Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum iubesc barbatii Zodiacului

Tot ce trebuie sa stii despre fiecare nativ al Zodiacul in dragoste!

Atunci cand sunteti la inceput de relatie, cu siguranta ca ai vrea sa stii la ce sa te astepti de la partener, daca iti raspunde sentimentelor in mod corespunzator sau este mai retinut, daca te va dezamagi sau veti construi impreuna ceva de durata. Se spune ca dragostea este scrisa in stele; daca este asa, atunci si modul de a iubi al fiecarui barbat prezinta anumite caracteristici specifice in functie de zodie. Iata cum priveste dragostea fiecare nativ al Zodiacului:

1. Barbatul Berbec

Barbatul Berbec, dominat de Marte, este patimas si indraznet si va vrea intotdeauna sa faca primul pas intr-o relatie. Este un vanator iscusit, caruia ii plac atat actiunea, cat si rezultatul vanatorii. Odata ce a obtinut trofeul, este foarte posesiv si nu se da in laturi de la crize de gelozie, chiar publice, daca simte ca cineva atenteaza la pozitia sa. Cel mai mult isi doreste sa fie primul si singurul barbat din viata ta, insa el nu se limiteaza doar la o unica iubire, ci ii place sa flirteze si sa cucereasca mai multe femei. In general, este nerabdator, nu ii place sa isi astepte prea mult partenera, preludiul este destul de scurt, pentru ca vrea sa fie in mijlocul actiunii cat mai repede. Sunt plini de energie si au firi aventuroase, isi exprima usor sentimentele si fac declaratii de dragoste pasionale. In plus, sunt extrem de generosi cu persoana iubita, coplesind-o cu dragoste si atentie si facandu-i numeroase surprize.

Citește și:

barbat
Foto interior si prima pagina: Mayer George, Shutterstock

2. Barbatul Taur

Spre deosebire de Berbec, barbatului Taur ii place sa astepte, rabdator, ca iubirea sa isi gaseasca drumul spre inima lui. Fiind guvernat de Venus, zeita iubirii, barbatul Taur admira frumusetea feminina si are un deosebit simt estetic. Pentru barbatul Taur este importanta stabilitatea si siguranta si, de multe ori, se simte confortabil intr-o relatie chiar daca isi vede partenera o singura data pe saptamana, deci relatiile la distanta nu ii pun probleme deloc. Nu este genul romantic clasic, dar compenseaza din plin, fiind loial, amabil si genul de om pe care te poti baza oricand. Nu ii place sa arunce cu bani in stanga si in dreapta, pentru a face cadouri scumpe partenerei, insa va fi intotdeauna un sprijin real pentru aceasta si o va asculta si sfatui in orice problema ar avea. Drumul spre inima lui trece prin stomac, si adora in mod special prajiturile si orice mancare bogata in carbohidrati. Este susceptibil la orice lucru care ii stimuleaza simturile, fie ca este vorba de un parfum bun sau o pijama de matase. Este fidel, desi ii place sa observe frumusetea feminina oriunde s-ar afla, iar in pat este foarte romantic, partenera avand parte de mangaieri senzuale si saruturi pasionale, desi, dupa o vreme se poate instala rutina. Cum el este un pic mai greu de urnit, ramane in sarcina partenerei sa vina periodic cu ceva nou pentru a mentine interesul treaz.

Citește și:

3. Barbatul Gemeni

Fermecator si inteligent, ii place sa vorbeasca si sa se exprime in orice anturaj. Iar acest lucru atrage femeile ca un magnet in jurul sau. Barbatul Gemeni este genul care cauta confort emotional si intelectual intr-o partenera, cu care sa simta ca poate vorbi despre orice. In pat, barbatul Gemeni este creativ, vesel, cu multa imaginatie. Insa, in functie de interactiunea dintre voi si de felul in care stati la capitolul comunicare, nu este exclus ca relatia de iubire sa se transforme intr-o prietenie calda, de durata. Barbatului Gemeni ii place sa aiba orice in dublu exemplar. Este posibil sa aiba doua pisici, doua masini si chiar doua iubite, fiind mare amator de varietate. Deseori dispare ca magarul in ceata pentru cateva zile, pentru ca apoi sa revina ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Insa daca se simte inteles si comunicarea cu partenera este buna, atunci nu va calca stramb. Ii place sa aiba prietene printre reprezentantele sexului frumos si chiar sa ramana in relatii amicale cu fostele iubite.

Citește și:

4. Barbatul Rac

Atunci cand este indragostit, barbatul Rac este in stare sa ii ofere iubitei luna de pe cer. Este foarte romantic, insa trebuie sa se asigure de reciprocitatea sentimentelor impartasite inainte de a trece la alta etapa a relatiei. Familia este centrul universului sau iar daca simte ca partenera este aleasa, se gandeste la modul in care o va cere de sotie inca din primele stadii ale relatiei (nu este exclus sa apeleze la clisee romantice, cum ar fi sa ingenuncheze cand pune acea intrebare, ori sa il vezi calare pe un cal alb). Iubeste copiii, se implica in mod direct in educatia lor si este, de obicei, prea protector cu ei. Ii place sa faca cumparaturi si sa gateasca iar viata casnica, cu toata familiaritatea si confortul caracteristice, ii se potriveste ca o manusa. Nu regreta faptul ca isi dedica majoritatea timpului familiei, chiar daca mai are si alte pasiuni care il anima (calatoriile, muzica). Cu barbatul Rac alaturi, nu e chip sa te plictisesti vreodata. Va sti sa iti aduca intotdeauna zambetul pe buze, este dulce, grijuliu, bland si sensibil. Tine minte toate detaliile primei intalniri sau momentele mai importante ale vietii in doi. Iti suna bunica de ziua ei si le ia cadouri bine alese tuturor persoanelor mai importante din viata voastra. Este sotul ideal.

Citește și:

5. Barbatul Leu

De obicei are langa el numai exemplare superbe (ca si el!), pentru ca asta considera ca merita. Atunci cand este indragostit, nu ezita in a-si coplesi iubita cu daruri extravagante si scumpe, considerand ca nimic nu este prea bun pentru jumatatea sa, de care este foarte mandru si careia ii ridica osanale oricui sta sa il asculte. Nevoia sa de a se simti buricul lumii il poate face sa cada prada unor tentatii amoroase si sa isi insele partenera, insa, daca lucrurile care ii unesc sunt mai puternice decat orice escapada, tot acasa se va intoarce. Cand da cu batul in balta, nu o poate face decat intr-un stil magistral. Ii place sa epateze si va face risipa de resurse pentru a-si intretine imaginea imaculata: haine de designer, tratamente de lux, produse cosmetice pentru ingrijirea parului (o alta obsesie), masini scumpe. Nici iubita nu trebuie sa fie mai prejos, si se va bucura de acelasi tratament regesc din partea sa. Acasa, barbatul Leu se simte bine in postura de cap al familiei, iar daca orgoliul ii este gadilat in mod constant, leul fioros nu va fi altceva decat un pisoi jucaus si amuzant. In pat, barbatul Leu este pasional si generos si asteapta, desigur, laude pentru performantele afisate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc