Setari Cookie-uri

Cum isi manifesta gelozia fiecare semn zodiacal

Probabil ca nu exista persoana care sa nu fi incercat macar o data in viata gustul amarui al geloziei.

Gelozia poate aparea fata de un membru al familiei, dar, cel mai des apare in cuplu. Pana la urma este in stransa legatura cu increderea si stima de sine. Cata vreme nu afecteaza relatia intr-un mod neplacut, atunci nu este cazul sa te ingrijorezi, ba dimpotriva, putina gelozie adauga un strop de sare si piper relatiei dintre voi. Insa, atunci cand lucrurile devin intense si irationale, este nevoie de multa comunicare, intelegere si incredere, lucru dificil de stapanit pentru cei care abia au intrat intr-o relatie.

Iata caracteristicile semnelor zodiacale, in ceea ce priveste gelozia:

Berbec

Cu un Berbec nu te poti juca. Berbecul trebuie sa simta mereu ca detine controlul, uraste sa il ia cineva pe nepregatite, pentru ca poate deveni nesigur si face crize urate de gelozie. Increderea este foarte importanta pentru el. Trebuie sa fii onest un Berbec, pentru ca detesta ipocrizia si minciunile. Daca afla cumva ca l-ai mintit, mai bine fugi. Daca ramai, asteapta-te la un montagne-russe emotional, scene de teatru si scantei multe. Asigura-l constant de afectiunea ta si lasa-l pe el sa poarte pantalonii in relatie.

Citește și:

gelozie Foto: StockLite, Shutterstock

Taur

Este loial pana la capat si exact la asta se asteapta si de la partenerul sau. La cea mai mica suspiciune de tradare, isi va folosi intregul arsenal pe care il detine, pentru a afla adevarul. Insa, din fericire, acest lucru se intampla foarte rar, intrucat este extrem de rational si il preocupa mai mult sa impartaseasca aceleasi convingeri si principii materiale cu partenerul de viata. Atunci cand se intampla, face adevarate scene.

Gemeni

Se spune despre Gemeni ca sunt cel mai putin gelosi din intregul zodiac. Oare pentru ca sunt predispusi sa insele si au in mod constant ganduri despre acest lucru? oricum ar fi, au tendinta sa isi lase partenerii liberi, fara sa ii intrebe prea mult despre ceea ce fac. Geamanul iti va spune singur atunci cand devine gelos si vei petrece mult timp sa il linistesti. Incearca sa nu ridici tonul la el, pentru ca va bate in defensiva. Uneori cea mai buna relatie cu un Geaman este o relatie deschisa.

Citește și:

Rac

Racul este foarte emotional si atunci cand se indragosteste, se indragosteste orbeste. Nu isi poate inchipui ca ar avea vreun motiv sa fie gelos. Afla intotdeauna ultimul daca este inselat, si cristalizeaza in sine frustrarile si gelozia pana cand le transforma in resentiment. Atunci nimeni si nimic nu l-ar mai putea convinge sa ierte; desi, rational, ar putea intelege motivele, emotional vorbind, nu o va putea face niciodata. Este posesiv, dar fara a izbucni si a face scene, precum celelalte semne de apa, Scorpionul sau Pestii, ci ramane imbufnat si morocanos.

Leu

Ii place sa fie in centrul atentiei tuturor, mai ales a partenerului, asa ca nu acorda altcuiva mai multa atentie decat lui. Asta ii va cauza o criza majora de gelozie. Reciproca este valabila, de asemenea; tine foarte mult la puterea, controlul si demnitatea lui, iar in momentul in care observa ca altcineva se apropie prea mult de partenerul lui, devine extrem de gelos si va izbucni intr-un raget de furie . Nu atat din cauza iubirii pierdute, cat a demnitatii lezate.

Citește și:

Fecioara

Este extrem de geloasa, dar nu iti vei da seama decat in momentul in care o prinzi ca te spioneaza. Vrea sa detina controlul absolut atat asupra propriilor sentimente, cat si asupra sentimentelor partenerului. Este extrem de suspicioasa, iar daca i-ai dat motive, devine foarte posesiva si incearca sa te tina in lesa. Uraste cand se fac glume pe seama geloziei ei. Daca i-ai pierdut increderea, foarte greu o mai poti recupera. Este meticuloasa si are o memorie de elefant, asa ca nu te uita niciodata. Niciodata.

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc