Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei in octombrie: Venus intra in Fecioara

Afla ce ti-au pregatit astrele in dragoste!

Pe 8 octombrie, Venus va intra in Fecioara si isi va face resimtita prezenta in vietile tuturor. Indiferent daca nativii au deja o relatie sau sunt singuri, Venus in Fecioara aduce echilibru emotional si armonie. Octombrie nu va fi o luna a flirtului, ci mai degraba a impacarii, fie cu partenerul de cuplu, fie cu sine.

In general, nativii care au deja o relatie vor depasi impreuna orice obstacol. Cei care nu formeaza un cuplu in aceasta luna isi vor regasi echilibrul interior, se vor simti mai putin singuri sau, pur si simplu, vor gasi puterea sa accepte lucrurile pe care nu le pot schimba.

Berbec

Desi urmeaza o perioada instabila pentru Berbec, necaracteristica in aceasta conjunctura astrala, octombrie va fi o luna generoasa cu acesti nativi. In general, vor fi foarte surprinsi pe acest plan. Inca din primele zile ale lunii, Berbecii vor empatiza mai usor iar acest lucru va avea un impact pozitiv asupra relatiei de cuplu. In plus, puterea lor crescuta de empatie va functiona inclusiv in avantajul nativilor singuri pentru ca pot relationa mai usor cu cei din jur si sunt mai deshisi la posibilitati noi.

Citește și:

Pentru ei nu este o problema sa se lase purtati de val insa in aceasta luna in mod special, trebuie sa profite de fiecare ocazie ivita in cale. Este foarte posibil ca dragostea sa vina catre ei dintr-o directie complet neasteptata.

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc