Setari Cookie-uri

50 de umbre in astrologie: Horoscopul senzualitatii

Cu ce zodie esti compatibila din punct de vedere sexual?

Cei mai multi dintre noi cunosc deja principiul comptiblitatii in cuplurile de zodii. Acesta este construit pe baza elementelor naturale care guverneaza fiecare semn in parte. In ceea ce priveste compatibilitatea in cuplu sau gasirea sufletului pereche, desigur ca cea mai buna modalitate este cea clasica, respectiv asocierea pe elemente, respectiv o zodie de apa are compatibilitate totala cu alta zodie de apa si asa mai departe. In ceea ce priveste compatiblitatea sexuala, vectorii sunt diferiti. Desigur, temperamentele si trasaturile urmatoarelor cupluri de zodii pot fi complet diferite sau chiar opuse insa in ceea ce priveste compatibilitatea sexuala, l-ar face de rusine si pe Mister Grey.

Zodii compatibile sexual

Daca esti Berbec, poti avea o aventura aprinsa cu:

Berbec.
In acest caz, legatura dintre voi va fi alimentata nu doar de dorinta fizica si de nevoia de a-l domina pe celalalt, ci si de spiritul aprins de competitie caracteristic zodiei. In plus, pentru ca Berbecii sunt din fire foarte pasionali si dornici de experiente noi, impreuna pot explora laturi incalcite ale sexualitatii.

Citește și:

Scorpion

In general, Berbecii nu sunt neaparat gelosi insa un partener in Scorpion ii poate invata aceasta lectie. Uneori, gelozia poate fi incredibil de incitanta si nu ar fi o surpriza ca sexul intre un Scorpion si un Berbec sa fie brutal.


Fecioara

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc