Setari Cookie-uri

Horoscopul energiei: Cristalele benefice zodiei tale

Care sunt pietrele care iti poarta noroc si te feresc de nergia negativa?

In multe dintre culturile lumii, inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au folosit puterea considerata vindecatoare ale cristalelor. In anumite parti ale pamantului, aceste pietre pretioase erau considerate fie incarnari ale zeilor, fie urme ale trecerii lor sau chiar darurile acestora catre muritori. Potrivit zodiacului folosit in partea vestica, fiecare zodie in parte are o serie de cristale care atrag energiile pozitive ale universului.

Berbec

Primul semn de foc al zodiacului, Berbecul, este dominat de culoarea rosie. Prin urmare, cristalele benefice ale acestei zodii trebuie cautate din aceasta culoare. In general, nativul in Berbec este o persoana foarte dinamica si are un carcater foarte bine conturat. In acelasi timp, este plin de energie si intotdeauna pus pe fapte mari. Problema Berbecului este ca incepe in acelasi timp mai multe planuri insa nu ajunge intotdeauna sa le finalizeze din cauza lipsei de timp. Daca ar fi sa alegem un sigur cuvant prin care sa definim acest nativ, atunci cu siguranta acesta ar fi pasiunea.

Citește și:

Cristale benefice: Granatul, Agata de foc, Carneolul, Jasp rosu, Rubinul

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc