestui nativ este contactul vizual. Pentru ca Pestii in general sunt nativi cu suflete foarte deschise, chiar telepatice, vei simti imediat daca s-a nascut o conexiune sau nu. In ciuda timiditatii sale, atunci cand simte aceasta legatura, barbatul Pesti isi va lua inima-n dinti si va face primul pas.

barbatul pesti

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc